canım inşallah senin için hayırlısı olur dua edicem
bende gonal f 450 0,75ml kullanıyorum suan o zaman ben düşük dozdan mı başladımanlamıyorum yardımcı olabilir misin lüfen?
sen nerde tedavi görüyorsun canım?
DENİZCIM COK TEŞEKKUR EDERIM. ben medical park bahcelıevlerde tedavı oluyorum. bu 2. denememız. umarım bu sefer allah yuzumuzu guldurur. ıyı haberlerı alırız . bu arada senın tedavınde kacıncı gunun
canım benım lafı mı olur kaydirigubbakcemile5 - bende ılk denememde cok tedırgındım. cok strese gırdım. malesef negatıfle sonuclandı. bu 2. denemem. bu gece çatlatma iğnemi olucam. cuma sabahta yumurtaları olıcaklar ( opu ışlemi) - herşey yolunda gıderse de pazartesı transferım olucak kısmetse :)
canım benimde ik tüp bebek denemem negatif sonuclandı insallah emeklerin bosa gitmes ikinciyi dört gösle bekliyom ama nasip maddi manevi hazır olmak lazım hem pahalı bir tedavi hemde manen insan negatif sonuclanınca biraz kötü oluyo ama atlatılıyo hayırlısını diledikten sonra hersey olacak insallah canım sakın kendini strese sokma simdiden sakın düsünme olmayacagını ben bak cok olumluydum burdaki arkadaslarımda bilir ama sonucta olmadı ama kendini strese soksan daha kötü en azından yasadıgın anın heyecanını yasa bu bile güsel canım catlatma iğnesini aksam vurduruyolar cünkü yumurta toplama 36 saat sonra yapıldıgı icin seni o saatte cagırıyolar denk gelsin diye merak etme canım insallah ayrıca toplama isleminden korkma anesteziyle oluyo hic bise anlamıyosun ben okadar korkuyodum ki sabaha kadar uyuyamamıstım ve gece wc ye giderken ayagımı koltuga carptım parmagım catlamıstı ay ne komikti ya sek sek liyerek hastaneye gittim ayagımın agrısından baska bise düsünemiyodum :))) böle seyler geliyo insanın basına kaza geliyorum demes ama sonra kendime cok güldüm neden bu kadar korktum diye baslamak en önemlisi gerisi gelecek ve anladıgım kadarıyla senin kısa protokol daha kısa bende ikincide kısa olucam ins benimki uzundu zaman gecmiyodu snaki ama geciyor bekleme dönemi evde olundugu icin heycan falan gecmiyo ama olsun herseye deger canım tedavin hayırlı olsun insallah hakkında hayırlısı olsunnn
elgiz cim yanıtın ıcın cok teşekkur ederım opuyorumnanaktan - arkadaşlar bu arada ilaçlarınızın hepsını satın aldınız mı, yoksa bıttıkcemı alıyorsunuz. eger ihtiyacınız varsa elımde 400 ml lik gonal f var. ben bu gun sonuncu gonal f iğnemi oldum cunku. kısa donemde ılaca ihtiyacım olmayacagından ihtiyacı olanlara ucretsız verebılırım. buzdolabında saklıyorum. biliyorum kı gonal f cok pahalı bır ılac boşa gıtsın ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?