gönlünü nasıl alırım?

Gönlünü alma bu arada. Her grip olduğunda serenad mı yapıcaksın beyefendiye. Geçmiş olsun dediysen tamam işte uzatmasın.

E alma gönlünü alıp napacan kirli kararmış bi gönlü? Sanıyosunuz ki erkekler takip edip bilmem ne sitelerinden sizi konrol edip kurcalayanıca sizi seviyo önemsiyo he hey canım hey sana sevmediğinide söylemiş ama sen yorumla hemen inattan diye ne inadı ne sevgisi seven bin düşünür bir konuşur Allahım sen kadınlarımıza akıl ve güç ver ne diyim

bugün konuştuk demin beni sevdiğini söyledi ama madi durumum yetersiz sana iyi bi hayat sunamam sürekli yanına gelip gidemiyorum uzaktasın dedi. çok zor oluyor uzaktan sevmek dedi.

bugün konuştuk demin beni sevdiğini söyledi ama madi durumum yetersiz sana iyi bi hayat sunamam sürekli yanına gelip gidemiyorum uzaktasın dedi. çok zor oluyor uzaktan sevmek dedi.

Babannesinin bulduğu hemşire kız içinde maddi durumum kötü paravanını kullanacak mı acaba? Herkesin zor zamanları olabilir, para bu bugün var yarın yok. Eğer sizin bize yansıttığınız gibi bir sevgi söz konusuysa, sizden saçma bahanelerle uzaklaşmak yerine çözümler aramalıydı. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bence önce kendi sağlık sorunlarınıza odaklanın sonrasında her şey zamanla nasılsa düzelecektir.

bence sen onu unut,hemşire bulmuş dıye kafasından yazan adam
bak benım ıkı aşkımdan da şöle yapmıştı,böle krizler çıkarttıp baka biri var deyıp girmişlerdi,ve ben o an sıldım,sonra dönduler,ama o lafı ettikleri için bir daha muhatap olmadım

bana dedi ki noira çok özlüyorum

sürekli yanımda ol istiyorum ama olmuyor maddi durumum yok ben askere gideceğim senin okul var nasıl dayanacağız bilmiyorum. senden bıkmadım. birde evdekiler kız bulduk diye tutturdu onlara da kızdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…