- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
- Konu Sahibi Sevgilitweety
Bu arada maşallah diyelim sağ salim kavusursunuz bebislere inşallah.Tesekkurler canim
Esim kucuklugunden beri ikizlere cok ozendigi icin onu kiramadim, istemeyerek de olsa cift embriyo transfer ettirdim. ikisi de tuttu ve erkekmis. Down sendromu icin nifty testi yaptirdik. Sonuclari da temiz cikti. Gayet sagliklilarmis da cok sukur
28 yasindayiz biz. Ilk denemede tutturduk. Geride 8 tane daha 5.gunden 1.kalite embriyomuz var, 13 tanesi de 3.gun donduruldu. Ben yilda iki kez falan kendiligimden regl oluyordum,onun disinda hep hapla geliyordu. Yillardir dogru durust adet gormedigim icin yumurtlama olmuyordu. Bunun icin de yumurtalik rezervim cok iyiymis. Amh 13 lerdeydi hatta. O yuzden 55 yumurta toplandi. Gerci bunun da tek dezavantaji ohss olmamdi. Neyse ki o kotu haftalar geride kaldi. Onun disinda baska sorunum yokmus. Hsg filmi cektirdim,tuplerim falan da acikti. 5 liralik klomen diye bi hap kullandim dr kontrolunde 3ay boyunca. yumurtalarda iyi gelisti 19_20 mm ye ulasti ama olmadi. Megerse sorun da bende degilmis. Esimde morfoloji 1 cikti,hareket dusuklugu de varmis. Tup bebekle mikroenjeksyon yaptirdik. Ilk gorusmede dr da demisti sizin tutar hemen diye. Rezervin iyi,yaş genc, tupler acik,kan degerleri de iyi daha nolsun demisti. Sonucu Gozunle gormeden inanamiyorsun tabi
Erkekteki sorun tup bebek yontemiyle zaten hallediliyor. Bu baglamda ciddi bir sorun da kalmiyordu.
Neyse ki tuttu. Simdi 4aylik olduk, iyi gidiyoruz. Insallah hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz.. allah im tum isteyenlere hayirlisiyla tez vakitte versin..
Sende de mi adet duzensizligi var? Ne durumdasin? Kafana takilan seyler varsa sorabilirsin...
Hormon testleri nasıldı senin canım ?
sence beim durumum nasil kendinle kiyasladigin zaman problem yaşar miyim çok fazla?
Birde pco luyum ben söylemeyi unuttum