• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf 900 ilk kullanımım ve soru işaretlerim, tecrübelere ihtiyacım var acil 🙏🏻

Doktor net bi şey demeden sizce sipariş versem mi
Zaten yumurta geliştikten sonra isteyecek çatlatma iğnesi yapmadan aşılama yapmaz. inşallah olmaz ama eğer olurda iptal olursa bile açılmadığı için bı sonrakine birakabilirsin tarihleri uzun oluyor yada almazsan bile sordur bı haftaya lazım olacak elinizde var mı ulaşabilir miyiz hemen diye çünkü o iğne gecikmemeli yumurta kist olmadan çatlamali

Canım sen rapor aldın mı? Raporda yazmıştır çatlatma iğnesini, bence haftayı beklemeden al, ben günlerce aradım, bulamadım, bir de verdiği gün ve saatte yapmak zorundasın yoksa çöp
Rapor e devlette çıkıyor ama ben göremiyorum raporu yazdı mı bilmiyorum eczacı bir şey demedi ve bugün ilacı alırken sordum elimizde yok 2 aydır gelmiyor buraya diyor napcam bilmiyorum

Zaten yumurta geliştikten sonra isteyecek çatlatma iğnesi yapmadan aşılama yapmaz. inşallah olmaz ama eğer olurda iptal olursa bile açılmadığı için bı sonrakine birakabilirsin tarihleri uzun oluyor yada almazsan bile sordur bı haftaya lazım olacak elinizde var mı ulaşabilir miyiz hemen diye çünkü o iğne gecikmemeli yumurta kist olmadan çatlamali
Bulursam buzdolabında muhafaza edebilir miyim yani, dediğiniz gibi iptal olsa falan sonraki süreç için. 5-6 eczane aradım yok ellerinde napcam bilmiyorum

Rapor e devlette çıkıyor ama ben göremiyorum raporu yazdı mı bilmiyorum eczacı bir şey demedi ve bugün ilacı alırken sordum elimizde yok 2 aydır gelmiyor buraya diyor napcam bilmiyorum
Ne kadar ödedin? 2 kutu mu ? ben 2 kutu gonal f 450 ye 2900 ödedim raporlu. Ordan cıkarım yapalım

Bulursam buzdolabında muhafaza edebilir miyim yani, dediğiniz gibi iptal olsa falan sonraki süreç için. 5-6 eczane aradım yok ellerinde napcam bilmiyorum
Evet iğneler buzdolabında muhafaza edilir canım ben ilaçları genelde 1-2 haft önceden bulup alıp atıyorum dolaba, bulunmuyor hemen, buldugumda alıyorum

Back
X