Gebeliğe Hazırlık Gonal f 900 kullanip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
Slm güzel anne adayları. Forumda pek fazla gonal f ile ilgili başlik görmedim. Bugün itibariyle gonalf kullanmaya basladim.bugün 75ml yarin 75ml uygulayip persembe kontrolüm var. Dozu az gibi geldi. Daha önce 6kez klonen kullandim saglikli gebelik olusmadi. Aranizda gonal f kullanip yumurtasi gelişen varsa bilgi verirse sevinirim. Kac yumurta oldu ve dozajla ilgili. Rabbim her kadına anneligi tattirsin insallah.

Dozu kiloya göre ve yumurta rezervine göre ayarlıyolar. Eğer kontrolde yumurta yeteri kadar gelişmemişse dozu arttıracak. Ben gonal f 450 lik kullandım. 75le başlamıştım 15 yumurtam olmuştu 5 i boş çıktı. Rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah aynı saatte uygulamaya özen göster

Senin konunla alakası yok ama bisey sormak istiyorum. Benim bi yumurtaligimda pko var. Adetim duzensiz . Yumurtaliklar tam calismiyo galiba. Yumurta gelistirici ilac kullanmaya baslicam yakinda. Sizce olurmu ya siz tecrubelisiniz bu konuda galiba

Senin konunla alakası yok ama bisey sormak istiyorum. Benim bi yumurtaligimda pko var. Adetim duzensiz . Yumurtaliklar tam calismiyo galiba. Yumurta gelistirici ilac kullanmaya baslicam yakinda. Sizce olurmu ya siz tecrubelisiniz bu konuda galiba
Benim bi bilgim yok açıkçası inşallah tedaviye yanıt verir yumurtalıkların

Büyük ihtimalle adetinin 3. Veya 5. Günü ya ilaç ya da iğneyle yumurtanı geliştirip yumurtanı takip edip çatlatacak.Umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın

Insallah bu sefer olumlu olur.masallah 15yumurtana .benim asilama olacagindan muhtemelen 2 3 yumurta büyütmeyi hedefliyorlar oyüzden dozu fazla arttirmaz .insallah seninde gebeligin saglikla sihatle devam eder canim.

Canim bence tedaviye baslamadan önce ilk isin bütün tahlillerini yaptirmak olsun. Cünkü doktorlarin cogu hastasini bu konuda deneme tahtasina ceviriyor.yani önce tedavi olmazsa tahlil. Ben zamani geriye cevirebilsem önce hormon testlerimi yaptirirdim sonra vitamin testlerimi sonra rahim filmi cekilirdim ve esimede sperm testi yaptirirdim.diger türlü sürec uzuyor ve uzadikca olacagi varsada stres yüzünden olmuyor

Aminn peki bu ilac kac gun kullaniliyo
Bana 10luk klomen vermişti günde 2kez alarak 5gün kullanmıştım.Yumurtaya göre kimine 2 palet günde 3 kez verebiliyor.Yada adetin 3.günü başlatıp günde 1 tane 10 gün şeklinde değişiyor.Açıkçası senin yumurtalıklarına göre seçiyor.Kimisinde ilaç işe yaramıyor ve iğne veriyor.

Zaten yaptirmadigim sey kalmadı ama doktorum tahlil istedi zaten yaptırıcam yeniden

Insallah ise yarar yaa

Ozel deilse siz de ise yaradımı

Ozel deilse siz de ise yaradımı
Yumurta gelişiyor hiç sıkıntı yapma ,hatta fazla fazla gelişiyor .Bende de pcos var .İlk denemede yumurtam gelişti .Çatlatma iğnemi oldum.Adete 2günüm var geçince test yapacağım .Umarım hamilelikle sonuçlanır.Bana da yumurtalıkların tembel ve yumurtaların çok baskın birbirini geliştirmiyor demişti doktorum

İnsallah senin gebeligin gerceklesmistir

İnsallah senin gebeligin gerceklesmistir
Umarım Oluşmazsa gel dozu artıralım dedi bakalım bundan sonrası kısmet.Ama Pko gözünü korkutmasın hemen hemen her kadında var .Ve çoğul gebelik oluşma ihtimali yüksek.Eşinde sorun yoksa kısa zamanda umarım çözüm alırsın.

Ikiz bebeklerim olsun cok isterim heyecanlıyım bian once tedaviye baslamak istiyorum bende :) esimde sorun yok cok sükür

Insallah bu sefer olumlu olur.masallah 15yumurtana .benim asilama olacagindan muhtemelen 2 3 yumurta büyütmeyi hedefliyorlar oyüzden dozu fazla arttirmaz .insallah seninde gebeligin saglikla sihatle devam eder canim.
İnşallah cnm inşallah olumlu sonuç alırsın benimki tüp bebek. Aşılama denemedim hiç bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…