- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
-
Benim bi bilgim yok açıkçası inşallah tedaviye yanıt verir yumurtalıklarınSenin konunla alakası yok ama bisey sormak istiyorum. Benim bi yumurtaligimda pko var. Adetim duzensiz . Yumurtaliklar tam calismiyo galiba. Yumurta gelistirici ilac kullanmaya baslicam yakinda. Sizce olurmu ya siz tecrubelisiniz bu konuda galiba
Tesekkur ederimmBenim bi bilgim yok açıkçası inşallah tedaviye yanıt verir yumurtalıkların
Büyük ihtimalle adetinin 3. Veya 5. Günü ya ilaç ya da iğneyle yumurtanı geliştirip yumurtanı takip edip çatlatacak.Umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınSenin konunla alakası yok ama bisey sormak istiyorum. Benim bi yumurtaligimda pko var. Adetim duzensiz . Yumurtaliklar tam calismiyo galiba. Yumurta gelistirici ilac kullanmaya baslicam yakinda. Sizce olurmu ya siz tecrubelisiniz bu konuda galiba
Dozu kiloya göre ve yumurta rezervine göre ayarlıyolar. Eğer kontrolde yumurta yeteri kadar gelişmemişse dozu arttıracak. Ben gonal f 450 lik kullandım. 75le başlamıştım 15 yumurtam olmuştu 5 i boş çıktı. Rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallahaynı saatte uygulamaya özen göster
Aminn peki bu ilac kac gun kullaniliyoBüyük ihtimalle adetinin 3. Veya 5. Günü ya ilaç ya da iğneyle yumurtanı geliştirip yumurtanı takip edip çatlatacak.Umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın
Senin konunla alakası yok ama bisey sormak istiyorum. Benim bi yumurtaligimda pko var. Adetim duzensiz . Yumurtaliklar tam calismiyo galiba. Yumurta gelistirici ilac kullanmaya baslicam yakinda. Sizce olurmu ya siz tecrubelisiniz bu konuda galiba
Aminn peki bu ilac kac gun kullaniliyo
Bana 10luk klomen vermişti günde 2kez alarak 5gün kullanmıştım.Yumurtaya göre kimine 2 palet günde 3 kez verebiliyor.Yada adetin 3.günü başlatıp günde 1 tane 10 gün şeklinde değişiyor.Açıkçası senin yumurtalıklarına göre seçiyor.Kimisinde ilaç işe yaramıyor ve iğne veriyor.Aminn peki bu ilac kac gun kullaniliyo
Zaten yaptirmadigim sey kalmadı ama doktorum tahlil istedi zaten yaptırıcam yenidenCanim bence tedaviye baslamadan önce ilk isin bütün tahlillerini yaptirmak olsun. Cünkü doktorlarin cogu hastasini bu konuda deneme tahtasina ceviriyor.yani önce tedavi olmazsa tahlil. Ben zamani geriye cevirebilsem önce hormon testlerimi yaptirirdim sonra vitamin testlerimi sonra rahim filmi cekilirdim ve esimede sperm testi yaptirirdim.diger türlü sürec uzuyor ve uzadikca olacagi varsada stres yüzünden olmuyor
Cok tesekkurlerCanim yumurta gelistirici ilaclarin bazisi 5gun bazisi daha uzun kullaniliyor
Insallah ise yarar yaaBana 10luk klomen vermişti günde 2kez alarak 5gün kullanmıştım.Yumurtaya göre kimine 2 palet günde 3 kez verebiliyor.Yada adetin 3.günü başlatıp günde 1 tane 10 gün şeklinde değişiyor.Açıkçası senin yumurtalıklarına göre seçiyor.Kimisinde ilaç işe yaramıyor ve iğne veriyor.
Ozel deilse siz de ise yaradımıBana 10luk klomen vermişti günde 2kez alarak 5gün kullanmıştım.Yumurtaya göre kimine 2 palet günde 3 kez verebiliyor.Yada adetin 3.günü başlatıp günde 1 tane 10 gün şeklinde değişiyor.Açıkçası senin yumurtalıklarına göre seçiyor.Kimisinde ilaç işe yaramıyor ve iğne veriyor.
Yumurta gelişiyor hiç sıkıntı yapma ,hatta fazla fazla gelişiyor .Bende de pcos var .İlk denemede yumurtam gelişti .Çatlatma iğnemi oldum.Adete 2günüm var geçince test yapacağım .Umarım hamilelikle sonuçlanır.Bana da yumurtalıkların tembel ve yumurtaların çok baskın birbirini geliştirmiyor demişti doktorumOzel deilse siz de ise yaradımı
İnsallah senin gebeligin gerceklesmistirYumurta gelişiyor hiç sıkıntı yapma ,hatta fazla fazla gelişiyor .Bende de pcos var .İlk denemede yumurtam gelişti .Çatlatma iğnemi oldum.Adete 2günüm var geçince test yapacağım .Umarım hamilelikle sonuçlanır.Bana da yumurtalıkların tembel ve yumurtaların çok baskın birbirini geliştirmiyor demişti doktorum
Umarımİnsallah senin gebeligin gerceklesmistir
Ikiz bebeklerim olsun cok isterim heyecanlıyım bian once tedaviye baslamak istiyorum bende :) esimde sorun yok cok sükürUmarımOluşmazsa gel dozu artıralım dedi bakalım bundan sonrası kısmet.Ama Pko gözünü korkutmasın hemen hemen her kadında var .Ve çoğul gebelik oluşma ihtimali yüksek.Eşinde sorun yoksa kısa zamanda umarım çözüm alırsın.
İnşallah cnm inşallah olumlu sonuç alırsın benimki tüp bebek. Aşılama denemedim hiç bilgim yokInsallah bu sefer olumlu olur.masallah 15yumurtana.benim asilama olacagindan muhtemelen 2 3 yumurta büyütmeyi hedefliyorlar oyüzden dozu fazla arttirmaz .insallah seninde gebeligin saglikla sihatle devam eder canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?