Gonal f 450 tecrübesi olanlar

Merhaba canım bende bugün başlıyorum gonal f e 75 mg la başlıyoruz adetimin 2 . Günü bugün 9. Günü doktor muayenem olucak biz doğal yolla denicez aşılama değil rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah biZlere de hayırlı haberler verdirsin aminnn

amin canim hayirlisi olsun , ben bugun asilama oldum. 112,5 mg kullandim 6 gun sonraki degerim E2 700 lerde cikti 2 gun daha 112 mg de 1200 lere cikti son 3 gun 75 mg kullandim cumartesi kullanmadim pazar 10.30 da catlama ignesi vuruldum. bu sabah da 12 gibi asilamam oldu doktor cok gec geldi sanirim 38 saat sonra oldu asilamam insallaj tutmustur. Benim normalde karnim hep duzdur hic gobegim olmaz ama karnim inanilmaz sis su anda one dogru gogsumden bile onde sanirisn 6 alti aylik hamile.

Dün gittim muayeneye 3 yumoş varmış solda 9 mm 13mm sağda 10mm iğneye devam edicem cumartesi günü e2 değerime bakılacak ve tekrar yumoşlar değerlendiricek benimde karnımda şişlik var iğne yapıyor olsa gerek İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim

Merhaba Deniz Profilinden gordugum hamile yaziyor tebrikler
Asilamadan sonra mi hamile kaldin?

persembe gunu doktora gittim hastaligimin 3. gunuydu. doktora regli miktarim azaldi diye gitmistim. O da bana yumurta miktarin sinirda dedi. sana asilama yapalim diye. amh im 1,5 fsh im 6 lh im 4 filan ama yasim 33 heralde ondan surekli doktorlar cocuk icin bana acele et diyor. tup bebek icin erken dedi. ben de asilama icin sadece esimden sperm alip enjekte ederler sanip direk kabul ettim. Ayni gun hemsire elime bir recete tutusturdu. sali muayneye gel her gun 112 mg vurul dedi. 2 kutu aldim gonal f den bir de catlama ignesi.Ancak kendime igne yapamiyorum. esim yapiyor.

Karnim agriyor. Sanki regl olacak gibi. bir kez kimyasal dusuk yaptim dusuk oncesi gibi agriyor bir de ishal oldum. Acaba bunlar normal mi igne vurulunca sanki bana bir enerji geliyor, ve asiri agresifim. beni oldum olasi ilaclar cok etkiler ondan ilac almamaya calisirim zaten.

Bir de bana hic bir gunden bahsetmedi. pko gibi bir hastaligim yok. estroidim 42-52 filan. aslinda degerlerimde normal

Hemsilereler ser verip sir vermiyor kac gun daha bu asiyi yapacagim. Bu asidan hemen sonra catlama ignesi mi yapacaklar. catlama ignesiyle asilama arasinda gun var mi filan kafayi yicem cunku cuma gunu sehir disinda olmam lazim.

bilgi verirsen cok sevinirim.
Merhaba canım hamile değilim ben yapmadım onu nasıl kaldırılıyor onu bile bilmiyorum Uzun zamandır siteye girmedim o yüzden yazdıklarınız görmedim. Ben 2 aşılama oldum ama ikiside tutmadı umarım siz güzel sonuçlar almışsınızdır.

Gonal f kullanan kalmamis heralde. 225 ile basladim ben 7 gun kullandim. Son 300 e yukseltti 2 gun. Maalesef yumurtalarim kalitesiz oldu. Transfer gerceklesmedi. Benim dozlarim yuksek mi? Bir de gonal f sadece uyarici mi yoksa yumurta kalitesinide arttiriyor mu?

Kızlar bende bugün gonal f 450 den 50ıu olarak ve femaraya başladım. Solda 8 tane folikül vardı sağ yumurtalık polikistik dedi.. Ama bana o enjeksiyonun içindeki çok az geldi.. Bu şekilde hamile kalan oldu mu yaklaşık 3 yıldır bebişim olmuyordu. 2 ay bu şekilde deneyip olmazsa aşılama dediler. Ama iğne raporlu olmasına rağmen gerçekten çok pahalı 912tl ödedim. Şimdi merak ettiğim 2 ay bu şekilde 2 ay da aşılama yani her ay bunu almam gerekicek mi

Merhaba herkese,

Ben de 3 aylık klomen ve çatlatma ignesi ile sonrasında çekilen ve sonucu temiz çıkan bir rahim filminin ardından hala gebelik olmayınca bugün (adetin 3.gunu) doktorun verdiği Gonal f ye başladım. 5 gün boyunca 100luk iğne kullanicam. Benim durumumda olup gebe kalan oldu mu? Bir umut olur belki...
Sizde kalmissiniz masallah bend eklomen ise yaramadi famerada yaramadi fsh yuksek cikti simdi ilac kullanıyorum 3 ay bakalim belki banada gonal f verir insallah dogal yolla kalabilirim

X