Gonal f ile aşılama sonrası hamile kalanlar

Sonucum çıktı 8.3 ne diyorsunuz kızlar iki katı olmamış ama 6.3 den 8.3 olmuş kafam çok karıştı bu şekilde olan var mı?
Çok ilginç bir oran. İnşallah kimyasal değildir. İki gün sonra tekrar etmen gerekecek canım.

2 katı olmuşsa hamilelik var demek. 2 günde bir tahlil vermen gerekecek artış var mı diye. Önce ilk tahlilin belli olsun da
Asilama da süreç nasıl olucak şimdi yine kontrole gidicem ben çarşamba bir iğne daha mı yapicam catlatma icin eğer çarşamba yumurtam olgunlasmadiysa asilama iptal olur dimi artık daha iğne kullanmam heralde çarşamba catlatma ignesi ne zaman yapılacak ve asilama hangi gün olur tahmini sizce süreci ilk defa yaptırdığım için bilmiyorum

Carsamba kontrolunde yumurta yeterli büyümüşse akşamına çatlatma iğnesi yaptirirsin. Cuma günü sabahtan da aşılama olursun tahminimce.

Kızlar ben bugün kontrole gittim. İki yumurtam da 16 mm olmuş, Çarşamba günü tekrar gidicem. Büyük ihtimalle cuma ya da cumartesi aşılama olacak. İğneye devam etmeyecem artık kendiliğinden buyuyecek. Aşırı büyümesin dedi doktor. Sizler ne yaptınız ? beyons K kartopu92

9
Çarşamba benim kontrol ben devam ediyorum şu an iğneye

Kızlar mrb bende bugün kontrole gittim tek yumurta oluşmuş 19mm Dr bugün de 75 doz kullan ve akşam 10 gibi çatlatma iğnesi vur dedi Çarşamba da sabahtan gidecem aşılama olacak inşallah güzel sonuçlar alırız

Canım bugün ki kontrol de yumurta kaç mm çıktı iyice büyümeden çatlatma iğnesi kullandirmiyorlar

Hakkınızda hayırlısı oldun inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım artık benımde aşılamamın 8.günü bugün Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımızı boş bırakmasın

canım evet daha yeni olduğu için yeni yeni yükseliyor inşallah hayırlı haberler alman dileğiyle inşallah sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarsın

Hayırlı olsun inşallah

Bence daha yeni oluştuğu için değer düşük iki gün e tekrar et testini umarım çok güzel bir şekilde artar
Amin inşallah bakalım bugun vericem bir daha kan umarım güzel bir atak yapmış şekilde artış olur kahverengi kanamam ara ara geliyor hala bu normal mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…