Gonal f 450 tecrübesi olanlar

deniz_izm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
27
7
Merhaba; çok uzun zamandır forumları takip ediyorum ama yeni üye oldum. Eşimle 15 aydır
korunmadığımız halde çocuk sahibi olamadık. Yumurtalıklarım gelişmiyormuş ve eşimin sperm hızı orta hızda. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi denedi doktorumuz fakat sonuç alamadık. Rahim filmi çekildim kanallar açık çıktı. Bu ay adetin 3. günü gonal f 450'ye başladım. günde 100 mg'lık kullanıyorum. Bu ilacı kullanmış aşılama olmadan doğal yollarla sonuç almış arkadaşlar varmıdır? Tecrübeleriniz paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler.

Mrhaba canm.10 dk ara ile benzer konular almışız. Bana da bu ay gonal f onerdi Dr um 4 gün 75 ml kullan gel dedi.sen kaç gün kullanacaksın?Inşallah olumlu güzel haberler aliriz

inşallah canım sonuçlarımız güzel olur bana 6 gün 100 ml kullan dedi 7. gün kontrole çağırdı. 2. günüm bugün biraz halsizlik ve mide bulantısı yaptı. Sende böyle şeyler varmı?

inşallah canım sonuçlarımız güzel olur bana 6 gün 100 ml kullan dedi 7. gün kontrole çağırdı. 2. günüm bugün biraz halsizlik ve mide bulantısı yaptı. Sende böyle şeyler varmı?
Benim 3.gnm tatlm.Buarada ankara çok soğuktu kötü grip olmuşum evde yatıyorum halsizligimin gripten olduğunu düşünüyorum.inşallah iyi sonuçlar alırız.
Tecrübesi olan kimse yok galiba bu konu da

Geçmiş olsun canım evet bu konuda çok yazı yazılmamış bende o nedenle üye olup konu açmak istedim. Sanırım ya kullanan az yada sonuç alan :KK43:

Geçmiş olsun canım evet bu konuda çok yazı yazılmamış bende o nedenle üye olup konu açmak istedim. Sanırım ya kullanan az yada sonuç alan :KK43:
Canm bi de her gün aynı saatte mi uyguluyosun? Bn ilk gn geç bi saatte 2.gün ve 3. Gun yaklaşık saatlerde uyguladım.Dr um saat in önemli olduğunu söylemedi ama yorumlarda önemli yazamlar da olmus

Ben ilk iğnemi doktorumun hemşiresiyle yaptım canım o nedenle 10:00 gibi oldu ama hemşire işe gitmeden önce sabah kalktığında yap ve hergün aynı saatte olsun dedi. Bugün ikinci iğnemi kendim sabahtan yaptım hergün aynı saatte olması lazımmış saatlerine dikkat et inşallah güzel sonuçlar alırız.

Ben ilk iğnemi doktorumun hemşiresiyle yaptım canım o nedenle 10:00 gibi oldu ama hemşire işe gitmeden önce sabah kalktığında yap ve hergün aynı saatte olsun dedi. Bugün ikinci iğnemi kendim sabahtan yaptım hergün aynı saatte olması lazımmış saatlerine dikkat et inşallah güzel sonuçlar alırız.
Canm durumlar ne sen de

Merhaba arkadaşlar bende bu ay gonal g f kullnmaya başladım 50ml vuruorum pazartesiden beri bugun ankaraya kontrole gittim doktor 10tane buyumekte olan folikil gördü ve iğneye devam et paZartesi tekrar görüşelim dedi inş aşılmayı yapcak çarşamba günü ama ben şunu cok m ediorm acaba gonal f ile gebe kalma şansı daha mı fazla birde bana eşinle birlikte ol yada olma demedi bu konuda bilginz varmı

Merhaba arkadaşlar bende bu ay gonal g f kullnmaya başladım 50ml vuruorum pazartesiden beri bugun ankaraya kontrole gittim doktor 10tane buyumekte olan folikil gördü ve iğneye devam et paZartesi tekrar görüşelim dedi inş aşılmayı yapcak çarşamba günü ama ben şunu cok m ediorm acaba gonal f ile gebe kalma şansı daha mı fazla birde bana eşinle birlikte ol yada olma demedi bu konuda bilginz varmı
hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız. gonal f yumurtalıkları olgunlaştırmak için aslında. oluşan yumurtayı çatlatıyorlar yada kendi kendine çatlamasını bekliyorlar. yumurtalar çatlamadan birlikte olmanında pek bir önemi yok aslında. yumurtalar olgunlaştıktan sonra ya aşılama yapılıyor yada ilişki takvimiye normal yollarla olmasını bekliyorlar.

Merhabalar, ben tedaviye başlamadan normal yolla hamile kaldım. İlaçlarımı almıştım, eczacı iade almadı. Uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim. 4 kutu gonal f 450 var 5 tane Ovitrella 250. Hepsi buzdolabında muhafaza ediliyor, eve taşırken dahi özel Strafor soğutucu ile taşımış idik.

merhaba arkadaşlar bende gonal 450f vurulmaya başladım bana günlük 225 ml ile başladım sizinkileri okuyunca benimk baya yüksek geldi :)

Merhaba herkese,

Ben de 3 aylık klomen ve çatlatma ignesi ile sonrasında çekilen ve sonucu temiz çıkan bir rahim filminin ardından hala gebelik olmayınca bugün (adetin 3.gunu) doktorun verdiği Gonal f ye başladım. 5 gün boyunca 100luk iğne kullanicam. Benim durumumda olup gebe kalan oldu mu? Bir umut olur belki...

merhaba canım;
ben 2 ay üst üste kullandım. 1. ay 100luk 2. ay 150lik ikisinde de yumurta oluştu aşılama yapıldı ama tutmadı. hakkında hayırlısı olsun inşallah biran önce tedavinin sonucunu alırsın.

merhaba canım;
ben 2 ay üst üste kullandım. 1. ay 100luk 2. ay 150lik ikisinde de yumurta oluştu aşılama yapıldı ama tutmadı. hakkında hayırlısı olsun inşallah biran önce tedavinin sonucunu alırsın.

Teşekkür ederim cevabın için. İnşallah bir an önce hamile kalırız. Ben de diğer ay aşılama olacakmisim. Zaten %15 falan mıydı asilamanin tutma ihtimali? Çok da bel baglamamak lazım sanırım. Of bazıları için çok kolay olan şey bizim için neden bu kadar zor yarabbim...

Merhaba bende bu iğneyi başladım 75 ml kullan dedi 4 gün bakalım yarın sabah doktora gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırız. Hamile kalan oldumu acaba aranızda hanimlar

Merhaba Deniz Profilinden gordugum hamile yaziyor tebrikler
Asilamadan sonra mi hamile kaldin?

persembe gunu doktora gittim hastaligimin 3. gunuydu. doktora regli miktarim azaldi diye gitmistim. O da bana yumurta miktarin sinirda dedi. sana asilama yapalim diye. amh im 1,5 fsh im 6 lh im 4 filan ama yasim 33 heralde ondan surekli doktorlar cocuk icin bana acele et diyor. tup bebek icin erken dedi. ben de asilama icin sadece esimden sperm alip enjekte ederler sanip direk kabul ettim. Ayni gun hemsire elime bir recete tutusturdu. sali muayneye gel her gun 112 mg vurul dedi. 2 kutu aldim gonal f den bir de catlama ignesi.Ancak kendime igne yapamiyorum. esim yapiyor.

Karnim agriyor. Sanki regl olacak gibi. bir kez kimyasal dusuk yaptim dusuk oncesi gibi agriyor bir de ishal oldum. Acaba bunlar normal mi igne vurulunca sanki bana bir enerji geliyor, ve asiri agresifim. beni oldum olasi ilaclar cok etkiler ondan ilac almamaya calisirim zaten.

Bir de bana hic bir gunden bahsetmedi. pko gibi bir hastaligim yok. estroidim 42-52 filan. aslinda degerlerimde normal

Hemsilereler ser verip sir vermiyor kac gun daha bu asiyi yapacagim. Bu asidan hemen sonra catlama ignesi mi yapacaklar. catlama ignesiyle asilama arasinda gun var mi filan kafayi yicem cunku cuma gunu sehir disinda olmam lazim.

bilgi verirsen cok sevinirim.

Merhaba canım bende bugün başlıyorum gonal f e 75 mg la başlıyoruz adetimin 2 . Günü bugün 9. Günü doktor muayenem olucak biz doğal yolla denicez aşılama değil rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah biZlere de hayırlı haberler verdirsin aminnn

X