gönlünü nasıl alırım?

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
31
merhaba arkadaşlar ya benim derdim büyük
erkek arkadaşımla 5 aydır beraberdik. bir takım rahatsızlıkları olmuştu ama hani bir iğneyle filan geçicek şeyler diye bende sağlığıma o kadar takıntılı değilim, takmadım çok üstünde durmadım. bencillik yaptım yani. en sonunda kavga ettik. takıntıları çok arttı ve beni terk etti. bugün tam bir hafta oldu. ben hatamı anlaıdm ne kadar bencilce davrandoğımı filan. benimle konuşmuyor konuşsa da yaralıyor beni sevdiğini biliyorum hala. mesela benim facebook hesabıma giriyor kontrol ediyor. ilişki durumumuz hala duruyor. bu akşam benim resmimi bulmuş üniversitenin ilk yılından bana attı skypetan.sonra ben ona onu sevdiğimi söyledim bana inanmıyor hala bencilsin diyor halbuki 55 kiloydum 49 kiloya düştüm arkadaşlar. yemeden içmeden kesildim sabah akşam dua ediyorum. adını heceliyorum sürekli. uyuyamıyorum. bana beni sevmediğini söyledi ama inattan resmen. beni kıskandırmak için babaannem hemşire kız bulmuş filan dedi. ben çok üsteleyince skype ı kapattı. gönlünü nasıl alırım. sabah akşam zikir çekiyorum ama bana karşı yumuşamış gibi durmuyor. artık geri dönsün görsün bu kötü halimi istiyorum

ya yok hani bir iğne bir antibiyotikle geçicek birşeydi çaresi olmayan bişey değildi.

Trip yapacam derken hepten saçmalamış
Babaannem hemşire kız buldu nedir yaaa güldüm baya buraya

Babannişe bak yahu

Bence hiiç üsteleme trip falan neyse de sevmiyorum diyip ayarı kaçırmış bence

Bırak Dönerse senindir mevzuu veya kaçan
kovalanır şeysi

seviyor zaten çok bariz birini sevmeseniz ilişkiyi keser atarsınız tak diye engellersiniz bunda öyle bişey yok

mesela seni seviyorum filan desem inanmıyorum sus diyor korkuyorum ters teper diye üstüne gidip ilgi gösteriyim mi

Bence hayir yaptıkları çocukça geldi.Onun dönmesini bekle yine skype olayindaki gibi tripli dvranirsa salla gitsin

hemşire mi bulmuş babannesi :) cok güldüm buna.

vallahi ya babaannem hemşire kız bulmuş tanışıcaz diyor

siz neden bu kadar haksiz dusuruyorsunuzki kendinizi ? buyutulecek bi rahatsizligi yokmus buyutmemisiniz bu kadar. bunda bu kadar alinacak ayrilacak ne var anlayamiyorum

siz neden bu kadar haksiz dusuruyorsunuzki kendinizi ? buyutulecek bi rahatsizligi yokmus buyutmemisiniz bu kadar. bunda bu kadar alinacak ayrilacak ne var anlayamiyorum

biraz obsesiflik var mesela bir yerine bişey olsun çok büyütüyor

Babanniş bugün hemşire bulur yarın atanmış öğretmen

Ona laf yok. Yirim onu O ayrı da bunu sana söyleyip kıskandırmaya çalışması da artık öfff dedirtiyor/dedirtmeli bence

Babanniş bugün hemşire bulur yarın atanmış öğretmen

Ona laf yok. Yirim onu O ayrı da bunu sana söyleyip kıskandırmaya çalışması da artık öfff dedirtiyor/dedirtmeli bence

resmen kıskandırmaya çalışıyor resmen benim onun karşısında yalvarmam hoşuna gidiyor ama nereye kadar gidecek ne zaman biter bu yani bende insanım bir haftada altı kilo verdim tansiyonum hep düşük ölü gibiyim

Hah nereye kadar gideceğine sen karar vereceksin işte
Ortada bunları sana yapması için sağlam bi nedeni yokken kıskandırmaya çalışmalar, hemşire kızla görüşme planları ve sevmiyorum demeler... biraz fazla saçma ki bu tavırları hiç bi sebebe oturtamadığımı baştan söylemiştim zaten

pişman olduğumu görmek istiyor ama benimle hiç bir iletişime girmezken nasıl görecek tamam bencillik yaptım kabul ediyorum. yapmamam gerekirdi ama bende bir depresyondan zor çıktım. borderline rahatsızlığım vardı ve bir kriz atlattım kriz neredeyse bir ay sürdü. şimdi pişmanlığımı görmek istiyor. ama nasıl gösterebilirim bilmiyorum aynı şehirde değiliz olsak kapısına gideeğim.

Şimdi bunu söyledin işin rengi daha bi değişti
Tedavilerini aksatma önce bunu diyim
Bu adama karşı tavrın, hislerin falan da tedavinin bir parçası olabilir
Hala kapısına gitmekten bahsediyorsun
Ortada dönen şey senin onu kaybetmemek için kapısına gitmeni gerektirecek bişey değil ki
Bu kadar yüklenme kendine
Yapabiliyorsan yok say onu biraz
Ne yapmak istediğini izle ve gör
Ortada çırpınmanı gerektirecek bi sebep göremedim ben

şimdi liseden beri en yakın arkadaşım olan bir arkadaşıma yazmış noira hakkında gerçekleri konuşmak istiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…