- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Pazartesi konuş mutlakaen son çare öyle olacak galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi konuş mutlakaen son çare öyle olacak galiba
Merhaba, ben de tedaviye yeni basladim bakanliga kadar yazdim fakat ilaci bulamadim Ankara içine demissiniz ama kargo karsi odemeli Mersine gonderme durumunuz var mı ? Acil kullanmam gerekiyor daMerhaba elimde 1 ay önceki tedavimizden kalma 6 adet gonapeptyl mevcut sadece Ankara içine raporlu ücretinden teslim edebilirim.
Canım.bende İstanbul'dayim eczanelerin hiç birinde gonapeptyl yok.saglik.bakanligini aradım haftaya dağıtılacak dedi.
Bende tedavisi bitmiş elinde kalan birinden buldum şükür.
Senin tedavi ne zaman belki haftaya çıkacakmış ya sana yetişir?
kartl mert eczanesi 02166322361gonapeptyl ve cetrotıde ilaçları lazım çok acil yarın tedaviye başlayacağım istanbul ve kocaeli civarında ezcanelerde yok
yardımcı olabilecek var mı
İstanbul Kartal mert eczanesi 02166322361 lütfen arayınAy şaka gibi ya gerçekten..
Doktoruna bir sorsana muadil verir belki
Aradım yok dedikartl mert eczanesi 02166322361
Aradım yok dedi
Aradım yok dedi
Merhaba arkadaşlar bu forumu zor durumda olan arkadaşlar için açtım transferim var 3 Kasıma felan denk geliyor bir daha ihtiyacım kalmayacağına inanarak ya da olumsuz bi sonuç alırsam uzun süre ara vereceğimden elimde kalan tüp bebek ilaçlarından Gonapeptyl 5 6 taneye kadar ihtiyacı olan birine ücretsiz bi şekilde vercem. Mersin de yaşıyorum Perşembe günü İstanbul Avrupa yakasında olacağım oraya da getirebilirim soğuk zincirle.. sizde elinizde kalan ilaç varsa bu forumun altına yazıp ilaç bulamayanlara ücretsiz destek olabilirsinizz her şey para değil kiminin duası demişler
Merhaba maalesef kargoyla gönderme durumum yok o yüzden Ankara içi demiştimMerhaba, ben de tedaviye yeni basladim bakanliga kadar yazdim fakat ilaci bulamadim Ankara içine demissiniz ama kargo karsi odemeli Mersine gonderme durumunuz var mı ? Acil kullanmam gerekiyor da
yesil elma bu arkadaşta mersindeydi elinde ilaç vardı hala duruyormu bilemem tabi bi özelden yazın istersenizMerhaba, ben de tedaviye yeni basladim bakanliga kadar yazdim fakat ilaci bulamadim Ankara içine demissiniz ama kargo karsi odemeli Mersine gonderme durumunuz var mı ? Acil kullanmam gerekiyor da
Kendisiyle görüşdük ilacı ulaştırdımyesil elma bu arkadaşta mersindeydi elinde ilaç vardı hala duruyormu bilemem tabi bi özelden yazın isterseniz
Benlm elimde 3 adet cettodite vargonapeptyl ve cetrotıde ilaçları lazım çok acil yarın tedaviye başlayacağım istanbul ve kocaeli civarında ezcanelerde yok
yardımcı olabilecek var mı
Bende 3 adet cetrodite varMerhaba, ben de tedaviye yeni basladim bakanliga kadar yazdim fakat ilaci bulamadim Ankara içine demissiniz ama kargo karsi odemeli Mersine gonderme durumunuz var mı ? Acil kullanmam gerekiyor da