- 21 Kasım 2018
- 645
- 910
- 103
- 34
- Konu Sahibi Umutumut82
-
İnşallah ilk denemende ikiz bebeklerin olurIkiz bebeklerim olsun cok isterim heyecanlıyım bian once tedaviye baslamak istiyorum bende :) esimde sorun yok cok sükür
Aminnnn insallah :)İnşallah ilk denemende ikiz bebeklerin olur
Selam canım :) bende gonal f kullandım bunay adetimin 3.gününden itibaren 6 gün. 7.gün de çatlatma iğnesi oldum. Her zaman 1 tane yumurtam oluşup çatlayamadan kiste dönüşüyordu bu ay elhamdulillah iki tane oluştu ve ikisi de çatladı :)Slm güzel anne adayları. Forumda pek fazla gonal f ile ilgili başlik görmedim. Bugün itibariyle gonalf kullanmaya basladim.bugün 75ml yarin 75ml uygulayip persembe kontrolüm var. Dozu az gibi geldi. Daha önce 6kez klonen kullandim saglikli gebelik olusmadi. Aranizda gonal f kullanip yumurtasi gelişen varsa bilgi verirse sevinirim. Kac yumurta oldu ve dozajla ilgili. Rabbim her kadına anneligi tattirsin insallah.
Selam canım :) bende gonal f kullandım bunay adetimin 3.gününden itibaren 6 gün. 7.gün de çatlatma iğnesi oldum. Her zaman 1 tane yumurtam oluşup çatlayamadan kiste dönüşüyordu bu ay elhamdulillah iki tane oluştu ve ikisi de çatladı :)
Selam canım :) bende gonal f kullandım bunay adetimin 3.gününden itibaren 6 gün. 7.gün de çatlatma iğnesi oldum. Her zaman 1 tane yumurtam oluşup çatlayamadan kiste dönüşüyordu bu ay elhamdulillah iki tane oluştu ve ikisi de çatladı :)
Muayeneye gidince ultrasonla baktı doktprum öyle anladık. Hatta şimdi adetimin başlamasına 8 gün var ve genelik testi pozitif çıkıyor. Çok heveslnemiştim dün kan verdim hcg 30 çıktı ama meğer çatltma iğnesinden dolayıymışCanim cevabin icin tesekkur ederim .insallah benimde gelisir 2 tane olsa cok mutlu olucam..bende 6 ay klomen kullandim sadece 1 sefer saglikli yumurtam gelisip catladi.diger aylar ya yumurta olmadi yada 1 tane gelisip kist oldu. Catladigini nasil anladin. Asilamami oldun. Cok soru sordum
Aşılama eğer bu ay da gebe kalamazsam önümüzdeki ay olucamCanim cevabin icin tesekkur ederim .insallah benimde gelisir 2 tane olsa cok mutlu olucam..bende 6 ay klomen kullandim sadece 1 sefer saglikli yumurtam gelisip catladi.diger aylar ya yumurta olmadi yada 1 tane gelisip kist oldu. Catladigini nasil anladin. Asilamami oldun. Cok soru sordum
Muayeneye gidince ultrasonla baktı doktprum öyle anladık. Hatta şimdi adetimin başlamasına 8 gün var ve genelik testi pozitif çıkıyor. Çok heveslnemiştim dün kan verdim hcg 30 çıktı ama meğer çatltma iğnesinden dolayıymışinşallah ikimizde hayırlısıyla hemen minik kelebeklerimizin haberini alırız
Aşılama eğer bu ay da gebe kalamazsam önümüzdeki ay olucam
Gebelik demek istedim :)Genetik test derken pirtilasma testimi.bendede genetik bakildi pirtilasma yatkinlik cikti coraspin kullaniyorum.
Gebelik demek istedim :)
İğnenin 7.günüydü kan vermiştimIlahi.. catlama ignesinin etkisi ortalama 11.günde geciyor.12.günden sonra kanda 14.günden sonra idrarda belli oluyormus. 30hcg kacinci gündesin bilnem ama cokta düsük degil.
İğnenin 7.günüydü kan vermiştim
İğnenin 7.günüydü kan vermiştim
Bu sabah evde test yaptım baya silik çıktıCanim bu arada ben daha önxe ovitrelle vuruldugumda 1 seferinde 10günde etkisi gitti bur seferindede 6.günde etkisi gitti. Kisiye ve su tüketimine göre degisiyor. Umutsuzluk yok
Ama inatla yarın da yapıcam inşallah o net çizgiyi görürümCanim bu arada ben daha önxe ovitrelle vuruldugumda 1 seferinde 10günde etkisi gitti bur seferindede 6.günde etkisi gitti. Kisiye ve su tüketimine göre degisiyor. Umutsuzluk yok
Ayy bana da dua et nolursun inşallah hayırlısıyla bu ay hamilelik haberimi vereyim :) hayırlı olsun bu arada kaç haftalıksınBen gonal f 350 kullanmıştım her gün 75ini kullandım. Kaç yumurta oluştu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım.
Ben gonal f 350 kullanmıştım her gün 75ini kullandım. Kaç yumurta oluştu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?