Elimde olsa hemen silerim aklımdan da elde değil. Yediremiyorum kendime çünkü bende hiç bir duygu yokken ona değer vermemi inanmamı sağlayacak söz ve davranışları oldu. Yani ikna eden çabalayan oydu. Sonra hiçbir şey olmamış gibi arkasına bakmadan gitti. Bu zoruma gidiyor aslındaGeçer. Ama siz sürekli üzerinde dönüp dolaşırsanız geçmez , takıntı yapar akıl sağlığınızı da yitirirsiniz. Kendi içinizde bu meseleyi çözün, intikam falan boş işler, intikam alsanız ne değişecek ki size yaptığını yapmamış mı olacak sanki ? Boş yere vakit harcayacaksınız.
Elimde değil. Ne önerirsiniz geçmesi için.Kotu biri oldugunu ogrenmissiniz artik bunun ustune kafa yormasaniz gecer ama siz gecmemesi icin elinizden geceni yapiyorsunuz sanki.
Ay değil mi ya. Adiler kendilerini bir halt sanıyorlar. Boylarının ölçüsünü alacaklar ama eminim.Valla kanka hic kisisel alin,a serefsizlik dizboyu artik durumun seninle benimle bir ilgisi yok sana da yapiliyor, bana a yapildi. Duzgun insan az, serefsiz cok.
Elimde değil. Ne önerirsiniz geçmesi için.
Enn güzel intikam arkanı dönüp gitmek..emin ol unutulduğunu görmek ona yeter. Şarkıda bile geçiyor "unutulmaktı ecelll"Herkese iyi akşamlar dilerim hanımlar.
Sizlerin fikrini almak hemde içimi dökmek için yazmak istedim buraya.
Kısa sürede tanıdığım ve beni kendisinin doğru kişi olduğuna ikna edip çabalayan biri tarafından sözlenecekken yarı yolda bırakıldım. Bunun acısı bir türlü tamamen geçmiyor hep içim buruk kalbim kırık. 1 yıl oldu eskiye göre azaldı ama hala etkisi geçmedi. İntikam almak istiyorum belasını bulsun istiyorum. Yada tekrar dönsün benim üzerimden tatmin ettiği egosunu yerle bir edeyim istiyorum.böyle bir ruh hali içindeyim.
Ayrıca bu kişinin sonradan karaktersiz olduğuna emin olacağım durumlarını öğrendim. Dul kadınlarla birliktelik, akşamları eve gitmeme bazen, başka birine de buna benzer birşey yaşattığı gibi. Şükür olmadı diyorum ama hala kırgınlığım tamamen geçmedi. Geçecek mi sizce.
Evet. Yapacak bir şey yok. Bu yapılan adiliği sindirmekten başkaİntikam alınca ne olacak vaktinizi bunun için harcamayin değmez
Evet biran önce unutmak istiyorum. Onun içşn hava hoş ikna etti çabaladı değer gördü.bırakıp giden de o. Egosunu kabartıp gitti. Bana da bu olayı atlabilmek sindire bilmek kaldı. Hala başaramadım amaEnn güzel intikam arkanı dönüp gitmek..emin ol unutulduğunu görmek ona yeter. Şarkıda bile geçiyor "unutulmaktı ecelll"
Boşverin güzel şeyler olur bunları unutursunuz inşallahEvet. Yapacak bir şey yok. Bu yapılan adiliği sindirmekten başka
aynısını yazacaktımDul kadınlarla birliktelik diye vurgulamanızın sebebi nedir? Dul kadın olunca "eksik" ya da "defolu" mu olunuyor hanfendi?
Bu konu hakkında uzman birinden destek almanızı öneririm geçmişe takılı yaşamak anı bozup geleceğe dair hatalara sebep oluyorHerkese iyi akşamlar dilerim hanımlar.
Sizlerin fikrini almak hemde içimi dökmek için yazmak istedim buraya.
Kısa sürede tanıdığım ve beni kendisinin doğru kişi olduğuna ikna edip çabalayan biri tarafından sözlenecekken yarı yolda bırakıldım. Bunun acısı bir türlü tamamen geçmiyor hep içim buruk kalbim kırık. 1 yıl oldu eskiye göre azaldı ama hala etkisi geçmedi. İntikam almak istiyorum belasını bulsun istiyorum. Yada tekrar dönsün benim üzerimden tatmin ettiği egosunu yerle bir edeyim istiyorum.böyle bir ruh hali içindeyim.
Ayrıca bu kişinin sonradan karaktersiz olduğuna emin olacağım durumlarını öğrendim. Dul kadınlarla birliktelik, akşamları eve gitmeme bazen, başka birine de buna benzer birşey yaşattığı gibi. Şükür olmadı diyorum ama hala kırgınlığım tamamen geçmedi. Geçecek mi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?