• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf 900 ilk kullanımım ve soru işaretlerim, tecrübelere ihtiyacım var acil 🙏🏻

kimyonkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
Canım kızlarrr ben bugün muayeneye gittim adetimin 4.günü aşılama kararı verildi günlük 75 doz yap dedi. Toplam 7 gün, pazartesi gel dedii. İlkine de bu akşam başlamam lazımdı. Fakat ilacı bulamadım ilaç yarın sabah depodan gelecek. Her gün aynı saatte yap dedi şimdi otomatikman 6 gün yapıcam. Yarın doktora ulaşmaya calısıcam ama (devlet olduğu için zor) öncesinde sormak istedim. Başına bunun gibi bi şey gelen nasıl çözüm bulduuu?

CinnamonQueen CinnamonQueen kuzu seni de böylece son durumdan haberdar ediyim :(

Aradım sıkıntı olmaz altı gün kullan pazartesi gel dedi canım. Ya ben daha önce bulmuştum ama öyle diyorsan onu da bi sordurayım
Ben de daha önce zorlanmadan bulmuştum ama bu sefer ovitrelle bulamadım maalesef. Gonapeptyl yaptım 2 tane canım muadili.
Sen 37,5 kullanırken kaç günde kaç mm oldu canım yumurta

Canım, ben 7-8 gün sanırım kullandıktan sonra 15 olmuştu. Sonra 3 gece daha kullandım muhtemelen 18-19 olup çatlatma yaptım

Canım kızlarrr ben bugün muayeneye gittim adetimin 4.günü aşılama kararı verildi günlük 75 doz yap dedi. Toplam 7 gün, pazartesi gel dedii. İlkine de bu akşam başlamam lazımdı. Fakat ilacı bulamadım ilaç yarın sabah depodan gelecek. Her gün aynı saatte yap dedi şimdi otomatikman 6 gün yapıcam. Yarın doktora ulaşmaya calısıcam ama (devlet olduğu için zor) öncesinde sormak istedim. Başına bunun gibi bi şey gelen nasıl çözüm bulduuu?

CinnamonQueen CinnamonQueen kuzu seni de böylece son durumdan haberdar ediyim :KK43:
Bende iğneyi bulamamıştım 5.gün başladım gönlünü ferah tut biz 14 haftalık olduk bile 🥰 inşallah darısı hepinize olsun 🤲🏻 🌸

Ama iğneyi aldığın zaman çatlatma iğnesini sordur zor bulunuyor ben kuytu bı eczanede ellerinde kalan son iğneyle bulabildim hepsi piyasada yok diyodu

Yaa çok sevindim tebrik ederim😇sağlıcakla gelsin
günlük kaç doz kullanmıştınız
Teşekkür ederim 🤗 75 le basladik ve eşlik eden 42 mm kist bile vardı direnç gösterdi yumurta oluşmadı derken 100 125 en son 150 olarak toplam 12 gün vurdum 17 mm olunca ertesi gün çatlatma iğnesini yaptım sonraki günü de aşılama yaptık 3. Aşılamamdı bu arada

Teşekkür ederim 🤗 75 le basladik ve eşlik eden 42 mm kist bile vardı direnç gösterdi yumurta oluşmadı derken 100 125 en son 150 olarak toplam 12 gün vurdum 17 mm olunca ertesi gün çatlatma iğnesini yaptım sonraki günü de aşılama yaptık 3. Aşılamamdı bu arada
anladım çok teşekkür ederim 🥰

Şöyle küçük bi bilgide vereyim benim rahim üste doğru dikmiş oturur pozisyon gibi ve hiçbir doktor söylemedi 2 ameliyat olduğum halde hamile kalınca ilk kontrole gittiğim doktor normal hamilelik olamaz tedavi olmalı değil mi diye sordu çünkü rahim dik olunca atıyormuş ben akıllılık yapıp aşılama yapıldıktan sonra masada yan tarafta kumanda var onunla basım aşağıya bacaklarım havaya olacak şekilde ayarladım öyle dinlendim yarım saat doktorumda öyle yaptığım için tutugunu soyledi sizde işlem sonrası hemşireye yapmasını söyleyin genelde yapmıyorlar çünkü

Back
X