Ben yarın gideceğim kontrole, sizde gonalf akıntı yaptı mı acabaİnşallah siz ne yaptınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarın gideceğim kontrole, sizde gonalf akıntı yaptı mı acabaİnşallah siz ne yaptınız
Evet ya baya Hemde sizde?Ben yarın gideceğim kontrole, sizde gonalf akıntı yaptı mı acaba
Normal benceEvet bende de yaptı normal mi diye merak ettim
Devlet hastanesine ama doktorum özelden gelmiş çok iyiSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Hormon değerleriniz kaç geldi acabaDevlet hastanesine ama doktorum özelden gelmiş çok iyi
Merhaba test verdiniz miDevlet hastanesine ama doktorum özelden gelmiş çok iyi
Yok geçen hafta perşembe çatlatma iğnesi vuruldum şuan beklemedeyimMerhaba test verdiniz mi
HangileriHormon değerleriniz kaç geldi acaba
E2Hangileri
Geçen çarşamba bakılmış 121 çıkmış nasıl ki hiç bilmiyorum
Ben de perşembe verdim 1000 çıkmışGeçen çarşamba bakılmış 121 çıkmış nasıl ki hiç bilmiyorum
Normali ne ki bununBen de perşembe verdim 1000 çıkmış
Tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim, 200 falan diye biliyorum, sizin şuan hangi belirtileriniz varrNormali ne ki bunun
Ya mesela adet olmadan ve ilk olduğum zamanlar çok şişkinlik olur karnımda hem his olarak hem fiziksel olarak o var bide göğüslerim acıyo sizde neler var?Tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim, 200 falan diye biliyorum, sizin şuan hangi belirtileriniz varr
Şişkinlik olabilir diye doktor söylemişti bana. Şişkinliğim var böyle karnımda sanki kütle varmış gibi, dün alt göbeğim kasıklarımda kasılma oluyordu ara ara giren, ama hiç akıntım yokYa mesela adet olmadan ve ilk olduğum zamanlar çok şişkinlik olur karnımda hem his olarak hem fiziksel olarak o var bide göğüslerim acıyo sizde neler var?
Benim göğüslerim öncesinde de acırdı adet yaklaşırken, şuan yine öyle. Önceki ovitrelle kullandığımda çok akıntım vardı ve göğüs uclarım kararmıştı.Ya mesela adet olmadan ve ilk olduğum zamanlar çok şişkinlik olur karnımda hem his olarak hem fiziksel olarak o var bide göğüslerim acıyo sizde neler var?
Ben ekstra progestan fitile de başladım o zaten akıntı yaptığı için normal akıntı var mı pek bilemiyorum ama gün içinde pek akıntım olmuyo benimdeBenim göğüslerim öncesinde de acırdı adet yaklaşırken, şuan yine öyle. Önceki ovitrelle kullandığımda çok akıntım vardı ve göğüs uclarım kararmıştı.