Gonal f ile aşılama sonrası hamile kalanlar

Cumartesi yeterli olgunlukta değillerdi çarşambaya kadar buyuypte çatlamaz heralde dimi en azından bu ay denemek istiyorum çok ilaç hormon aldim iptal olsun istemiyorum
Yani umalım ki Çarşambaya kadar geç kalinmadan sağlıklı büyümüş ve hazır hale gelmiş olsun. Keşke bir salı günü cagirsaydi doktorun. Ben bu hafta devamlı gittim. O riski doktorlarda göze almıyorlar aslında.

Yani umalım ki Çarşambaya kadar geç kalinmadan sağlıklı büyümüş ve hazır hale gelmiş olsun. Keşke bir salı günü cagirsaydi doktorun. Ben bu hafta devamlı gittim. O riski doktorlarda göze almıyorlar aslında.
Benimki çağırmadı ya bilmiyorum ki valla ilk defada bu ilacı kullandim ve asilamada ilk defa yaptircam süreci bilseydim belki dr a da kendim hatırlatırdim neyse hayırlısı artık yarın kontrolüm var sabah bakalim

Benimki çağırmadı ya bilmiyorum ki valla ilk defada bu ilacı kullandim ve asilamada ilk defa yaptircam süreci bilseydim belki dr a da kendim hatırlatırdim neyse hayırlısı artık yarın kontrolüm var sabah bakalim
Ben de yarın gidicem inşallah artık yeterli büyümüştür. Çok uzadı benim süreçte. Allahtan iki yumurtam oluştu sağda biraz ona seviniyorum yoksa çok sıkıldım beklemekten

Ben de yarın gidicem inşallah artık yeterli büyümüştür. Çok uzadı benim süreçte. Allahtan iki yumurtam oluştu sağda biraz ona seviniyorum yoksa çok sıkıldım beklemekten

Normalde süreç daha kısa sürüyor dimi benimki aşırı uzadı bir sorun mu var acaba neyse yarın öğreneceğim

Zaten aşırı umutsuzum bir de böyle olunca iyice negatif oldum :)

Normalde süreç daha kısa sürüyor dimi benimki aşırı uzadı bir sorun mu var acaba neyse yarın öğreneceğim
Yani normalde bir haftaya ilaç kullanımı tamamlanıp çatlatma iğnesi yapılıyor 2 gün sonraya da aşılama yapılıyor. Toplamda 10 gunluk bir süre diyebiliriz yaklaşık. Ben iğneye cuma başlamıştım bir sonraki cuma ilacı bırakıp o akşam sadece çatlatma iğnesi yaptım pazar günü de aşılama olmuştu

Ne zaman test vereceksin canım. Bende çok merak ettim sonucunu. İnşallah yükselmiştir iyice
Çıktı sonucum düşmüş 6.4😢 olmadı bu ay çok umutluydum aşılamadan kısmet değilmiş önümüzdeki aylara bakıcaz artık🤲🏻🥹 umarım sizlerin olur kızlar güzel haberi alırsınız hepiniz🤲🏻

Çıktı sonucum düşmüş 6.4😢 olmadı bu ay çok umutluydum aşılamadan kısmet değilmiş önümüzdeki aylara bakıcaz artık🤲🏻🥹 umarım sizlerin olur kızlar güzel haberi alırsınız hepiniz🤲🏻
Demek ki kimyasal oldu. Hayırlısı olsun. Allah yine nasip eder inşallah hiç üzülme. Tutma ihtimali var en azından bunu biliyorsun.

Yani ben ayın başındaki ilk aşılamamda toplamda bir hafta icinde aşılama olmuştum. Pazar günü igneye baslayip Cumartesi aşılama olmuştum simdi 8 günü geçti hala yumurtam olgunlaşmadı. Doktorumda şaşırdı hatta, 5 günde büyüyen yumurtalarım 8 günde hala büyümedi yarin 10 gün olacak inşallah büyümüştür artık..

Zaten aşırı umutsuzum bir de böyle olunca iyice negatif oldum :)
Hiç öyle düşünme. Her ay yumurtanın olgunlaşma süreci değişiyor. Yumurtlama günümüz bile sabit değil her ay değişken. Süreç bazen de böyle uzun oluyor. Sonucu iyi olsun da beklemeye razıyız ☺️

Demek ki kimyasal oldu. Hayırlısı olsun. Allah yine nasip eder inşallah hiç üzülme. Tutma ihtimali var en azından bunu biliyorsun.
Evet canım napalım yapacak bir şey yok üzülmenin de bir anlamı yok en azından olabildiğine seviniyorm elbet bir gün sağlıklı bir şekilde tutanacak inanıyorum🥹hepinize bol sanş diliyorum asla umutsuz olmayınnolavak deyin hep

Bugün kontrolüm vardi. İki yumurtam da 18-19mm olmuş. Yarın gece çatlatma iğnesi yapacam cumartesi de aşılama olacak. Ovitrelle nin piyasada bulunması da zorlasmis. 4 eczane gezip anca buldum.

Bugün kontrolüm vardi. İki yumurtam da 18-19mm olmuş. Yarın gece çatlatma iğnesi yapacam cumartesi de aşılama olacak. Ovitrelle nin piyasada bulunması da zorlasmis. 4 eczane gezip anca buldum.
Ben de cumartesi asilama olcam yarın gece aynı şekilde catlatma ignesi olcam bu iğneyi kendimiz yapabilir miyiz ben aldim iğneyi ama digerinden değişik bu

X