Görgüsüz görümce!!

Aileyle fazla iletişimim yok zaten uzaktalar tepki de görmüyolar bu yüzden.. sözlüm benim yanımda gibi duruyo. Ben de onunla konuşuyorum şimdilik yumuşak anlatıyorum tartışmadan. Onaylıyo.. inşallah değişmez

Insallah canim. Bu aile meselesi cok hassas ve zor cunku. Evliligin bana gore en zor kismi. Cok mutlu olursun umarim

17-18 yasında olsa anlardım da 27 yasında hos olmamıs. ben rahatsız olurdum zaten baskasıyla yatmak yeterince zor geliyor bir de tanımadıgım biriyle yatmak daha zordur. yani ben kötü niyet sezmedim tatlı bir davranıs aslında sıcak tutmaya calısmıs aranızı ama surekli sizinle yatmak istemesi cookk sacma. sanırım o kız is bulup sizin eve yerlesecek siz evlendiginiz zaman. annesi demistir ne olacak abinlerle yasarsın diye. net.

Evet şuan bize gelmesin gerek yok filan diyor benimki.. ama yine tekrar onunla net konuşmam lazım farkındayım. Görgüsüz annelerinin niyeti farklı

sizinle yatarsa mik miki nasıl yapacakmışsınız bunu sordunuz mu?ben olsaydım sorardım

sizinle yatarsa mik miki nasıl yapacakmışsınız bunu sordunuz mu?ben olsaydım sorardım

Sormadım ben seviyemi düşürmek istemiyorum. Tavırlarımdan anlarlarsa daha iyi benim için.. onu deseydim emin ol yine şaka yolla bi cevap bulur verirdi

Kesin ve net dille sözlünüze böyle bir durumu kabul etmeyeceğinizi söyleyin.Evlilik iki kişiliktir.

Karışık-kötü rüyalar görüyorum bu ara. Kötü bişeyler olcağından mıdır yoksa bilinçaltım mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…