- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
çıkıyodur canım niye çıkmasın ki
her özelde çıkmıyo ki cnm anlaşmalı olursa çıkıyomuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkıyodur canım niye çıkmasın ki
allah allahh ya sen yinede bi araştır sor bakalım canım inşallah çıkıyodur acıbademde de ama düşününce çıkmaması mantıksız geliyo
sen yine de sor bence
gidip sormm lazım kafam karıştı
çıkmazsa eğer bnde fatma hanıma geliyim
sor canım tabiki niye o kadar ödeyeceksin boş yere
aynen cnm fatma hanım nasıl biri?
valla canım gayet alakadar açıklıyo herşeyi ben memnunum yani ama biraz pahalı katkı payı 80 lira ödüyoruz biz tahlil falan istediğinde katkı payından da fazla istemislerdi mesela hormon testine bide memorıal ın işi belli olmuyo nerdeyse her gittiğimde fiyat artıyo 50 ile başlamıştı sonra 65 oldu suan da 80 onu göze al başlayacaksan
devamlı artıyomu ki muayne parası tahlillerde ayrı para yani
valla canım her gittiğinde artmıyo tabiki ama hiç beklemiyosun gidiyosun aradan 1 ay geçmiş oluyo mesela pat diye farklı bi ücret istiyolar insan şaşırıyo ben 3 ayda belki 10 defa gittim 3 defa farklı ücret ödedim mesela hele ilk gittiğimde 50 lira katkı payı verdik 62 lira hormon testine verdik ve eşimle şaşırdık nasıl oluyo diye erciyeste öyle bişey yoktu sonuç olarak ücretleri pahalı canım eğer imkanın varsa başla çünkü başladınmı bırakmak ta istemiyosun doktor iyi yani ben memnun olmasam fatma hanımdan anında bırakırım niye o kadar ödeyim diye
hım bnm gidiceğim has.dede 77tl muayne ücreti tahlilleri hiç bilmiyorm ama
hsg hiç çektrdn mi ya cnm?
yok tatlım çektirmedim geçen ay söyledim doktora hsg için belirli bulgular vardır sana gerek görmüyorum ben dedi istersen yinede çektirirz ama maddi manevi sıkıntılı bi iş gerek yok şuan dedi ya bende zaten istenilen durum elde ediliyo 2 aydır sadece hamilelik oluşmadı bende o yüzden istedim herşey normalde neden olmuyo diye eşimden sperm testi istedi bana da kafana takmayacaksın psikolojiden de gecikiyo bu iş dedi
doğru demiş cnm 400tl den bşlıyo yukarılar doğru gidiyo ücreti hasg nin sorunnda yoksa ama hsg bi tek tıkalımı değilmi değil yani bi çok insan hsg yi yaptrdktan snrada hamile kalabiliyomuş çok duydum
aynen öyle canım hsg den sonra 2-6 ay içinde çok hamile kalan var hatta benim kayınvalidem kızım acaba sanada mı çektirsek diyo bu ay iğnelere geçeceğim için umutluyum ben canım geçtiğimiz iki ay durumum çok iyiydi belki iğnenin ilk seferinde tutar kısmet tabi ama şuan bile olabilir kan testine yarın gitcem :18:karışık yani benim iş
hadi hayırlısı o zamn cnm ben bu ay sonu başlıcm daha dr. gitmeye daha başındayım yani çok tahlil yapıyolarmı yoksa aşılamaya hemen geçiyorlarmı?
canım o hastanın durumuna bağlı ama aşılamadan önce klomen sonra iğne tedavisi sonra aşılama yani aşılamaya kadar çok aşama var
anladım cnm saol desene 1 yıl ilaçlarla geçecek
tek hayırla geçsin de canım 1 yılla kalsın mecburen buda bizim sınavımız yapacak bişey yok Allah daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah çok uğraşmadan olur