kızım kreşe gıtmek istemediği ağlayarak hastalandığı için sabah iş yerime gidip kızımı bu şekilde bırakıp devam edemicegimi söyledim ve eve geldim eşim ilk ters ters baktı bende işine git kavga etmeyelim dedim sonra beni aradı 1 kez 2 kez sonra saadete geldi ben dedim ki daha iki gün oldu işe gireli annemler senin çocuğuna bakıyor demeye başladın şakayla karışık o da bu cumleyı duyunca yaa sevgi buna mı takıldın s.gıt a.. felan dedı çok sert bir şekilde ben 4 yıldır evliyiz her istedıgını yapıyorum sen 2 günde mırın kırın edıyorsun kafalarımız uyuşmuyor ayrıl benden işten ayrıldığın için demıyorum felan dedı ( ayrılırsak ınsanlara iş yüzünden ayrıldım dememek için bu cümleyı kuruyor ) şerefsız karaktersiz utanmaz kadın demeye başladı sinir kırzi geçirdim gel beni al mahkemeye gidelim dedım tamam dedi kapattı 3 4 aydır hiç tartışmıyorduk bu Arada sonra aradı 5 dk sonra gülerek tamam bişey yok şaka yaptım boşamam seni korkma felan dedi eve gel dedim geldi hadi bişey yok şaka yaptım özür dilerim sinirle söyledim felan dedi sonra böyle konu geçtı ama ben dünden beri çok üzgünüm hala , dün neler dedın ya dedim bugün he ya sınırle söyledim dün dünde kaldı dedi ama böyle bugün gönlümü kırdığı için parmağıni bile oynanmadığına kırgınım en azından ya dün için kusura bakma felan dıyebılırdı bir arayıp gün içinde bugün normal devam etmeye çalışıyoruz ama bende daha kötü olsun istemiyorum ama böyle az da olsa tavırlı davranıyor kafamız uyuşmuyor ayrıl benden demesi sinirlede soylemıs olsa canımı çok acıttı yani bana çok ağır konuştuğunu düşünüyorum ayrılalım desem arkasına bile bakmaz öyle bir gurur hemde onu hep destekleyen annesi varken çok güzeliz ama bir kavgada kıyamet kopuyor ki bunu ben işe gitmedim diye yapması ayrı can sıkıcı birbrmzi çok severek evlendık ama ayrılık çok acı kelımesı bile çünkü ben ve kızım onu çok seviyoruz güzel bir yuvamız var o da hep bizi sevdıgını söylüyor ama kavga ederken neler dıyor