- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
-
Ama inatla yarın da yapıcam inşallah o net çizgiyi görürüm
Amin canım inşallah sen de o güzel duyguyu yaşarsın. Benim bebeğim shu an 10 aylık 2 ay sonra 1 yaşına girecek :) ben gonal f kullanmadan önceki ay tüplerimi de kontrol ettirmistim. Onun da etkisi oldu sanırım.Ayy bana da dua et nolursun inşallah hayırlısıyla bu ay hamilelik haberimi vereyim :) hayırlı olsun bu arada kaç haftalıksın
Amin canım hepimizin.Masallah canim rabbim evladini sana bagislasin
Oyy maşallah Allah bağışlasın, evladınla sınamasın inşallah. Bakalım galiba doktorumu değiştiricem eğer bu ay da olmazsaAmin canım inşallah sen de o güzel duyguyu yaşarsın. Benim bebeğim shu an 10 aylık 2 ay sonra 1 yaşına girecek :) ben gonal f kullanmadan önceki ay tüplerimi de kontrol ettirmistim. Onun da etkisi oldu sanırım.
Amin inşallah çok teşekkür ederim çok istiyorumInsallah artarak devam eder canim.beklemek zor biliyorum.insallah sonu iyi olur
Bende Gonal f 300 lük kullanmıştım 5 yumurta toplanmıştı 3 döllenme oldu 2 tanesi güzel gelişti 3. Gün transfer yapıldı birtanesi için 5. Günü beklediler güzel gelişmedi o... transfer sonrası kimyasal gebelik oldu
Ben bir iğne kullandım çatlatmak için ertesi gün baya kasık ağrım olmuştu ilk denemem olduğu için çok fazla bilemiyorum... birkerede kendiliğinden gelişen 2 yumurtam için çatlatma iğnesi kullandım ondada kasık ağrım olmuştu onlar toplanın dondurulduBenimde 2tane yumurtam gelisti ama ilk catlatma ignesi catlatamadi 2.catlatmayi vuruldum ama yine ne akinti ne kasik agrisi olmadi yine catlamadi galiba.
Ben bir iğne kullandım çatlatmak için ertesi gün baya kasık ağrım olmuştu ilk denemem olduğu için çok fazla bilemiyorum... birkerede kendiliğinden gelişen 2 yumurtam için çatlatma iğnesi kullandım ondada kasık ağrım olmuştu onlar toplanın donduruldu
AminBen galiva bagisiklik kazandim igneye yetmiyor dozaji. 2.igneden sonrada olmadi agri akinti.araya bayram girdi arife vuruldum igneyi artik nasip demekten baska carem yok. Rabbim su mubarek günlerin hürmetine sesimizi duysun
AminKaçıncı denemeniz ki bağışıklık kazandınız
Çatlatma iğnesi vurup kendiliğinden olmasını mı bekliyorsunuz. Kaç yaşındasınızCanim gecen agustos ayindan beri 6 kez klomen denedim tabi 6 da catlatma ignesi.bu ayda 2 tane pes pese vuruldum 8 oldu.
Çatlatma iğnesi vurup kendiliğinden olmasını mı bekliyorsunuz. Kaç yaşındasınız
Geçmiş olsun sizinkide zor bir durum herkesin imtihanı ayrı bu dünyada rabbim hepimize kolaylık versinBu ay gonalf vuruldum canim 2tane yumurtam oldu 22mm 20mm civari catlatma ignesinden sonra kontrole gittim catlamamis ayni gün 2.ignemi oldum yine ne akinti nede kasik agrisi olmadi .bayram dolayisiyla kontrol olamadim insallah catlamistir.ama bende hicbir belirti yok. cumartesi progestron testi yapilacak.
Geçmiş olsun sizinkide zor bir durum herkesin imtihanı ayrı bu dünyada rabbim hepimize kolaylık versin
Amin inşallah bol bol tesbih çekiyorum elimizden başka birşey gelmiyorEvet canim boşuna dememisler cennet annelerin ayaklari altindadir diye. Sonu iyi olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?