Gonal F 450 kullanan var mı?

DENİZCIM COK TEŞEKKUR EDERIM. ben medical park bahcelıevlerde tedavı oluyorum. bu 2. denememız. umarım bu sefer allah yuzumuzu guldurur. ıyı haberlerı alırız . bu arada senın tedavınde kacıncı gunun

DENİZCIM COK TEŞEKKUR EDERIM. ben medical park bahcelıevlerde tedavı oluyorum. bu 2. denememız. umarım bu sefer allah yuzumuzu guldurur. ıyı haberlerı alırız . bu arada senın tedavınde kacıncı gunun

canım benim ne kadar komiğim dimi bıdı bıdı konuşuyorum duyan okuyanda bu kız ne konuşuyor der dimi :)
benim ilk tedavim ve bugun reglimin 3. gunu ilk iğnemi oldum
yani ilk gunum :) ne komiğim dimi
daha bismillah demeden bu kadar endişe endişe
sizide karşımda çatlattım sorularımdan özür dilerim.

canım benım lafı mı olur kaydirigubbakcemile5 - bende ılk denememde cok tedırgındım. cok strese gırdım. malesef negatıfle sonuclandı. bu 2. denemem. bu gece çatlatma iğnemi olucam. cuma sabahta yumurtaları olıcaklar ( opu ışlemi) - herşey yolunda gıderse de pazartesı transferım olucak kısmetse :)

çok heyecanlı canım ya
allah bu yola bebişleine kavuşmak için baş koymuş bizlere güç ve sabır versin
çatlatma iğnesi genelde gece mi olunuyor
kaçta olucaksın tatlım :1hug:

bu gece 21.30 da olucam. gecen seferde aynı şekılde aynı saatte olmuştum. haatta kısmete bak dıyorum yıne cuma yumurtalar toplanacak p.tesı transfer gercekleşecek kısmet olursa. dejavu :))) ama tabı doktorun bu şekılde ayarlaması ıle degıl. reglımın başlangıcı aynı gune denk geldı gecen seferkıyle :))

canım benimde ik tüp bebek denemem negatif sonuclandı insallah emeklerin bosa gitmes ikinciyi dört gösle bekliyom ama nasip maddi manevi hazır olmak lazım hem pahalı bir tedavi hemde manen insan negatif sonuclanınca biraz kötü oluyo ama atlatılıyo hayırlısını diledikten sonra hersey olacak insallah canım sakın kendini strese sokma simdiden sakın düsünme olmayacagını ben bak cok olumluydum burdaki arkadaslarımda bilir ama sonucta olmadı ama kendini strese soksan daha kötü en azından yasadıgın anın heyecanını yasa bu bile güsel canım catlatma iğnesini aksam vurduruyolar cünkü yumurta toplama 36 saat sonra yapıldıgı icin seni o saatte cagırıyolar denk gelsin diye merak etme canım insallah ayrıca toplama isleminden korkma anesteziyle oluyo hic bise anlamıyosun ben okadar korkuyodum ki sabaha kadar uyuyamamıstım ve gece wc ye giderken ayagımı koltuga carptım parmagım catlamıstı ay ne komikti ya sek sek liyerek hastaneye gittim ayagımın agrısından baska bise düsünemiyodum :))) böle seyler geliyo insanın basına kaza geliyorum demes ama sonra kendime cok güldüm neden bu kadar korktum diye baslamak en önemlisi gerisi gelecek ve anladıgım kadarıyla senin kısa protokol daha kısa bende ikincide kısa olucam ins benimki uzundu zaman gecmiyodu snaki ama geciyor bekleme dönemi evde olundugu icin heycan falan gecmiyo ama olsun herseye deger canım tedavin hayırlı olsun insallah hakkında hayırlısı olsunnn

elgiz cim yanıtın ıcın cok teşekkur ederım opuyorumnanaktan - arkadaşlar bu arada ilaçlarınızın hepsını satın aldınız mı, yoksa bıttıkcemı alıyorsunuz. eger ihtiyacınız varsa elımde 400 ml lik gonal f var. ben bu gun sonuncu gonal f iğnemi oldum cunku. kısa donemde ılaca ihtiyacım olmayacagından ihtiyacı olanlara ucretsız verebılırım. buzdolabında saklıyorum. biliyorum kı gonal f cok pahalı bır ılac boşa gıtsın ıstemıyorum.

canım çok teşekkür ederim
inşallah ikinci denemenizde bebekleriniz çift gelir :)
benim ki kısa protokol. doktror uzun kısa demedi bana regliyle beraber başladık. genelde uzun olması gerekmez miydi peki bizim gibilerin?

canım çok düşüncelisin, inşallah iğneleri verecegin biri olur ve bebeğiyle sanada duacı olur
ben ilaçlarımı şimdilik 4 kutu aldım ama 5 kutu oluck her tupte artan ml oluyor onları da beşinci gun vurup doktora gideceğim. ama eminim ilaçlarına ihtiyacı olanlar vardır.
bu sabah iğnemi eşim yaptı maşallah eli ağırmış :) dart atar gibi iğneyi karnıma sapladı ve beni işe bıraktı yolda ona çaktırmadan kendi içimden guluyorum kendime kızıyorum eline iğneyi verende kabahat ya dart atar gibi attı dart tahtası yaptı beni diye. ama biraz da onu motıve etmek için ona yaptırıyorum. hem nasıl acılar emekler çekiliyor görsun hemde bir işin ucundan tuttuğunu sansın diye. aslına bakarsanız bizim evde zaten bir çocuk var :)

denizcim zaten kullanma talimatında dart gibi hızlıca batırın diyo eşin doğrusunu yapmış.eşimden bende yapmasını istedim ama yapamam senin canın acıcak bakamam diyo sinirlendim kendim yaptım.. bugün 3. iğnemi oldum günde 75 doz yapıyorum...7 gün kullanıcam 8. gün dr randevum var aşılama için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…