- 12 Temmuz 2024
- 305
- 67
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birgün sağ bir gün sol yap istersen canm bende öyle vuruyordum sürekli aynı yer olmasn istersenKızlar selam dün bu iğneye başladım 50 ml olarak ama bişeyi sormayı unutmuşum acil cevaplar mısınız lütfenBen bi gün bi tara diğer gün öbür tarafa mı vurucam yoksa her gün aynı yere mi bu arada 5 gün kullanıcam sonra pazartesi kontrol varrr
Her iki tarafa da yapabilirsin sorun yok aynı yere olması şart değil önemli olan göbekten yapmakKızlar selam dün bu iğneye başladım 50 ml olarak ama bişeyi sormayı unutmuşum acil cevaplar mısınız lütfenBen bi gün bi tara diğer gün öbür tarafa mı vurucam yoksa her gün aynı yere mi bu arada 5 gün kullanıcam sonra pazartesi kontrol varrr
Dimi kuzum ya bence de öyle ama bişe demediler ben de akıl edip soramadım amaBirgün sağ bir gün sol yap istersen canm bende öyle vuruyordum sürekli aynı yer olmasn istersen
Çok teşekkür ederimHer iki tarafa da yapabilirsin sorun yok aynı yere olması şart değil önemli olan göbekten yapmak
Göbek deliğinden 3 parmak koy canm öyle vur zaten gonalf acıtmıyor ama yinede üst üste gelince hergun bazen morariyorDimi kuzum ya bence de öyle ama bişe demediler ben de akıl edip soramadım ama
Teşekkür ederim öyle yaptım dün ve az önce. Evet acıtmıyor hatta dedim acaba vurulamıyor muyum 50 ye getiriyorum basıyorum 0 oluyor sonra çekiyorum iğnenin ucunda 1 damla kalıyor hep emin olamadım vurabiliyorum diyeGöbek deliğinden 3 parmak koy canm öyle vur zaten gonalf acıtmıyor ama yinede üst üste gelince hergun bazen morariyor
Çok teşekkür ederim canım benimGöbek deliğinin sağ, sol, alt kısımlarından istediğin yere vur bacım. Hayali bir çember çizip her gün farklı yere batır. Maksimum 2-3 parmak uzaklıkta olsun bu çemberin dışı göbek deliğinden.
Hehe evet sürekli farklı yere vurursan hem de morarma da olmaz. Gonalf çok rahat bir iğneÇok teşekkür ederim canım benimaz önce yaptım çok saol tabi o kadar acıtmıyor ki emin olamadım vurulabildim mi diye ahahaha
bu arada hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına alıp güzellikler büyütmeyi nasip etsin
![]()
Ayyy amin inşallah ben daha yeni başladım bu sürece aşılama yapılacak 2 aşılama olmazsa tüp bebek olacak güya sorun yok ama bakalım inşallah tekte tutarHehe evet sürekli farklı yere vurursan hem de morarma da olmaz. Gonalf çok rahat bir iğnehadi darısı başına en kısa zamanda güzel haberini alalım
![]()
Ben de bugün başladım hemşire göbeğin alt kısmıa yarım ay çizip sırayı takip ederek yap dediDimi kuzum ya bence de öyle ama bişe demediler ben de akıl edip soramadım ama
Hadi bakalım güzel haberleri alırız inşallah sizin de ilk mi olacak aşılamaBen de bugün başladım hemşire göbeğin alt kısmıa yarım ay çizip sırayı takip ederek yap dedi
İğneyi hemen çıkarma içerden o bir damla bile boşa girmesinHadi bakalım güzel haberleri alırız inşallah sizin de ilk mi olacak aşılama
İnşalllah hep beraberHadi bakalım güzel haberleri alırız inşallah sizin de ilk mi olacak aşılama
Var bir gelişme nasıl devam ediyor sürecinizİnşalllah hep beraberEvet ilk olacak
5 gün 75 dozla Gonalf kullandım. Dün kontrole gittim 10.5 mm 2 tane yumurtam gelişmiş iki gün daha iğne olup yarın yeniden kontrole gideceğim İnşallahVar bir gelişme nasıl devam ediyor süreciniz