Gördüğüm akrep lerden dolayı hep tedirginim

Yaklaşık 3 ay önce taşındığım evimin çevresinde akrep var son 15 günde farkettik öncesinde görmedik (yol çalışması olunca o bölgeden gelmişler)
ilaçlama da yapıldı ama sürekli balkon kapı pencere kontrolu yapıyorum sürekli evde süpürge çalıştırıyorum
Bu dönemi nasıl atlatabilirim takıntı olarak kalır mı geçici mi
Aay burctan bahsediyorsun sandım

Tamamen bilmediğim için soruyorum klasik bir böcekten risk olarak farkı nedir? Çok mu tehlikeli ölümcül bir durum mu? Evde görsem ben de korkarım ama çok bilgi sahibi değilim.

Faredir böcektir desen okeyde akrep ne yav
Ya öldürmesine gerek mı var
Korkunc bısey yani beraber yatıp kalkmayı kım ister zarar vermiyor dıye😞

Evet kükürt geldi bugün de sarı toz şeklinde onu kullanmadım ama suyla mı yoksa sade toz mu kullanılacak bilmediğimden
Benim bir arkadasim bu sene 2 ay akreplerlw uğraştı.Evinde tam 36 akrep öldürmüş .Ben bile tedirgin olmuştum.3.ilaclamadan sonra kurtuldular sanırım.Ama kükürt koymuş o da , ilaçlama şirketi niye böyle yaptiniz daha çok çekersiniz demiş , aman dikkat

Benim bir arkadasim bu sene 2 ay akreplerlw uğraştı.Evinde tam 36 akrep öldürmüş .Ben bile tedirgin olmuştum.3.ilaclamadan sonra kurtuldular sanırım.Ama kükürt koymuş o da , ilaçlama şirketi niye böyle yaptiniz daha çok çekersiniz demiş , aman dikkat
Ay kükürt serptim bahçe duvarı diplerine ama yok görünmüyor lar ilaçlama sonrası kalma dı yada yol çalışması bitti evlerine gittiler nem seviyorlarmış burası nemli değil

Ay kükürt serptim bahçe duvarı diplerine ama yok görünmüyor lar ilaçlama sonrası kalma dı yada yol çalışması bitti evlerine gittiler nem seviyorlarmış burası nemli değil
Biz Antalya'nın ilçesinde yaşıyoruz.Buralarda da çok olur.Kayalik ve nem birleşince çok oluyorlarmis.Aman dikkatli olun çocuklarınıza.Eger o arkadaşımi tekrar görürsem de daha ayrıntılı sorarım.buraya yazarim

Biz Antalya'nın ilçesinde yaşıyoruz.Buralarda da çok olur.Kayalik ve nem birleşince çok oluyorlarmis.Aman dikkatli olun çocuklarınıza.Eger o arkadaşımi tekrar görürsem de daha ayrıntılı sorarım.buraya yazarim
Evet küçük oğlum böceklerden korkmuyor o sebeple korktum görünce
Teşekkür ederim kullandığımız ilacı da paylaşırım daha görmezsem ise yarıyordur

Nıye ki kükürtle mı beslenıyormus meger?

X