Ankaradaysan olurKızlar bana göndere misiniz Allah rızası için yalvarırım
Yeni gördüm. Bulabildin mi?Kızlar bana göndere misiniz Allah rızası için yalvarırım
BulamadımYeni gördüm. Bulabildin mi?
kimseye vermediyseniz ben alabilrim cok pahalı ilaçlar gercekten insana gerekiyor ALLAH RAZI OLSUN SİZDENMerhaba arkadaşlar
Biz şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ve yarın toplama işlemi olacak.
Bende 100 lük gonal f kaldı ihtiyacı olan varsa yazabilir. Çünkü öyle oluyor ki sadece 50 ml e bile ihtiyaç oluyor ve yeniden iğne almak durumunda kalıyoruz. İhtiyacı olan yazabilir
Maalesef süreç geçtiği için atmak zorunda kaldım. Çünkü açıldıktan sonra 1 ay gibi bir sürede kullanılması gerekiyor. İnşallah bulursunuz kolaylıkla. Herşey o kadar pahali ki artık allah yardımcımız olsun. Benimde transfer işlemim haftaya olucak allahın izniylekimseye vermediyseniz ben alabilrim cok pahalı ilaçlar gercekten insana gerekiyor ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
AMİN GERCEKTEN ÖYLE ALDIM 8 YUMURTAM OLDU COK ŞÜKÜR PAZARTESİ AŞILAMA YAPACAK ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA CIKARMAZ İNŞALLAHMaalesef süreç geçtiği için atmak zorunda kaldım. Çünkü açıldıktan sonra 1 ay gibi bir sürede kullanılması gerekiyor. İnşallah bulursunuz kolaylıkla. Herşey o kadar pahali ki artık allah yardımcımız olsun. Benimde transfer işlemim haftaya olucak allahın izniyle