için rahat olsun artık. tüp bebekte de çok kullanılıyor. bana da ist tüp bebek gonalf vermişti. memorial da gonalf ama uzun protokolle demişti. gonalf menogon puregon en çok kullanılan ilaçlar. yalnız senin bir sorunun yoktu neden gonalf 450 iu verdi? benim rezerv az bana 450 veriyorlar ki zaten daha yüksek doz yok. ama başladığına göre artık doktora güveneceksin. bir de ne kadara aldın sen merak ettim. en pahalı ilaç gonalf diye biliyorum. hayırlı olsun.
merhaba, bende gonal f 450 kullanıyorum. benım doktorum 250 ml ıle başladı. son olarak 0,75 ml düşürdü. bu gun son ignelerımı olucam hayırlısıyla. cuma gunu yumurta toplama işlemi var . Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım yaşına ve yumurta rezervine göre düşük dozla başlamış olabilir doktor kontrolde bakacaktır ona göre dozu yükseltip azaltabilir mesela ben 250 ml başladım sonra 150 ye düştü
ayrıca şişede kalan ilacı neden son güne kadar bekleteceksin şöyle yap şişede son ne kalmışsa çek enjektöre üzerinide yeni bir şişeden tamamla anlatabildim mi bana öyle demişti doktorum ben öyle yapıyordum
hadi bakalım inş.güzel habeler alırız senden
canı hemşire öyle söledi banada senin dediğin gibi mantıklı geldi ama hatta hemşire anlatırken kalanını ikincisine yapıcam dimi dedim. o da hayır çektikten sonra kalanı kenara kalanı kenara en son gun hepsinden ayrı ayrı çekiceksin dedi
acaba taze açılmamış ilacı ilk 4 gun yapayım die mi anlamadım
tüp bebek merkezindeki hemşire mi dedi eğer o dediyse doğrudur canım bir bildiği vardır yok eğer kuşkuluysan ara doktoruna veya varsa asistanına sor
aslında kafanı karıştırma bence ne dedilerse öyle yap yerimseniben
bu arada dikkat et tedavi sürecinde stresten uzak dur olur mu transfer sonrasıda aynı şeyler geçerli rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:
canım günde 1 kere mi 2 kere mi enjeksiyon? eğer 2 kere ve 75 iu kullanacaksan günde 150 ediyor o da normal. yani 5 günde kaç kutu bitecek? verdiklerinin hepsi ise yaklasık günde 450 iu eder. ben doz hakkında birşey anlamadım :1shok: ama galiba senin günde 75 veya 150 dozun bu da yaşa göre normal endişe etme kaydirigubbakcemile2
dr um banada aşılama için gonalf 450-3 kutu yazdı...henüz başlamadım yarın adetin 3. günü...banada yaşın genç rezervin iyi dedi ama yinede 3 kutu yazdı...üstelik biz aşılama yapıcaz..fazla yumurtaya ihtiyacımız yok...bende anlamadım valla günde kac doz vurcağımı bilmiyoru henüz...ama reçeteye s1*150 yazmış...yani günde 150 ml anlamınamı gelıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?