aynen aynen çatır çatır mama veriyorum.. vermeyince mabut neylesin mahmut demişler allahın izniyle yaradan korur onları sütü vermeyen rabbim dağına göre karı derdine göre dermanını da verir elbet benim artık içim rahat sizlerinde içi rahat olsun kahrolmayın bebeğin sütü bol değil asıl mutlu bir anneye ihtiyacı var diye özellikle açtım konuyu buarada berentos faceden nasıl ekleyebilirim seni tatlım? burdan arkadaşlık isteği yolladım ama faceden adını bilmeden ekleyemem adını özelden yolla tatlım ekleyeyim
ikizlerim erken doğdular,zaten sütüm çok gelmedi ve onlar küvözdeyken ben strese girdim ve iyice azaladı.sürekli ağlıyordum sütüm yok diye..zaten iki bebek,süt nasıl yetsin? mama öyle bir anlatılıyordu ki vermemek için çok direndim..ama mecburdum mama takviyesine tabii.kuzularım şimdi 2 yaşınadalar ve doğduklarıdan ber hiçbir sağlık sorunu yaşamadılar..sanki sütümüz yetti de biz mi vermedik ya! anne sütü elbette önemlidir ama anne sütü az alan bebekler büyüyünce bir faciayla karşılaşacaklarmış gibi de davranmasın kimse.
ikizlerim erken doğdular,zaten sütüm çok gelmedi ve onlar küvözdeyken ben strese girdim ve iyice azaladı.sürekli ağlıyordum sütüm yok diye..zaten iki bebek,süt nasıl yetsin? mama öyle bir anlatılıyordu ki vermemek için çok direndim..ama mecburdum mama takviyesine tabii.kuzularım şimdi 2 yaşınadalar ve doğduklarıdan ber hiçbir sağlık sorunu yaşamadılar..sanki sütümüz yetti de biz mi vermedik ya! anne sütü elbette önemlidir ama anne sütü az alan bebekler büyüyünce bir faciayla karşılaşacaklarmış gibi de davranmasın kimse.
maşallah allah bir ömür sağlıklı mutlu kılsın onları..gülben ergeninde ikizleri 29 haftalık doğmuş sadece 2 ay anne sütü verebilmiş bende bilirim küvez günlerini pompaları ameliyatları diye ağladı tv de muhteşem bir kadın canlı yayında kadının biri sütüm yok diye ağladı baya kızdı gülben ergen verdiğin zehir değil ya dedi bende 2 ay verebildim dedi etkilendim baya sanatçı olsan anne işte bambaşka hiçbişeye benzemiyor vardı da biz mi vermedik
buara berentos 99:)) bekliyorum :)
oncelıkle merhaba... Bı sakın olun ne bu sıddet cu celalbak kım ne demıs hangı mamayı vermıs kım ne kadar emzırmıs napmıs netmıs duyma sen agzı olan konusuooo.. Benım kızım 29hf dogdu ve bugun 1 yasında hala 8 kılo anne sutunu 4 ay mama takvıyelı yedı sonra aptamılle devam ettım.. Benım kızım bu ay basına kadar hıc hasta olmadı ılk kez ay bası ateslendı.. Dr hatta bagısıklıgı baya kuvvetlı dedı ama benım kızım anne sutu almadı... O yuzden bebegın daha cok kucuk bebegınle vakıt gecırmenın keyfını cıkar onun motor hareketlerıne bak kulakları gozu nasıl sıkıntın varmı.. Salla mılletı dusunme rabbım evlatlarımızın acılarını gostermesın... Senın bebegınınde bahtı ve sansı acık olsun
MERHABa Ben 2 yıl emzırmıs ve sezeryan ıle dogum yapmıs bı anne olarak nıye mı sezeryan ıle dogum yapmıs dedım bu konuda normal dogum ile sezeryan DOGUM arasındakı sacmalıga benzetıyorum kardesım normal yapamayan napsın bu cocuk elbet cıkacak ordan napsın sezeryan oluyor mecburen sankı cocuk dogurmamıs muamelesı goruyorlar..2.si emzırememıs anneler helede premature bebek annelerı ben yasamadım ama o kadar ıyı anlayabılıyorum kı o annelerı o endıse o kaygı halınde bırakın sutu ayakta kalabılmek bı mucıze ve yenı dogum yapmıs bırı olarak..her nedenden olsun bebegını emzırememıs anneler napıcak tabı mama verıcek baska secenegımı var bu ısın..bu sekılde ınsanları elestıren ınsanları sevmıyorum su dıyaloglara gırenleri -catır catır dogurdum valla-bız naptık vekılmı atadık bu ıs ıcınayy hıc mı emzırmedın zorlasaydın bıraz --ya kımse ukalalık edıp karısmasa ya su annelerın ısıne emınım her anne kendı bebegı ıcın yapması gerekenı baskasından ıyı bılır lutfen bırakalım fesatlık yapmayı bebeklerımız ıcın guzel ve yararlı seyler hakkında konusalım m
birgun hastanede sutumu sagiyordum yanimdada bi baska anne sutunu sagiyordu,ben yarim saat sutumu sagdim iki gogsumden 50 cc sut geldi ama diger anne iki biberonu doldurmusdiger ikisine gecmisti,o kadar uzulmustumki,sanki bebegim ac kalcak gibi,cevre cok etkiliyor,duymamak gormemek lazim ama olmuyor iste,gecenlerde kayin validem soruyo emziriyormusun,ememiyor sagiyorum ddedim mamada veriyorm tabiki dedim telefondan cikacak gibi ney ne mamasi delimisin diyor anne sutum yok diyorum sen istemiyosunda ondan dedi sabahlari bir bardak sut iç bak nasil patilayip gelir dedi tmm olur dedim kapatim :)
ay hıc gulesın yoktu ya hahhhaa.. Benımkıde aynıydı bıgun bı hıkaye anlattı gulmekten yarıldım sutum yok dıe cırpınıorum dedıkı ay yok dıe bısı yok 60 yasındakı bı kadının yıgenıdogum yapmıs bı sebebten dolayı 3 aylıgına memlekete gıtmıs bebege mama vermısler o sure zarfında.. Kadında memegı unutmasın dıe hergun kendı memesını emdırmıs ve aaaa 60 yasındakı kadının gogusunden sut gelmeye baslamısss bakkk o yastakı bı kadının memesınden sut gelmıs sende ugras ver sen vermıosun dedı bende dedım senınde yasın 60 gel sen emzır belkı sut gelır sendende hahhhhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?