Benimde öyle oldu ama sadece perşembe vurdugumda biraz morardı normal degerlendirdim olabilir bence çokta kafaya takmamak lazım bugün kontrolunuz vardı galiba gittiniz miBisi sorucam ben gün 4. Ignemi yaptı eşim ama bugün iğne yerinde bastırınca hafif aci hissediorum bu normal mi gonal f kullanirken böyle olan var mı morarma olmadi
Olabilir canım çok düşük yakalayıp bu şekilde artan var istersen evde testlerle takip et koyulasirsa artiyordur umarım da öyledirEvet verdim kan az önce çıktı sonucum 6.3 çıktı doktor dedi 2 gün sonra tekrar ver. Artar mı sizce böyle olup hamile olan varmı?
Çok sağol canım benim amin inşallah öyledirOlabilir canım çok düşük yakalayıp bu şekilde artan var istersen evde testlerle takip et koyulasirsa artiyordur umarım da öyledir
Şuan hafif kahverengi lekelenmem geldi bu normalmidir yeni tutunma oluyor olabilir miOlabilir canım çok düşük yakalayıp bu şekilde artan var istersen evde testlerle takip et koyulasirsa artiyordur umarım da öyledir
Evet gittim yumurtam 13mm olmuş yeterli buyumemis. İgnelere devam edecem pazartesi tekrar gidicem. Sen ne yaptın canim.Benimde öyle oldu ama sadece perşembe vurdugumda biraz morardı normal degerlendirdim olabilir bence çokta kafaya takmamak lazım bugün kontrolunuz vardı galiba gittiniz miEvrem17
İnşallah yerleşme lekesidir. Yarın kan testi verecek misin canım?Şuan hafif kahverengi lekelenmem geldi bu normalmidir yeni tutunma oluyor olabilir mi
Amin inşallah odurİnşallah yerleşme lekesidir. Yarın kan testi verecek misin canım?
Aslında zaten erken daha canım bu boyutta olması normal benim Dr pazartesi gel demişti yarına kadar kullanıyorum bende iğneleri canım tek yumurtanmi vardıEvet gittim yumurtam 13mm olmuş yeterli buyumemis. İgnelere devam edecem pazartesi tekrar gidicem. Sen ne yaptın canim.
Yoğun bı kanaman yoksa yerlesmedir canım bugün kan ver inşallah güzelce artmıştırŞuan hafif kahverengi lekelenmem geldi bu normalmidir yeni tutunma oluyor olabilir mi
Yok yogun değil sadece wc ye girdiğimde kahverengi pıhtı gibi gelmiş oluyor o kadar. Bakalım akşama kadar nası bekleyeceğim kan bermek için güzel artmış bir sonuç göreyim inşallahYoğun bı kanaman yoksa yerlesmedir canım bugün kan ver inşallah güzelce artmıştır
Ben de gittim cumartesi dr erken çağırdım zaten kontrol amaçlı iğnelere devam dedi benim çarşamba tekrar kontrolüm var çarşamba gel dedi 50 ünite olarak gonal f ye devam edicekmisim arttirmadı yeniden iğneyi aldim devam ediyorum 4 gün daha edicemEvet gittim yumurtam 13mm olmuş yeterli buyumemis. İgnelere devam edecem pazartesi tekrar gidicem. Sen ne yaptın canim.
Canım evde test yapip bı baksaydin koyulaşma var miYok yogun değil sadece wc ye girdiğimde kahverengi pıhtı gibi gelmiş oluyor o kadar. Bakalım akşama kadar nası bekleyeceğim kan bermek için güzel artmış bir sonuç göreyim inşallah
Tek çizgi görmekten korktugum için almıyorum akşam kanı beklicem artık bakalım inş hayırlı sonuçlar dua edin banaCanım evde test yapip bı baksaydin koyulaşma var mi
Benim ekimin başında yaptırdığım asilamamda 5 günde 19mm olmuştu hemen catlatma ignesi yapmistk bir gün sonra, bu defa buyumemis. 2 yumurtam görünüyor ikiside tam kivama gelir umarim pazartesi günüAslında zaten erken daha canım bu boyutta olması normal benim Dr pazartesi gel demişti yarına kadar kullanıyorum bende iğneleri canım tek yumurtanmi vardı
Dozu daha düşük veriyor demek ki senin doktorun. Benim 75 günlük dozu. Pazartesi gidecem bakalım 13mm ne kadar büyüyecek.Ben de gittim cumartesi dr erken çağırdım zaten kontrol amaçlı iğnelere devam dedi benim çarşamba tekrar kontrolüm var çarşamba gel dedi 50 ünite olarak gonal f ye devam edicekmisim arttirmadı yeniden iğneyi aldim devam ediyorum 4 gün daha edicem
Aşılamanın kaçıncı günü oldu canım. Artık net olarak varsa çıkar akşam. Bir belirtin var mı?Tek çizgi görmekten korktugum için almıyorum akşam kanı beklicem artık bakalım inş hayırlı sonuçlar dua edin bana
Dün geldi akşam yani 13. Gununde oldu. 2 gun önce 6.3 dü bakalım bıgun 2 katı çıkarsa hamilelik devammı olmuş oluyor kesinleşiyormı yoksa hala takibe devam mı edeceğiz. Yani değer düşük oldugu için risk devam mı ediyor demektirAşılamanın kaçıncı günü oldu canım. Artık net olarak varsa çıkar akşam. Bir belirtin var mı?
Belirtim de kanama dışında başka bir şey yok arada hafif kramp girer gibi oluyor ama çok çok azAşılamanın kaçıncı günü oldu canım. Artık net olarak varsa çıkar akşam. Bir belirtin var mı?
2 katı olmuşsa hamilelik var demek. 2 günde bir tahlil vermen gerekecek artış var mı diye. Önce ilk tahlilin belli olsun daDün geldi akşam yani 13. Gununde oldu. 2 gun önce 6.3 dü bakalım bıgun 2 katı çıkarsa hamilelik devammı olmuş oluyor kesinleşiyormı yoksa hala takibe devam mı edeceğiz. Yani değer düşük oldugu için risk devam mı ediyor demektir
Demekki bu seferkiler daha kaliteli oluyor çünkü hızlı büyüyenler boş büyüyor olabilir canım hem iki tane olmasida şansı artıyor bakalım inşallah benimde yarın güzel buyumuslerdir bu arada bende hep 75 dozda kullandimBenim ekimin başında yaptırdığım asilamamda 5 günde 19mm olmuştu hemen catlatma ignesi yapmistk bir gün sonra, bu defa buyumemis. 2 yumurtam görünüyor ikiside tam kivama gelir umarim pazartesi günü