Herhangi bi rahatsızlığınız var mıYok hayır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bi rahatsızlığınız var mıYok hayır
Evet iki tarafta hafif pcos var ondan olmuyorSizde varmı
Yok bi rahatsızlık ta hormonlar da normalHerhangi bi rahatsızlığınız var mı
Hmm anladım peki siz aşılama veya tüp bebek mi yoksa direkt sadece iğne mi deniyosunuz benim gibiEvet iki tarafta hafif pcos var ondan olmuyor
Bizim 14 ay oldu bi kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Geçen ay da sadece femara kullandım çatlatma kullanmadım adetim düzenli olduğu için. Sonra ben doktorumu değiştirdim ve bana haplarla yumurtaların büyümüyor sana iğne vericez dedi, bi 3 ay böyle deneyeceğiz olmaz ise aşılama dediHmm anladım peki siz aşılama veya tüp bebek mi yoksa direkt sadece iğne mi deniyosunuz benim gibi
Vitamin kullanıyor musunuzYok bi rahatsızlık ta hormonlar da normal
Hmm anladım iğneyi ilk defa deniyorsunuz o zaman sizde.Bende ilk defa iğne kullanıyorumBizim 14 ay oldu bi kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Geçen ay da sadece femara kullandım çatlatma kullanmadım adetim düzenli olduğu için. Sonra ben doktorumu değiştirdim ve bana haplarla yumurtaların büyümüyor sana iğne vericez dedi, bi 3 ay böyle deneyeceğiz olmaz ise aşılama dedi
Folik asit kullanıyorumVitamin kullanıyor musunuz
Vitamin değerleri çok önemliymiş ben şuan d vitamini ve demir hapı da kullanıyorum, ve her gün aç karnına incir yiyorum yumurtaların gelişmesi için bunu doktorum söylemişti ve bol su içmemi söylediFolik asit kullanıyorum
Ben de de demir eksikliği var baya unutuyorum demir ilacını bende hem demir hapıma hem folik Asite dikkat edeyim o zamanVitamin değerleri çok önemliymiş ben şuan d vitamini ve demir hapı da kullanıyorum, ve her gün aç karnına incir yiyorum yumurtaların gelişmesi için bunu doktorum söylemişti ve bol su içmemi söyledi
Evet inşallah bu ay güzel sonuçlar alırızBen de de demir eksikliği var baya unutuyorum demir ilacını bende hem demir hapıma hem folik Asite dikkat edeyim o zaman
İnşallahhBende de kuru incir var bende tüketeyim o zaman sabah mı yiyorsunuz aç karnaEvet inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız
Evet, ben size yaptıklarımı söyleyeyim fikir olur belki her gün aç karnına çörek otu yağı tüketiyorum rahime iyi geliyor, sabah akşam aç karnına aslan pençesi-civanperçemi-sarı kantaron karışım çayını içiyorum, paketli gıdalardan uzak duruyorumİnşallahhBende de kuru incir var bende tüketeyim o zaman sabah mı yiyorsunuz aç karna
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız en güzel şekilde bugün kontrolde doktor tam bişey söylemeyip bi yumurta büyümüş deyince moralim bozuldu o kadar gündür iğne kullanıyorum sadece bir tane mi büyüdü acaba diye düşündüm ama bilmiyorum inşallah güzel sonuçlar alırızEvet, ben size yaptıklarımı söyleyeyim fikir olur belki her gün aç karnına çörek otu yağı tüketiyorum rahime iyi geliyor, sabah akşam aç karnına aslan pençesi-civanperçemi-sarı kantaron karışım çayını içiyorum, paketli gıdalardan uzak duruyorum
Doktor kontrolüne gittiniz miİnşallah emeklerimizin karşılığını alırız en güzel şekilde bugün kontrolde doktor tam bişey söylemeyip bi yumurta büyümüş deyince moralim bozuldu o kadar gündür iğne kullanıyorum sadece bir tane mi büyüdü acaba diye düşündüm ama bilmiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet bugün gittim kan verdim hormonlara baktı bugün son kez vurdum gonalf i yarın ovitrelle vurcam.İlişki zamanlarını söyledi doktor bide progestan fitil verdi cumartesi de ona başlıcam bakalımDoktor kontrolüne gittiniz mi
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız en güzel şekilde bugün kontrolde doktor tam bişey söylemeyip bi yumurta büyümüş deyince moralim bozuldu o kadar gündür iğne kullanıyorum sadece bir tane mi büyüdü acaba diye düşündüm ama bilmiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Kaç yumurtanız oluşmuşEvet bugün gittim kan verdim hormonlara baktı bugün son kez vurdum gonalf i yarın ovitrelle vurcam.İlişki zamanlarını söyledi doktor bide progestan fitil verdi cumartesi de ona başlıcam bakalım
Ya maalesef bilmiyorum doktorum şu kadar şu büyüklükte yumurtan var demedi bende soramadımKaç yumurtanız oluşmuş
İnşallah tutarYa maalesef bilmiyorum doktorum şu kadar şu büyüklükte yumurtan var demedi bende soramadım
İnşallah siz ne yaptınızİnşallah tutar