Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

evet kesinlikle vermem . chp ye sempatim yok. konuyu açtığın için yazıyorum. hükümette birsürü hizmet yapıyor metrolar yollar . kendi uçağımız uydumuz vs sayamadğğım birçok şey. büyükerşen yapınca hizmet oluyor da hükümet yapınya bu hizmetler nasıl gözardı ediliyor. hatta dalga geçiyorlar . yok metromuz var duble yolumuz var herşeyimiz tam denerek. buda bir çelişki değil mi.
peki sen hükümete verir misin bu kadar hizmete karşı oy. sorduğun için bende sana soruyorum

Ben Rte'nin bu davranışlarından sonra hizmetin alasını verse oy vermem ona.
Yalnız Büyükerşen'in ne saygısızlığı görülmüş ? Adam hizmetten başka bir şey yapmıyor.

Ben Rte'nin bu davranışlarından sonra hizmetin alasını verse oy vermem ona.
Yalnız Büyükerşen'in ne saygısızlığı görülmüş ? Adam hizmetten başka bir şey yapmıyor.

Sorcha ona da çamur atılmak istendi. Hatırlayan olur mu bilmem de 5-6 sene önce yol ihalelerini damadına veriyor dendi. Baya bir konuşuldu. Adamcağız çıktı açıklama yaptı “benim kızım yok ki damadım olsun dedi.”

hala hizmet deniyor inanilmaz… cesetler duble yollardan tasiniyor huloooooooog.
o yollar da emine'nin yastik altinda biriktirdigi paralarla yapildi zaten, halkimiza bir lutuf.

Sorcha ona da çamur atılmak istendi. Hatırlayan olur mu bilmem de 5-6 sene önce yol ihalelerini damadına veriyor dendi. Baya bir konuşuldu. Adamcağız çıktı açıklama yaptı “benim kızım yok ki damadım olsun dedi.”

:KK1: Fıkra gibi olmuş resmen .

hala hizmet deniyor inanilmaz… cesetler duble yollardan tasiniyor huloooooooog.
o yollar da emine'nin yastik altinda biriktirdigi paralarla yapildi zaten, halkimiza bir lutuf.

Genel anlamda doğru da olsa benim açımdan bakınca cümleler yanlış. Kimse kendi kişisel kazancından devlet için harcama yapmaz. Siz yapar mısınız?
Elbette kim yönetiyorsa devletin de ona göre kazancı/aldığı vergileri vardır.
Emine Erdoğan’ın da yastık altı paraları onları enterese eder.

[/COLOR]
Genel anlamda doğru da olsa benim açımdan bakınca cümleler yanlış. Kimse kendi kişisel kazancından devlet için harcama yapmaz. Siz yapar mısınız?
Elbette kim yönetiyorsa devletin de ona göre kazancı/aldığı vergileri vardır.
Emine Erdoğan’ın da yastık altı paraları onları enterese eder.

ben de onu diyorum ya neden tayyip cocugunun parasindan kisip da yaptirmis gibi davraniliyor? gecen ay 3. kopru yapiminda 3 isci oldu, acilis yine " huloooog hizmet" olacak. ibb nin afislerini gordunuz mu?

ben de onu diyorum ya neden tayyip cocugunun parasindan kisip da yaptirmis gibi davraniliyor? gecen ay 3. kopru yapiminda 3 isci oldu, acilis yine " huloooog hizmet" olacak. ibb nin afislerini gordunuz mu?

acaba neden önceki hükümetler yapmadı bunu da düşün. aynı ülke aynı yer. 3 işçi öldü açılış hülog ne demektir. allah rahmet etsin işçilerimize. kaza heran her yerde olabiliyor. işe de gitmeyelim aman kaza olur diye ne dersin yan gel yat.
tabiki hizmettir bu.

Yalnız Büyükerşen bile son seçimde o kadar emeğine rağmen az bile oy aldı bence. Daha çok oy almalıydı. Fark azdı.

Yine de Antalya’nın bile AKP ye kaydığı şu dönemde Eskişehir’in Büyükerşende kalması hala salt çoğunluğun onu sevenler olduğunu gösteriyor.

acaba neden önceki hükümetler yapmadı bunu da düşün. aynı ülke aynı yer. 3 işçi öldü açılış hülog ne demektir. allah rahmet etsin işçilerimize. kaza heran her yerde olabiliyor. işe de gitmeyelim aman kaza olur diye ne dersin yan gel yat.
tabiki hizmettir bu.

diger hukumetler yapmadi su anda da yapilmamasi gereken bir kopru cunku. biraz arastirirsaniz gorursunuz, sehir planlama raporlarini okuyun.
o iscilrr de onlem alinmadigi icin oldurulduler, kaza degildi. kaza olmayacak diye bir sey yok ama bu olay kaza degildi. tevekkulden once tedbir. her seye kaza kader deyip gececeksek mahvolduk demektir.

diger hukumetler yapmadi su anda da yapilmamasi gereken bir kopru cunku. biraz arastirirsaniz gorursunuz, sehir planlama raporlarini okuyun.
o iscilrr de onlem alinmadigi icin oldurulduler, kaza degildi. kaza olmayacak diye bir sey yok ama bu olay kaza degildi. tevekkulden once tedbir. her seye kaza kader deyip gececeksek mahvolduk demektir.

Tevekkülden önce tedbir kesinlikle ama tutup da tedbiri hükümet almadı birebir tek suçlu onlar derseniz bu yazdıklarınız bilimden öte yanlı derim. Hani şehir planlama raporlarından falan bahsederken..
Ocak sahibi çıktı kendi suçunu kabul eder şekilde konuştu. Hala “önlem alınsaydı böyle olmazdı” deniyor.

Tevekkülden önce tedbir kesinlikle ama tutup da tedbiri hükümet almadı birebir tek suçlu onlar derseniz bu yazdıklarınız bilimden öte yanlı derim. Hani şehir planlama raporlarından falan bahsederken..
Ocak sahibi çıktı kendi suçunu kabul eder şekilde konuştu. Hala “önlem alınsaydı böyle olmazdı” deniyor.

evet ablacim aynen ben de oyle dusunuyorumama bu onlemi devletin almasi gerekiyor. sirketlerin insanlari oldurmesine ezmesine engel olmak devletin gorevi. devlet vatandas icin var.
ve bu devlet boyle kazalarin olmamasi icin uluslarasi maden antlasmasini imzalamamakta inat ediyor. NEDEN? (antlasmanin icerigi soyle: her madende yasam odalari zorunlu, denetimler daha siki, kacak isci calismasi yasak vs…)

evet ablacim aynen ben de oyle dusunuyorumama bu onlemi devletin almasi gerekiyor. sirketlerin insanlari oldurmesine ezmesine engel olmak devletin gorevi. devlet vatandas icin var.
ve bu devlet boyle kazalarin olmamasi icin uluslarasi maden antlasmasini imzalamamakta inat ediyor. NEDEN? (antlasmanin icerigi soyle: her madende yasam odalari zorunlu, denetimler daha siki, kacak isci calismasi yasak vs…)

Sen kendi evinde olan güvenliği ve huzuru birinci dereceden sağlamak zorunda olan kişisin demi? İlk başta evini ve çocuklarını korumak senin görevin.
Evinde bir kaçak gibi bir şey olursa ve yangın çıkarsa belediyenin ihmali diyemezsin. Lakin önce tedbirini sen almak zorundasın.
Bu adamlar yanı başında onun için çalışırken iş veren ne yapıyordu? Bunun için ne dersin? Ne yapıyordu sence?

Sorun ne biliyor musunuz? Devlet kurumlarına güvenimiz kalmadı artık. Ne devlete ne hukuka ne polise hiç birine güvenimiz yok. Eğer güvenimiz olsaydı, devlet nasılsa sorumluları bulur bu işin üzerine gider yapılması gereken ne varsa yapar diyebilseydik o zaman biz yasımızı tutar geri kalanları yetkililere bırakırdık. Ama öyle bir hale geldik, getirildik ki maalesef hak aramak da, eleştirmek de sorumluların peşine düşmek de bize kaldı.

Sorun aslinda tek bir suçlu secmeye calismk bence.bence devlet kadar isletme de isveren de suclu yeterli onlemler alinmadgi gerekli yasalar cikarilmadgi icin..suc belki de biraz bizde.bu kacinci maden felaketi.iki gun uzulduk sonra da unuttuk...dusmedik bu isin pesine..tek bir gunah kecisi secmek adil bir yaklasim degil.

Sorun aslinda tek bir suçlu secmeye calismk bence.bence devlet kadar isletme de isveren de suclu yeterli onlemler alinmadgi gerekli yasalar cikarilmadgi icin..suc belki de biraz bizde.bu kacinci maden felaketi.iki gun uzulduk sonra da unuttuk...dusmedik bu isin pesine..tek bir gunah kecisi secmek adil bir yaklasim degil.

Kardeşim Allah aşkına sen hep yaz,lütfen yaz.Allah senin gibi insanları çoğaltsın.

Sen kendi evinde olan güvenliği ve huzuru birinci dereceden sağlamak zorunda olan kişisin demi? İlk başta evini ve çocuklarını korumak senin görevin.
Evinde bir kaçak gibi bir şey olursa ve yangın çıkarsa belediyenin ihmali diyemezsin. Lakin önce tedbirini sen almak zorundasın.
Bu adamlar yanı başında onun için çalışırken iş veren ne yapıyordu? Bunun için ne dersin? Ne yapıyordu sence?

evdeki kazayla sirket denetimini kiyaslamaya calusmak elmayla armutu karistirmak. ha desen ki bir ev kotu yere kotu malzemelerle yapilmis, sonra cokuyor. o zaman suclu bunu denetlemeyenler olur.
ya da bir adam karisini cocuklarini dovuyor, sikayet ediyorlar ama onlem alinmiyor. adam en sonunda ailesini olduruyor. bakin evin icinde gecmis bir olay, devletin gorevi insanlarin can guvenliginin saglanmasi icin gerekli tedbirleri almak oldugundan burda hem adam hem de devlet suclu oluyor.
bu arada ben haci torunuyum, annem bu secim disinda akp'ye oy verdi. siyasetle ilgilenmiyorum, ulkemiz bu duruma dusmeseydi hic de ilgilenmezdim. ama cok aci cok…

Isletmeci zaten suclu ona edilen kufrun haddi hesabi yok ancak erdoganin tepki toplama sebebi de cok acik.. biraz empatik olsaydi biraz acimizi paylassaydi biz de biraz umutla dolsaydik devletimiz elinden geleni yapiyor onlarin da kalbi bizle atiyor diyerekten birlik olabilseydik.. o zaman su kritik zamanda tebrik ederdim erdogani siyasi gorusumle uyusmasa dahi cunku zaman birlik olma zamani..

Ama adam noktanokta geldi noktanokta gidecek

X