Gonal-f iğne ve aşılama

Zumunikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
24
8
30
Merhaba bende yumurta büyümemesi ve birde sağ tüpüm tıkalı. Gonal-f iğnesiyle sol tarafımda iki yumurtalık biri 20mm diğeride 16mm olarak 26 kasım çatlatma iğnesi oldum ve 28 kasımda aşılama yapıldı. Bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı Pozitife dönme ihtimali var mı ?

Hiç belli olmaz canım bir arkadaşım aşılama olmuştu evde test yaptı çıkmadı yani negatifti kan verdi değeri 120 falan çıkmıştı yani testlerde yanıltabilir

Asilamadan 14 gün sonra kan testine çağırır doktor yinede kan verin emin olun siz

Hiç belli olmaz canım bir arkadaşım aşılama olmuştu evde test yaptı çıkmadı yani negatifti kan verdi değeri 120 falan çıkmıştı yani testlerde yanıltabilir
adet ağrsı gibi ağrılarım olduğu için ümidimi kesmiştim iki gün daha sabredip kan testi yaptırıyım Rabbimden ümit kesilmez

Benimde 28 Kasım da aşılama yapıldı aynı gün olmuşuz.Doktor 12 aralıkta kan testi vermemi söyledi moralini bozma canım kan ver bende birde herhangi bi belirtin var mı bende adet mi olucam yoksa belirti mi ayırt edemiyorum

Bende de karin ağrısı var adet olucakmışım gibi birde göğüslerde hassasiyet var ama aşılama yapıldığından beri belkide iğnenim etkisinden diye düşünüyorum. Sende başka belirtiler var mı birde doktorun progesteron verdimi sana

Bugün yaptığın testte pozitifi göremezsen biraz zor canım. İğne günü saymadan. Ertesi günden itibaren 14 gün sayacaksın. 14. Gün genelde net sonucu veriyor. Ama tabiki mucizeler bizim için var. Hiç belli olmaz. Tabiki pozitife de dönebilir

İki gün daha bekliycem kan testi için adetim gelmzse belki geç tutunma olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…