Gebeliğe Hazırlık Gonal f 900 kullanip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım :) bende gonal f kullandım bunay adetimin 3.gününden itibaren 6 gün. 7.gün de çatlatma iğnesi oldum. Her zaman 1 tane yumurtam oluşup çatlayamadan kiste dönüşüyordu bu ay elhamdulillah iki tane oluştu ve ikisi de çatladı :)

Canim cevabin icin tesekkur ederim .insallah benimde gelisir 2 tane olsa cok mutlu olucam..bende 6 ay klomen kullandim sadece 1 sefer saglikli yumurtam gelisip catladi.diger aylar ya yumurta olmadi yada 1 tane gelisip kist oldu. Catladigini nasil anladin. Asilamami oldun. Cok soru sordum

Bu arada benim dün yani reglinin 3.günü 75ml le basladi bugünde 75ml yarin kontrole cagirdi

Muayeneye gidince ultrasonla baktı doktprum öyle anladık. Hatta şimdi adetimin başlamasına 8 gün var ve genelik testi pozitif çıkıyor. Çok heveslnemiştim dün kan verdim hcg 30 çıktı ama meğer çatltma iğnesinden dolayıymış inşallah ikimizde hayırlısıyla hemen minik kelebeklerimizin haberini alırız

Aşılama eğer bu ay da gebe kalamazsam önümüzdeki ay olucam

Genetik test derken pirtilasma testimi.bendede genetik bakildi pirtilasma yatkinlik cikti coraspin kullaniyorum.

Aşılama eğer bu ay da gebe kalamazsam önümüzdeki ay olucam

Insallah getek kalmaz canim.benimse ilk asilamam tuttu ama kimyasal oldu pirtilasma yüzunden kaybettim. Halbuki daha oncede kimyasalim olmustu ozaman test yapilmis olsaydi asilamada kimyasala dönüsmezdi

Gebelik demek istedim :)

Ilahi .. catlama ignesinin etkisi ortalama 11.günde geciyor.12.günden sonra kanda 14.günden sonra idrarda belli oluyormus. 30hcg kacinci gündesin bilnem ama cokta düsük degil.

Selam kızlar bugün doktora gittim.reglinin 5.günü sagda 7 solda 7.5ml yumurtam varmis. Şekilleri biraz bozuk gibi
rahim kalinligi 5.5ml dedi. Cumartesi tekrar cagirdi. Bugun gonal f in 3.günü bugün yarin 75ml vurulup cumartesi kontrole gidicem. Insallah olmasi gerektigi gibi büyürler .

İğnenin 7.günüydü kan vermiştim

Canim bu arada ben daha önxe ovitrelle vuruldugumda 1 seferinde 10günde etkisi gitti bur seferindede 6.günde etkisi gitti. Kisiye ve su tüketimine göre degisiyor. Umutsuzluk yok

Canim bu arada ben daha önxe ovitrelle vuruldugumda 1 seferinde 10günde etkisi gitti bur seferindede 6.günde etkisi gitti. Kisiye ve su tüketimine göre degisiyor. Umutsuzluk yok
Bu sabah evde test yaptım baya silik çıktı kan vermeye 6sında gidicem sabredicem. Çoook heyecanlanmış çok sevinmiştik artık 1 yılın sonunda inşallah boşa çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…