• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gordügum ruya :(

Sacmalama ne olmesi.her ruya rahmani degil seytanide olabilir.
Bende gormustum ruyamda ayna kirildigini kimse olmedi cok sukur.ruyalara fazla takilmamak lazim psikolojikte olabiliyor.

Kizlar cok canim sıkıldı konuyu bu yuzden buraya actim.
Ruya gördüm yeni kalkip ınternetten arastirdim gordugum ruyanin anlami hanımının ölmesine delalet eder dio yani ölecekmiyim şimdi ben bebegim var 4 aylik korkuyorum gercekten rüyasında aynanın kırıldıgıni görupte hayatinda ölüm haberi almayan varmi ? :KK43:

10-11 yaşlarındaydım gazetelerden biri rüya tabirleri kitabı veriyordu, bizim eve de gelmişti. Kendimi yatalak hasta olarak görmüştüm ve okudum yakın zamanda ölecektim :KK70: Yıllardır hala yaşıyorum ama o gün tövbe ettim elime almamaya rüya tabirleri kitaplarını, hala almam.
Saçma sapan şeyler kısacası, boşverin.

merhaba bende aynı rüyayı gördüm sizde görmüşsünüz sanırım . hayatınızda o dönem değişen bişey oldumu ben çok korktum .

ayy çok sevindim hayır olsun ben anksiyete hastasıyım biraz takıntılı bi yapım var kusura bakmayın tabirine bakıncada korktum .

Back
X