yok canım akşam okursun bana haberedersin ne zaman müsait olursan önemli olan niyet ve düzenli okumanHoşbuldum canım birde bişey sorucam ilk kez toplu olarak duaya katılıyorum ben akşam 7 8'e kadar çalışıyorum duayı akşam okuma gibi bir imkanım var mı acaba ille ikindi de okunması şart mı
okurum tabi Allah dileklerimizi kabul eder inşallahyok canım akşam okursun bana haberedersin ne zaman müsait olursan önemli olan niyet ve düzenli okuman
AMİN CANIM CÜMLEMİZİN DİĞER DUA TOPİĞİMİZDE MEMNUN KALAN ARKADAŞLARIMIZ OLDU DÜNYA DUA ÜZERİNE HER ŞEY DUA İLE OLUŞTU BİZİM DUA ETMEYE İHTİYACIMIZ ÇOK ALLAHIN BİZİM DUALARIMIZA İHTİYACI YOK BİZ KENDİMİZE YARARIMIZ OLSUN DİYE OKUYORUZ YETER Kİ RABBİM DUALARIMIZI DUYSUN KABUL EDER İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA AMİNokurum tabi Allah dileklerimizi kabul eder inşallah
İnşallah canım ben ne zaman dua ettiysem şükür rabbim kabul etti ben inanıyorum bu isteğimde gerçekleşecek. Allah tüm el açanların duasını boş çevirmesin inşallah. Senin dileğin nedir acaba canımAMİN CANIM CÜMLEMİZİN DİĞER DUA TOPİĞİMİZDE MEMNUN KALAN ARKADAŞLARIMIZ OLDU DÜNYA DUA ÜZERİNE HER ŞEY DUA İLE OLUŞTU BİZİM DUA ETMEYE İHTİYACIMIZ ÇOK ALLAHIN BİZİM DUALARIMIZA İHTİYACI YOK BİZ KENDİMİZE YARARIMIZ OLSUN DİYE OKUYORUZ YETER Kİ RABBİM DUALARIMIZI DUYSUN KABUL EDER İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA AMİN
PAZARTESİNE BAŞLARIZNe zaman başlıyoruz
bekleyeceğim canım pazartesine kdar olmadı pazartesi akşam listeyi başlatırızIstersin pazertedine kader bekle,belki katilan olur
sağol canımhayırlı olsun canım yenı dua topıgın