- 23 Nisan 2013
- 149
- 82
-
- Konu Sahibi asilzade02
Burda yazmak cok kolay dısardakı ınsanlar hem anlamıyo cunku cocukları var hem aaa ne oldu o kız dıolardır hepımız Sabırla beklıyruz beklemesek ne olur olmuyo RABBIM vermıyo 41 yasın okuycam tekrar 3 gun rapor aldım bıtırcem ewdeyken bakalım belkı bu sefer kabul eder RABBIM
ALLAH Razı olsun canım inş seninde olur Canım basladım duaya inş RABBIM kabul eder rüya gordum bı Kırlı havuz bı temız yuzulecek havuz temızdı ne demek kiRabbim dualarini kabul etsin inşallah bu aşılama tutar canım karamsar olma bugün çok çok dua edecem sana inşallah tutar ama sende kendini toparla
haha 4 dusukten sonra ben tepesıne cıksam da ıstemez heralde cnm kanamandan endıse etme aparatı kenara falan degdırmısındır ondandır kasma kendını bı kere ben de gecen ay boyle bı leke geldı meger tırnagımla çizmişim senınkı de oyle ıcerden gelmiş gıbı gelmedı bana ayrıca ıcerden geldıyse super bısey yerleşme kanaması yanı her halıkarda uzuntu stres yapacagın bı durum yok cnm
Canim sabah doktora gittim kanamam oldu leke seklinde bakti adet zamanin deil daha bthcg yapti 0.27 cikti normal dedi daha yeni yeni yukselecek varsa dedi cumartesi tekrar tahlil yapcak doktorum. Ama ben umudum yok sanki adet olacam hissi var bendeBence de dinlen kendini yorma canım kız kan diyince içim kipirdadi sanki bebis geliyormuş gibime geldi düşüncesi hayali bile güzel haytalarin yaa
ALLAH Razı olsun canım inş seninde olur Canım basladım duaya inş RABBIM kabul eder rüya gordum bı Kırlı havuz bı temız yuzulecek havuz temızdı ne demek ki
Canim sabah doktora gittim kanamam oldu leke seklinde bakti adet zamanin deil daha bthcg yapti 0.27 cikti normal dedi daha yeni yeni yukselecek varsa dedi cumartesi tekrar tahlil yapcak doktorum. Ama ben umudum yok sanki adet olacam hissi var bende
ama bu bence yerleşme kanaması cnm yaaa şimdi umitlendirmek istiyorum seni çünkü eger adet olursan olursak zaten çok üzüleceğiz bırak o zaman üzülürüz şimdi bebek var diye düşünelim adet olacağım diye düşünmeyelim cnmCanim sabah doktora gittim kanamam oldu leke seklinde bakti adet zamanin deil daha bthcg yapti 0.27 cikti normal dedi daha yeni yeni yukselecek varsa dedi cumartesi tekrar tahlil yapcak doktorum. Ama ben umudum yok sanki adet olacam hissi var bende
41 yasin okumak ıstıyorsan bizim gurubumuz var istersen gelebılırsın cnmBurda yazmak cok kolay dısardakı ınsanlar hem anlamıyo cunku cocukları var hem aaa ne oldu o kız dıolardır hepımız Sabırla beklıyruz beklemesek ne olur olmuyo RABBIM vermıyo 41 yasın okuycam tekrar 3 gun rapor aldım bıtırcem ewdeyken bakalım belkı bu sefer kabul eder RABBIM
Valla canim deger daha da dusmustu doktorda senin dedigini syledi daha erken zatn cumartesi tekrar yapalim dediama bu bence yerleşme kanaması cnm yaaa şimdi umitlendirmek istiyorum seni çünkü eger adet olursan olursak zaten çok üzüleceğiz bırak o zaman üzülürüz şimdi bebek var diye düşünelim adet olacağım diye düşünmeyelim cnm
ya zaten tam bu anda leke gelmesı sana ilginç hgelmıyor mu yerleşmeye calışıyor mınık yaaaaValla canim deger daha da dusmustu doktorda senin dedigini syledi daha erken zatn cumartesi tekrar yapalim dedi
Evet canim sabah leke geldi sulu degisikti sancimda vardi oyle gittim zatn doktorn yaninda kadin vardi o ayiptir sylemesi bezime bakti doktora dedi kahverengimsi dedi kan renginde deil dediHakkımızda hayırlısı olsun canım bekle bakalım kanama devam etti mi ki sen doktora gittin yarın gitseydin keşke
Valla adre hic umudum kalmadi benimm. Deger yukselir mi bilmiyorum hic git gide dusmudtuya zaten tam bu anda leke gelmesı sana ilginç hgelmıyor mu yerleşmeye calışıyor mınık yaaaa
Evet canim sabah leke geldi sulu degisikti sancimda vardi oyle gittim zatn doktorn yaninda kadin vardi o ayiptir sylemesi bezime bakti doktora dedi kahverengimsi dedi kan renginde deil dedi
canım hcg tutunma işlemı tamamlandıktan sonra salgılanır yanı tutunmadan hcg salgılamaz bebek o kanda cıkan 1.45 çatlatma iğnesınde olan hcg ve vucut onu atıyor su anda hatırlıyo musun gecen hafta cuma gunu ıkımızın de sılık cızgı cıkmıstı hatta fotosunu koyım ıstersen baya da bellıydı çizginın varlıgı demekkı epey bı hormon var bunun içinde atılması da bu yuzden uzun suruyo bence sen umudunu sakın kaybetme dıyorum dunde soyledım opncekı hamılelıgımde aynısı oldu sonradan yukseldı cnmValla adre hic umudum kalmadi benimm. Deger yukselir mi bilmiyorum hic git gide dusmudtu
Ara ara geliyo kan rengi degil ama canim toprak tlrengi geliyoHala geliyor mu canım inşallah yerleşme kanamasidir da bu endişemiz sevince dönüşür cumartesi günü inşallah
Hadi insalla canim duani eksik etme nolur artik cok yoruldim brn cok istiyorum bu bebegicanım hcg tutunma işlemı tamamlandıktan sonra salgılanır yanı tutunmadan hcg salgılamaz bebek o kanda cıkan 1.45 çatlatma iğnesınde olan hcg ve vucut onu atıyor su anda hatırlıyo musun gecen hafta cuma gunu ıkımızın de sılık cızgı cıkmıstı hatta fotosunu koyım ıstersen baya da bellıydı çizginın varlıgı demekkı epey bı hormon var bunun içinde atılması da bu yuzden uzun suruyo bence sen umudunu sakın kaybetme dıyorum dunde soyledım opncekı hamılelıgımde aynısı oldu sonradan yukseldı cnm
Hadi hayirlisi canim benim haberini bekliyormbu akşam ben de yaptırcm acilde eşim bı gelın bakak benım kaç çıkacak
Ara ara geliyo kan rengi degil ama canim toprak tlrengi geliyo
muhetemel benımkı de 0.5 falan cıkar test manyagı oldum cıktım yaaa tahmınlerde bulunuyorum artıkkHadi hayirlisi canim benim haberini bekliyorm