Evet yNLIŞ OKUMadınız gönül rahatlığıyla bebeğime mama veriyorum .. bu konu başlığını açtım çünkü biliyorum herkes yana yakıla emzirememekten şikayetçi bu konu başlığını açtım çünkü okuduğum bir haber tüyler ürpertici ''emmeyen bebek yokmuş emziremeyen anne varmış''mış mış da mış mış ilk 6 ay illede anne sütüymüş mış da mış aaaaa yeter bu bir sitem yazısıdır.başlık açtım çünkü herkes okusun istiyorum.benim bebeğim 29 haFTALIK doğdu 1 ay küvezde kaldı.gıdım gıdım süt sağdım götürdüm hepimiz aynı şeyleri yaşadık bir damlası nı telef etmedik tam 45 gün hastaneden kiraladığımız elektrikli pompoyla sağdım uyumadım her iki saate bir durmadan sağdım bir kısmını içti kalanını dondurucuya attım doktor mamaya başladı 2 ay sonra bir öğün mama bir öğün anne sütü dedi neden mi sütüm azalmıştı çünkü 20cc çok zor çıkar olmuştu çocuk açlıktan napsaydı ya mama aldı tabi yılmadım deli gibi yediim içtim doktor pozitif düşünceyle sütünü artırabilirsin dedi öylede oldu sütüm hem arttı hemde bebeğim mememi tuttu bir aygönül rahatlığıyla emzirdim mamayı 5-4-3-2 derken günde bire indirdim bende bebeğimde keyifliydi nezamana kadarmı kontrole gidene kadar bebeğim yeterli kiloyu alamamıştı prematüre anneler bilir gram bile altın değerindedir.doktor mamayı artırıcaksın sütün yeterli değil dedi.buzlukta sütlere yöneldim hemen ne mi oldu bozulmuşlar çünkü son miadındalarken ben emziriyordum lazım olduğunda tarihleri dolmuştu bikere şimdi conformil kullanıyorum sürekli mama veriyorum sadece bir yada iki kere emzirebiliyorum sütüm yetmiyor buara 4. ayımızda doldu ahlamalara vahlamalara yazıklara gerek varmı olmayınca olmuyor uz<manlar ilk 6 ay da ısrar ederken neden prematüreleri düşünmüyor olmayanları neden düşünmüyor psikolojik olarak emziremeyen anneleri dahada kötü etkilediklerinin farkında değillermi ilk altı ay anne sütü ama sütü gelebilene deseler üzülmeyin olmayanlar deseler ahlar vahlar tühler çekmeseler birde kalkıp terbiyesizce emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır demeseler inatla söylüyorum GÖNÜL RAHATLIĞIYLA MAMA VEERİYORUM VARMI SÖZÜ OLAN OLMUYORSA ZORLMAAYACAKSIN KARDEŞİM VERDİĞİNDE ZEHİR DEĞİL YA MAMA YA MAMA ANNE SÜTÜNE YAKIN ŞÜKÜR Kİ BULABİLİYORSUN OTUR MUTLU GÜLERYÜZLE BESLE BEBEĞİNİ KALKIPTA AHKAM KESMESİN BAZILARI SUÇLAR GİBİ İTHAMLARDA BULUNMASIN![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)