Gonal F 900

Gularas86

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
118
116
37
Merhaba arkadaşlar
Biz şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ve yarın toplama işlemi olacak.
Bende 100 lük gonal f kaldı ihtiyacı olan varsa yazabilir. Çünkü öyle oluyor ki sadece 50 ml e bile ihtiyaç oluyor ve yeniden iğne almak durumunda kalıyoruz. İhtiyacı olan yazabilir

Eklentiler

• image.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 384
Bende de 225 lik var elimde birinin işine yarasun isterim ankarada soguk zincir

Kızlar bana göndere misiniz Allah rızası için yalvarırım

kimseye vermediyseniz ben alabilrim cok pahalı ilaçlar gercekten insana gerekiyor ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN

kimseye vermediyseniz ben alabilrim cok pahalı ilaçlar gercekten insana gerekiyor ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
Maalesef süreç geçtiği için atmak zorunda kaldım. Çünkü açıldıktan sonra 1 ay gibi bir sürede kullanılması gerekiyor. İnşallah bulursunuz kolaylıkla. Herşey o kadar pahali ki artık allah yardımcımız olsun. Benimde transfer işlemim haftaya olucak allahın izniyle

AMİN GERCEKTEN ÖYLE ALDIM 8 YUMURTAM OLDU COK ŞÜKÜR PAZARTESİ AŞILAMA YAPACAK ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA CIKARMAZ İNŞALLAH

Ben elimde Kalan fazlaları hep tüp bebek ünitesine veriyorum oradakiler ihtiyacı olan birine hızlıca ulaştırıyor veya orada kullanıyorlar çünkü elimizde kaldıkça boşa gidiyor süresi sadece 28 gün kendimiz kullandıktan sonra geriye 10 günü kalıyor birine göndermek için vakit kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…