- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi LargeGemini
-
acaba dün eşime ölurum dediğim için mi bilinc alti böyle bir rüya gördum de dedim ama bilmiyorum yaYani nasıl yorumlarsan öyle çıkar.
paranoya oldum ne ?Bir şey diyeceğim.
Şimdi mantıken bir düşünsenize, bu insanlar bunu neye göre yazıyorlar
Yani bir siteye baktığında ayna kırılması ölüm, bir diğerinde sevinçli haber.
Peki kaynak neresi? (Ben söyleyeyim totoları)
Rüyanın gerçekleşmesinin birçok bilimsel açıklaması var. Hangisine inanacağınız size kalmış.
Olabilir tabi. Sağım yaparken benim de kolum ağırırdı. Bir de boynunuzu rahatlatın yani masaj yaptırın. Ber kolu ağıranın kalbi kriz geçirmiyor.
Zihninizin bilinç altınızda olan bi sıkıntıyı sekılde dışa vurdugunu düşünüyorum.
Korkmayın Allah uzun ömur versin:)
Ewet öyle oluyor. Ölüm korkusunu ben de yaşadım. Ben ölürüm de bebeğim ortada kalır diyeEvet cnm biliyorum ama insanın bebegi olunca biraz daha korkuyo yoksa ölum hepimizin yasayacagi bisey dun yasadigim bu seyin uzerinede bu ruya canimi cok sıktı açıkçası
Çok evhamlısınızYa aslinda kac gundur kolu agriyo sol kolum bende kalp krızı gecirecegimden korkup eşimi bile uyardim dikkat et bana bisey olur bebek evde tek kalir yarim saatte beni ara haber al benden mutlaka gibisinden iki gundur sol kolum boynuma kadar cok agriyo ya üsüttum yada bebegimde meme reddi oldugu icin sagiyorum.
sut sagma pompası işe yaramadıği icin elimle sağiyorum buda etken etmus olabilir kolumun agramasina,
acaba dün eşime ölurum dediğim için mi bilinc alti böyle bir rüya gördum de dedim ama bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?