- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Bende klomen ve ovitrella oldum beklemedeyimYok mu kimsecikler
Insallah gelsin bebelerBende klomen ve ovitrella oldum beklemedeyiminşallah nasip olur ikimizde
Ne zaman oldunBende klomen ve ovitrella oldum beklemedeyiminşallah nasip olur ikimizde
Mrb canımMerhaba bayanlar anneler anne adaylari benim ile ayni sureci yasayanlar ❤
Gonalf 450 + catlatma ignesi ile hamile kalanlar var midir aranizda
Duymak istediklerim geliyor yarabbiimmmmmm ben istiyorumMrb canım
Benim de gonal f gebeligiydi
2 yaşında ikizlerim var
Pcos vardı bende canımDuymak istediklerim geliyor yarabbiimmmmmm ben istiyorumallah bagislasin . Peki ozel degilse sorununuz neydi
Benimde amh düşük 0.91 di .Pcos vardı bende canım
Hala devam ediyor
Hap kullanmadan regl olamıyorum
Yumurtalıklar tembel
Saglikli olsun da bi tanecikRabbim isteyen herkese nasip etsin canım
Basta sana inşallah
Benim aşılama kısmına geçmeden oldu canımBenimde amh düşük 0.91 di .ilk asilamada mi tuttu senin canimm
Cok tatliBenim aşılama kısmına geçmeden oldu canım
Yani gün verdi çatlama iğnesi için yaptım sonrasında gebelik şüphesi üzerine test yaptırdım pozitif cikti
Doktor planladı canımCok tatliben de dun catlatma ignesi yaptirdim . iliskiyi doktor mu onerdi yokksaaamm kafaniza gore mi oldu ay kusura bakma cok soru soruyorum
Allah bagislasin kiz mi erkek mi ikizler isimleri neDoktor planladı canım
Ona göre oldu
Bi erkek bi kız canımAllah bagislasin kiz mi erkek mi ikizler isimleri nebuyutmesi zor degil mi ikiz
Allah bagislasinBi erkek bi kız canım
1 yaşına kadar double zor
Emine Hafsa & musab ali ❤❤
Çatlama iğnesinden kaç gün sonra yaptınız test ? Benim yarın 9 günüm birde belirti yaşadınız mı ? Kaç yumurta oluştuDoktor planladı canım
Ona göre oldu
Hayırlı haberler alırız canım ben geçen hafta Perşembe oldum iğnemi 3 yumurtam oluşmuştu 2 sağda 1 solda 2 ki 20 mm 1 tanesi 19 bekliyorumInsallah gelsin bebelerben de yarın asilamami olucam insallah
Amin canım çok teşekkür ederimAllah bagislasinallah yardim etsin
Canım uzun zaman geçtiği için çok bisey hatırlamıyorumÇatlama iğnesinden kaç gün sonra yaptınız test ? Benim yarın 9 günüm birde belirti yaşadınız mı ? Kaç yumurta oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?