Trip yapacam derken hepten saçmalamış
Babaannem hemşire kız buldu nedir yaaa güldüm baya buraya
Babannişe bak yahu
Bence hiiç üsteleme trip falan neyse de sevmiyorum diyip ayarı kaçırmış bence
Bırak Dönerse senindir mevzuu veya kaçan
kovalanır şeysi
hemşire mi bulmuş babannesi :) cok güldüm buna.
siz neden bu kadar haksiz dusuruyorsunuzki kendinizi ? buyutulecek bi rahatsizligi yokmus buyutmemisiniz bu kadar. bunda bu kadar alinacak ayrilacak ne var anlayamiyorum
Babanniş bugün hemşire bulur yarın atanmış öğretmen
Ona laf yok. Yirim onu O ayrı da bunu sana söyleyip kıskandırmaya çalışması da artık öfff dedirtiyor/dedirtmeli bence
resmen kıskandırmaya çalışıyor resmen benim onun karşısında yalvarmam hoşuna gidiyor ama nereye kadar gidecek ne zaman biter bu yani bende insanım bir haftada altı kilo verdim tansiyonum hep düşük ölü gibiyim
pişman olduğumu görmek istiyor ama benimle hiç bir iletişime girmezken nasıl görecek tamam bencillik yaptım kabul ediyorum. yapmamam gerekirdi ama bende bir depresyondan zor çıktım. borderline rahatsızlığım vardı ve bir kriz atlattım kriz neredeyse bir ay sürdü. şimdi pişmanlığımı görmek istiyor. ama nasıl gösterebilirim bilmiyorum aynı şehirde değiliz olsak kapısına gideeğim.Hah nereye kadar gideceğine sen karar vereceksin işte
Ortada bunları sana yapması için sağlam bi nedeni yokken kıskandırmaya çalışmalar, hemşire kızla görüşme planları ve sevmiyorum demeler... biraz fazla saçma ki bu tavırları hiç bi sebebe oturtamadığımı baştan söylemiştim zaten
pişman olduğumu görmek istiyor ama benimle hiç bir iletişime girmezken nasıl görecek tamam bencillik yaptım kabul ediyorum. yapmamam gerekirdi ama bende bir depresyondan zor çıktım. borderline rahatsızlığım vardı ve bir kriz atlattım kriz neredeyse bir ay sürdü. şimdi pişmanlığımı görmek istiyor. ama nasıl gösterebilirim bilmiyorum aynı
Hemşire hem deTrip yapacam derken hepten saçmalamış
Babaannem hemşire kız buldu nedir yaaa güldüm baya buraya
Babannişe bak yahu
Bence hiiç üsteleme trip falan neyse de sevmiyorum diyip ayarı kaçırmış bence
Bırak Dönerse senindir mevzuu veya kaçan
kovalanır şeysi