- 4 Aralık 2024
- 850
- 512
- 18
- 36
Ama sigorta karşılamasa her bir tüp bebek ilaçlarla beraber 6500 Euro tahmini tutuyor doktorum söylemişti işte maddiyat olmasa tüp bebek bile yapamıyorsun ne yazık ki o da oluyor mu olmuyor mu soru işaretiAmin çok teşekkürederim Allah razı olsun benim 3 tüp bebegimi de sigorta yarı yarıya karşıladı ilaçlarda dahil bizim toplamda ilaçta verdiğimiz 4.350 Euro sadece bizden kesilen hastane daha ücretini göndermedi ama üç fatura da tahminim 6000 bin Euro gelebilir eczane zaten peşin alıyor hastane daha yollamadı faturasını ben yurtdışında olduğum için Euro olarak alışveriş oluyor
Nasıl devlet tamamını karsılamıyor muRabbim yüzünüze baksın inşallah dilerim tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız Allah’ın izniyle benim de yaşım 36 benim ki üç tüp bebeği yarısını sigorta karşıladı Allahtan çok zorlanmadık yoksa çok zor tek başına hepsini ödemek
İyi çok şükür en azından maddi açıdan zorlanmamış olursunuz benim de iki aşılama ücretsiz oldu ama tüp bebekte sigorta yarısını sadece karşılıyor inan ki ona bile şükür onlar olmasaydı üç tüp bebeğe ben nerden bakarsan 19 bin 500 Euro gidecekti nerdeyse 20 bin Euro de yani büyük para onu da kısa sürede çıkarmak mesele Allahtan 4. Tüp bebek için de sigortadan yarı yarıya onayı aldıkta tekrardan yapabileceğiz nasip bakalım inşallahHaaa yurt dışında böyle uygulama ....türkiyede bldiğim kadarıyla 2 aşılama ve 2 tüp bebek devlet trfından krşılanıyor.bu ilaçlar benim 14 bin tl yakın tutuyordu doktor rpor çıkarttıda 2800 tl ye yakın aldık
Hayır yarısını sadece karşılıyor diyelim ilaç toplamda 3500 Euro yarısını biz yarısını sigorta yani 1.500 Euro bizden diğeri onlardan hastane masrafları da öyle yarı yarıyaNasıl devlet tamamını karsılamıyor mu
Türkiyede bildiğim kadarıyla hepsini karşılıyoHayır yarısını sadece karşılıyor diyelim ilaç toplamda 3500 Euro yarısını biz yarısını sigorta yani 1.500 Euro bizden diğeri onlardan hastane masrafları da öyle yarı yarıya
Valla hi öyleyse çok iyiymiş en azından insan zorlanmazTürkiyede bildiğim kadarıyla hepsini karşılıyo
Ama sadece 2 kere sonr hepsi özelValla hi öyleyse çok iyiymiş en azından insan zorlanmaz
Ah ah çok zor süreçler Rabbim çok uğraştırmadan nasip etsin inşallahAma sadece 2 kere sonr hepsi özel
Şimdi öğrendim 3 keresini devlet karşılıyormuş.bunda da ilk denemede %30 unu,2.denemede %25 sini,3.demenede %20 sini bi ödüyormuşuz.iğneleride de 2 keresini devlet krşılıyormuş onda da yine 3 bine ödeme ypılıyorAh ah çok zor süreçler Rabbim çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah
Anladım bizde % 65 ini karşılıyor hepsinde yine hiç yoktan iyi oluyorŞimdi öğrendim 3 keresini devlet karşılıyormuş.bunda da ilk denemede %30 unu,2.denemede %25 sini,3.demenede %20 sini bi ödüyormuşuz.iğneleride de 2 keresini devlet krşılıyormuş onda da yine 3 bine ödeme ypılıyor
Evetçok şükürcanım inşaAllah hersey istediğimiz gibi sonuçlanır.iğnelerin haplardan farkı nedir sizceAnladım bizde % 65 ini karşılıyor hepsinde yine hiç yoktan iyi oluyor
İğneler haplara göre daha hızlı bir şekilde etki ediyorlar yumurtalıkların gelişimini daha hızlı etki ediyor başarı şansı daha yüksek olduğunu biliyorum haplara göreEvetçok şükürcanım inşaAllah hersey istediğimiz gibi sonuçlanır.iğnelerin haplardan farkı nedir sizce
Ay inşaAllah .peki 450 yada 900 olması iğnelerin bu ne demekİğneler haplara göre daha hızlı bir şekilde etki ediyorlar yumurtalıkların gelişimini daha hızlı etki ediyor başarı şansı daha yüksek olduğunu biliyorum haplara göre
Onlar içinde kaç mg olan dozlar kimisi 450 mg oluyor kimisi 900 oluyor siz günlük kaç doz vuracaksınızAy inşaAllah .peki 450 yada 900 olması iğnelerin bu ne demek
75 cnmOnlar içinde kaç mg olan dozlar kimisi 450 mg oluyor kimisi 900 oluyor siz günlük kaç doz vuracaksınız
Az vuruldugunuz için 450 olandan vermişlerdir size şifa olsun güzel yumoş yumurtalarınız olsun sonrada bebiş olsun inşallah
Ay inşaAllah hem size hem bana hem isteyen herkeseAz vuruldugunuz için 450 olandan vermişlerdir size şifa olsun güzel yumoş yumurtalarınız olsun sonrada bebiş olsun inşallah
Amin canım inşallah kaç yıldır bekliyorsun bebiş içinAy inşaAllah hem size hem bana hem isteyen herkese
Yok hayır burada da ödeme yapıyorsunuz. Ben özeldeydim devlete geçtim şimdi tıp fakültesine. Tüp bebek maliyeti 45-50K bulabiliyor dedi doktorum raporlu.Türkiyede bildiğim kadarıyla hepsini karşılıyo
Hayatım bu ilk evliliğim değil 37 yaşıma giricem bu son evliliğim 10 ay bitti.Amin canım inşallah kaç yıldır bekliyorsun bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?