Merhaba arkadaşlar
Biz şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ve yarın toplama işlemi olacak.
Bende 100 lük gonal f kaldı ihtiyacı olan varsa yazabilir. Çünkü öyle oluyor ki sadece 50 ml e bile ihtiyaç oluyor ve yeniden iğne almak durumunda kalıyoruz. İhtiyacı olan yazabilir
Merhaba arkadaşlar
Biz şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ve yarın toplama işlemi olacak.
Bende 100 lük gonal f kaldı ihtiyacı olan varsa yazabilir. Çünkü öyle oluyor ki sadece 50 ml e bile ihtiyaç oluyor ve yeniden iğne almak durumunda kalıyoruz. İhtiyacı olan yazabilir
Maalesef süreç geçtiği için atmak zorunda kaldım. Çünkü açıldıktan sonra 1 ay gibi bir sürede kullanılması gerekiyor. İnşallah bulursunuz kolaylıkla. Herşey o kadar pahali ki artık allah yardımcımız olsun. Benimde transfer işlemim haftaya olucak allahın izniyle
Maalesef süreç geçtiği için atmak zorunda kaldım. Çünkü açıldıktan sonra 1 ay gibi bir sürede kullanılması gerekiyor. İnşallah bulursunuz kolaylıkla. Herşey o kadar pahali ki artık allah yardımcımız olsun. Benimde transfer işlemim haftaya olucak allahın izniyle
Ben elimde Kalan fazlaları hep tüp bebek ünitesine veriyorum oradakiler ihtiyacı olan birine hızlıca ulaştırıyor veya orada kullanıyorlar çünkü elimizde kaldıkça boşa gidiyor süresi sadece 28 gün kendimiz kullandıktan sonra geriye 10 günü kalıyor birine göndermek için vakit kalmıyor