- 26 Mayıs 2022
- 109
- 63
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Ben de basligi okuyunca cok kotu insanlarla karsilasmaktan kimseye guvenemiyorsunuz diye algiladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gece sizde yatmayacağız neden cevap vermiyorsunuzhangi şehirde
hangi şehirde
Kusura bakmayın görmemişim mesajınızıbu gece sizde yatmayacağız neden cevap vermiyorsunuz
akrebin türkiyede hangi şehirde olduğunu merak ettim sadece
Evet öyle bir mesaj içeriği gibi olmuşBen de basligi okuyunca cok kotu insanlarla karsilasmaktan kimseye guvenemiyorsunuz diye algiladim
teşekkürlerKusura bakmayın görmemişim mesajınızı
Sivas ın ilçesinde yaşıyorum ama yeni taşındığım yer de gördüm ilk defa öncesinde de aynı şehirdeydim
Aay burctan bahsediyorsun sandımYaklaşık 3 ay önce taşındığım evimin çevresinde akrep var son 15 günde farkettik öncesinde görmedik (yol çalışması olunca o bölgeden gelmişler)
ilaçlama da yapıldı ama sürekli balkon kapı pencere kontrolu yapıyorum sürekli evde süpürge çalıştırıyorum
Bu dönemi nasıl atlatabilirim takıntı olarak kalır mı geçici mi
Evet burç yada bazı insanlara yazmışım gibi düşünmüş çoğu kişiAay burctan bahsediyorsun sandım
Tamamen bilmediğim için soruyorum klasik bir böcekten risk olarak farkı nedir? Çok mu tehlikeli ölümcül bir durum mu? Evde görsem ben de korkarım ama çok bilgi sahibi değilim.
Ya öldürmesine gerek mı varFaredir böcektir desen okeyde akrep ne yav
Benim bir arkadasim bu sene 2 ay akreplerlw uğraştı.Evinde tam 36 akrep öldürmüş .Ben bile tedirgin olmuştum.3.ilaclamadan sonra kurtuldular sanırım.Ama kükürt koymuş o da , ilaçlama şirketi niye böyle yaptiniz daha çok çekersiniz demiş , aman dikkatEvet kükürt geldi bugün de sarı toz şeklinde onu kullanmadım ama suyla mı yoksa sade toz mu kullanılacak bilmediğimden
Ay kükürt serptim bahçe duvarı diplerine ama yok görünmüyor lar ilaçlama sonrası kalma dı yada yol çalışması bitti evlerine gittiler nem seviyorlarmış burası nemli değilBenim bir arkadasim bu sene 2 ay akreplerlw uğraştı.Evinde tam 36 akrep öldürmüş .Ben bile tedirgin olmuştum.3.ilaclamadan sonra kurtuldular sanırım.Ama kükürt koymuş o da , ilaçlama şirketi niye böyle yaptiniz daha çok çekersiniz demiş , aman dikkat
Biz Antalya'nın ilçesinde yaşıyoruz.Buralarda da çok olur.Kayalik ve nem birleşince çok oluyorlarmis.Aman dikkatli olun çocuklarınıza.Eger o arkadaşımi tekrar görürsem de daha ayrıntılı sorarım.buraya yazarimAy kükürt serptim bahçe duvarı diplerine ama yok görünmüyor lar ilaçlama sonrası kalma dı yada yol çalışması bitti evlerine gittiler nem seviyorlarmış burası nemli değil
Evet küçük oğlum böceklerden korkmuyor o sebeple korktum görünceBiz Antalya'nın ilçesinde yaşıyoruz.Buralarda da çok olur.Kayalik ve nem birleşince çok oluyorlarmis.Aman dikkatli olun çocuklarınıza.Eger o arkadaşımi tekrar görürsem de daha ayrıntılı sorarım.buraya yazarim
Nıye ki kükürtle mı beslenıyormus meger?Benim bir arkadasim bu sene 2 ay akreplerlw uğraştı.Evinde tam 36 akrep öldürmüş .Ben bile tedirgin olmuştum.3.ilaclamadan sonra kurtuldular sanırım.Ama kükürt koymuş o da , ilaçlama şirketi niye böyle yaptiniz daha çok çekersiniz demiş , aman dikkat
Niye olduğunu bilmiyorum.Ama beslrnmeden ziyade kokuyla ilgili olabilirNıye ki kükürtle mı beslenıyormus meger?