Gonal f ile aşılama sonrası hamile kalanlar

Bisi sorucam ben gün 4. Ignemi yaptı eşim ama bugün iğne yerinde bastırınca hafif aci hissediorum bu normal mi gonal f kullanirken böyle olan var mı morarma olmadi
Benimde öyle oldu ama sadece perşembe vurdugumda biraz morardı normal degerlendirdim olabilir bence çokta kafaya takmamak lazım bugün kontrolunuz vardı galiba gittiniz mi Evrem17

Evet verdim kan az önce çıktı sonucum 6.3 çıktı doktor dedi 2 gün sonra tekrar ver. Artar mı sizce böyle olup hamile olan varmı?
Olabilir canım çok düşük yakalayıp bu şekilde artan var istersen evde testlerle takip et koyulasirsa artiyordur umarım da öyledir

Benimde öyle oldu ama sadece perşembe vurdugumda biraz morardı normal degerlendirdim olabilir bence çokta kafaya takmamak lazım bugün kontrolunuz vardı galiba gittiniz mi Evrem17
Evet gittim yumurtam 13mm olmuş yeterli buyumemis. İgnelere devam edecem pazartesi tekrar gidicem. Sen ne yaptın canim.

Evet gittim yumurtam 13mm olmuş yeterli buyumemis. İgnelere devam edecem pazartesi tekrar gidicem. Sen ne yaptın canim.
Aslında zaten erken daha canım bu boyutta olması normal benim Dr pazartesi gel demişti yarına kadar kullanıyorum bende iğneleri canım tek yumurtanmi vardı

Yoğun bı kanaman yoksa yerlesmedir canım bugün kan ver inşallah güzelce artmıştır
Yok yogun değil sadece wc ye girdiğimde kahverengi pıhtı gibi gelmiş oluyor o kadar. Bakalım akşama kadar nası bekleyeceğim kan bermek için güzel artmış bir sonuç göreyim inşallah

Ben de gittim cumartesi dr erken çağırdım zaten kontrol amaçlı iğnelere devam dedi benim çarşamba tekrar kontrolüm var çarşamba gel dedi 50 ünite olarak gonal f ye devam edicekmisim arttirmadı yeniden iğneyi aldim devam ediyorum 4 gün daha edicem

Yok yogun değil sadece wc ye girdiğimde kahverengi pıhtı gibi gelmiş oluyor o kadar. Bakalım akşama kadar nası bekleyeceğim kan bermek için güzel artmış bir sonuç göreyim inşallah
Canım evde test yapip bı baksaydin koyulaşma var mi

Aslında zaten erken daha canım bu boyutta olması normal benim Dr pazartesi gel demişti yarına kadar kullanıyorum bende iğneleri canım tek yumurtanmi vardı
Benim ekimin başında yaptırdığım asilamamda 5 günde 19mm olmuştu hemen catlatma ignesi yapmistk bir gün sonra, bu defa buyumemis. 2 yumurtam görünüyor ikiside tam kivama gelir umarim pazartesi günü

Dozu daha düşük veriyor demek ki senin doktorun. Benim 75 günlük dozu. Pazartesi gidecem bakalım 13mm ne kadar büyüyecek.

Aşılamanın kaçıncı günü oldu canım. Artık net olarak varsa çıkar akşam. Bir belirtin var mı?
Dün geldi akşam yani 13. Gununde oldu. 2 gun önce 6.3 dü bakalım bıgun 2 katı çıkarsa hamilelik devammı olmuş oluyor kesinleşiyormı yoksa hala takibe devam mı edeceğiz. Yani değer düşük oldugu için risk devam mı ediyor demektir

2 katı olmuşsa hamilelik var demek. 2 günde bir tahlil vermen gerekecek artış var mı diye. Önce ilk tahlilin belli olsun da

Benim ekimin başında yaptırdığım asilamamda 5 günde 19mm olmuştu hemen catlatma ignesi yapmistk bir gün sonra, bu defa buyumemis. 2 yumurtam görünüyor ikiside tam kivama gelir umarim pazartesi günü
Demekki bu seferkiler daha kaliteli oluyor çünkü hızlı büyüyenler boş büyüyor olabilir canım hem iki tane olmasida şansı artıyor bakalım inşallah benimde yarın güzel buyumuslerdir bu arada bende hep 75 dozda kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…