- Konu Sahibi kimyonkokusu
Doktor net bi şey demeden sizce sipariş versem miAma iğneyi aldığın zaman çatlatma iğnesini sordur zor bulunuyor ben kuytu bı eczanede ellerinde kalan son iğneyle bulabildim hepsi piyasada yok diyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor net bi şey demeden sizce sipariş versem miAma iğneyi aldığın zaman çatlatma iğnesini sordur zor bulunuyor ben kuytu bı eczanede ellerinde kalan son iğneyle bulabildim hepsi piyasada yok diyodu
Zaten yumurta geliştikten sonra isteyecek çatlatma iğnesi yapmadan aşılama yapmaz. inşallah olmaz ama eğer olurda iptal olursa bile açılmadığı için bı sonrakine birakabilirsin tarihleri uzun oluyor yada almazsan bile sordur bı haftaya lazım olacak elinizde var mı ulaşabilir miyiz hemen diye çünkü o iğne gecikmemeli yumurta kist olmadan çatlamaliDoktor net bi şey demeden sizce sipariş versem mi
inşallah kuzucum ikimiz de , senin de güzel haberlerini görürüz ocaktaDaha yeni olmuşsunn kuzu hadi bakalım inş iki haftaya güzel haberlerini alırız
Canım sen rapor aldın mı? Raporda yazmıştır çatlatma iğnesini, bence haftayı beklemeden al, ben günlerce aradım, bulamadım, bir de verdiği gün ve saatte yapmak zorundasın yoksa çöpDoktor net bi şey demeden sizce sipariş versem mi
Rapor e devlette çıkıyor ama ben göremiyorum raporu yazdı mı bilmiyorum eczacı bir şey demedi ve bugün ilacı alırken sordum elimizde yok 2 aydır gelmiyor buraya diyor napcam bilmiyorumCanım sen rapor aldın mı? Raporda yazmıştır çatlatma iğnesini, bence haftayı beklemeden al, ben günlerce aradım, bulamadım, bir de verdiği gün ve saatte yapmak zorundasın yoksa çöp
Bulursam buzdolabında muhafaza edebilir miyim yani, dediğiniz gibi iptal olsa falan sonraki süreç için. 5-6 eczane aradım yok ellerinde napcam bilmiyorumZaten yumurta geliştikten sonra isteyecek çatlatma iğnesi yapmadan aşılama yapmaz. inşallah olmaz ama eğer olurda iptal olursa bile açılmadığı için bı sonrakine birakabilirsin tarihleri uzun oluyor yada almazsan bile sordur bı haftaya lazım olacak elinizde var mı ulaşabilir miyiz hemen diye çünkü o iğne gecikmemeli yumurta kist olmadan çatlamali
Evet buzdolabında muhafaza edilir zaten soğuk zincir ürünüBulursam buzdolabında muhafaza edebilir miyim yani, dediğiniz gibi iptal olsa falan sonraki süreç için. 5-6 eczane aradım yok ellerinde napcam bilmiyorum
Tamamdır bakalım bulursam direkt alcam olmadı çevre il ilçe bakılacak artıkEvet buzdolabında muhafaza edilir zaten soğuk zincir ürünü
Ne kadar ödedin? 2 kutu mu ? ben 2 kutu gonal f 450 ye 2900 ödedim raporlu. Ordan cıkarım yapalımRapor e devlette çıkıyor ama ben göremiyorum raporu yazdı mı bilmiyorum eczacı bir şey demedi ve bugün ilacı alırken sordum elimizde yok 2 aydır gelmiyor buraya diyor napcam bilmiyorum
Evet iğneler buzdolabında muhafaza edilir canım ben ilaçları genelde 1-2 haft önceden bulup alıp atıyorum dolaba, bulunmuyor hemen, buldugumda alıyorumBulursam buzdolabında muhafaza edebilir miyim yani, dediğiniz gibi iptal olsa falan sonraki süreç için. 5-6 eczane aradım yok ellerinde napcam bilmiyorum
1 tane 900lük 2300 ödedim canımNe kadar ödedin? 2 kutu mu ? ben 2 kutu gonal f 450 ye 2900 ödedim raporlu. Ordan cıkarım yapalım