- 22 Temmuz 2014
- 30.037
- 26.831
herkes ilk aşkı için ölseydi şimdi kimse yaşamazdı ve kimse kocasını sevmezdiyasamaktan umudum yok ki artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes ilk aşkı için ölseydi şimdi kimse yaşamazdı ve kimse kocasını sevmezdiyasamaktan umudum yok ki artık
Derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama aşktan ölmek istiyorsan daha büyük derdi plan dünyayı yaksınbenim evlat icin degl ama ask icin duaya ihtiyacm var artık ölmek istiyorum
BUGÜN BAŞLIYORUZ CANIM LİSTEYE YAZIYORUM SENİ DE BUGÜN 4 KEZ OKU HERKES 4 ER KERE OKURSA İYİ OLUR 41 OKUMAYI RAHAT RAHAT TAMAMLAYALIMMerhaba arkadaşlar liste kapanmadıysa beni de alırmsınız
ALLAH RAZI OLSUN CANIM10 ekle canim
sınırlama yok canım herkese okuyacağını bugün bitirebilirsinkizlar bu dua 1 gunde birden fazla kişiye okunabiliyor mu? mesela ben butun listeye bu mubarek gunde okumak istesem olur mu?
tamm canm bakayim okuyabilecegim kadar okur bildiririm ins4 er tane okusan kişi başına 44 tane okuyunca okuman bitmiş olur senin canım
tamam canım ALLAH RAZI OLSUNtamm canm bakayim okuyabilecegim kadar okur bildiririm ins