tamam canım seni de ekliyorum düzenli okumalarımızı yapalım zaten dua çok uzun değil herkese 4-5 kez okumak düşer zaten kalabalık da olmayacak liste seninle 9 bir kişi daha eklenirse on olurtşk ederim Canım Bende varım tabii ki
canım abdestli okursan daha iyi olur kimin ne dileği varsa onu söyleyerek okuyup bitireceksin canımNasıl okunuyor okumadan önce ne yapmam gerekiyor biraz bilgi verebilir misiniz?
tamam paartesi 41 tane okurumniyete göre 41 kez okuyacağız canım her kişi başına listedekilerin hepsi bitene kadar mesela düzenli şekilde okumak gerek yoksa üst üste kez okumayanı listeden çıkarırım
benim evlat icin degl ama ask icin duaya ihtiyacm var artık ölmek istiyorumArkadaslar evlat sahibi olmak için hepberaber dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ahibi-olmak-icin-hz-zekeriyanin-duasi.565954/
öyle deme Allahın gücüne giderbenim evlat icin degl ama ask icin duaya ihtiyacm var artık ölmek istiyorum
tamam ama nolur sanki serdar da beni sevse canm yanıyoöyle deme Allahın gücüne gider
yasamaktan umudum yok ki artıköyle deme Allahın gücüne gider
41 taneni tek sen okumucan kardeşim her gün bir kişiye 41 taneni listede ismi olanlar arasında bölüb sayıyı söylicek aayna liste bitene kadartamam paartesi 41 tane okurum
tamam canım herkesn sayısı belli olsun ilk kime okuyacagız canım?41
41 taneni tek sen okumucan kardeşim her gün bir kişiye 41 taneni listede ismi olanlar arasında bölüb sayıyı söylicek aayna liste bitene kadar
canım kişi başı 5-6 gibi okur herkestamam paartesi 41 tane okurum
evet aynen41
41 taneni tek sen okumucan kardeşim her gün bir kişiye 41 taneni listede ismi olanlar arasında bölüb sayıyı söylicek aayna liste bitene kadar
tamam seni de listeye ekliyorumBen de varım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?