- 22 Mayıs 2024
- 1.241
- 268
Arkadaşlar merhabaa.. Ben aşılama tedavisi görüyorum diğer konumdan bilenler konuştuklarımız vardır. Pcosum var, 1 femara 2 klomen 3 femara şeklinde 3 kez hap ile tedavi denedim. 3ünde de yumurta gelişimim ve aşılamam yapıldı. Bu ay Gonal f ile iğneli tedaviye başladık ama bugün 3.kontrolüme gitmeme rağmen hala gelişen hic bir yumurtam yok.
7 gün 62.5 doz
4 gün 75 doz iğne kullandım şimdi yeniden
3 gün 75 kullanip gelmemi söylediler. Hapla bile sonuç almış biri olarak şimdi iğne daha etkili denmesine rağmen hala bir yumurta gelişimi göremeyince açıkçası çok moralim bozuldu
Var mı başına böyle bir sey gelen ? Bilgisi olan arkadaşlarım bana bir fikir verin
Gittiğim hastane 2 kez iğneli aşılamadan sonra tüp bebek onayı veriyor. Bu ayki aşılamamın Iptal olma durumu olursa hic iğneli aşılama yaptırmamıs mı sayılacağım şimdi onca kullandığım iğneye rağmen kafam çok karıştı. Beni aydınlatın lütfennn
7 gün 62.5 doz
4 gün 75 doz iğne kullandım şimdi yeniden
3 gün 75 kullanip gelmemi söylediler. Hapla bile sonuç almış biri olarak şimdi iğne daha etkili denmesine rağmen hala bir yumurta gelişimi göremeyince açıkçası çok moralim bozuldu
Var mı başına böyle bir sey gelen ? Bilgisi olan arkadaşlarım bana bir fikir verin
Gittiğim hastane 2 kez iğneli aşılamadan sonra tüp bebek onayı veriyor. Bu ayki aşılamamın Iptal olma durumu olursa hic iğneli aşılama yaptırmamıs mı sayılacağım şimdi onca kullandığım iğneye rağmen kafam çok karıştı. Beni aydınlatın lütfennn
Son düzenleme: