Merhaba Deniz Profilinden gordugum hamile yaziyor tebrikler
Asilamadan sonra mi hamile kaldin?
persembe gunu doktora gittim hastaligimin 3. gunuydu. doktora regli miktarim azaldi diye gitmistim. O da bana yumurta miktarin sinirda dedi. sana asilama yapalim diye. amh im 1,5 fsh im 6 lh im 4 filan ama yasim 33 heralde ondan surekli doktorlar cocuk icin bana acele et diyor.
tup bebek icin erken dedi. ben de asilama icin sadece esimden sperm alip enjekte ederler sanip direk kabul ettim. Ayni gun hemsire elime bir recete tutusturdu. sali muayneye gel her gun 112 mg vurul dedi. 2 kutu aldim gonal f den bir de catlama ignesi.Ancak kendime igne yapamiyorum. esim yapiyor.
Karnim agriyor. Sanki regl olacak gibi. bir kez kimyasal dusuk yaptim dusuk oncesi gibi agriyor bir de ishal oldum. Acaba bunlar normal mi igne vurulunca sanki bana bir enerji geliyor, ve asiri agresifim. beni oldum olasi ilaclar cok etkiler ondan ilac almamaya calisirim zaten.
Bir de bana hic bir gunden bahsetmedi. pko gibi bir hastaligim yok. estroidim 42-52 filan. aslinda degerlerimde normal
Hemsilereler ser verip sir vermiyor kac gun daha bu asiyi yapacagim. Bu asidan hemen sonra catlama ignesi mi yapacaklar. catlama ignesiyle asilama arasinda gun var mi filan kafayi yicem cunku cuma gunu sehir disinda olmam lazim.
bilgi verirsen cok sevinirim.