Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba forumda 20 lik diş çekimlerini okudum acı olmadığını yazmış çoğunuz ama benim merak ettiğim bir husus var.
Benim 20lik dişlerim gömük bugn kontorle gittim cerrah alınması gerkitiğini söyledi 15 dk sürer acı olmicak dedi ama ben ağlamaktan soru soramadm bu gömülü dişler nasıl çekiliyor tecrübeli olanlarınız yardımcı olabilrmi?
Ben deli gibi korkuorm dişçi koltuğunu görünce ağlamaya başlıyorm
Anadolu yakasında libadiyeye yakın bir yerden memnun kaldım, 200 tlye çektirmiştim geçen yıl, ilgilenirsen özel mesaj yazabilirsin.Kızlar 20 lik diş çektirip memnun kaldığınız doktorları da yazarsanız çok sevinirim hepinize geçmiş olsun
Teşekkür ederim doktor bulduk nihayet. genel anesteziyle 4 dişi çektirmeye karar verdik bakalım hayırlısıAnadolu yakasında libadiyeye yakın bir yerden memnun kaldım, 200 tlye çektirmiştim geçen yıl, ilgilenirsen özel mesaj yazabilirsin.
meraba canm benm de 3 ü çıkmış görünüolar ama yarım mı çıkmışlar desem biri de gömülü . ben bunları çektirmek istesem normal çeker mi yoksa operasyonla amelyatla mı alır acaba . bende de çok feci dişçii fobisi var
canm 3 tane 20 lik dişimi aldırdım bile çok şükür . ağrılarım geçti .yarı gömülü olanın iyleşme süreci braz sıkıntlıydı onun dışınnda çektirirsin hiçbişi hssetmedimCanım zaten çoğu çıkmışsa yukarı doğru doktor muayenede tespit eder zaten çıkıp çıkmadığını, eger çıkmışsa çekerler, çıkmayan ve gömülü olanları devlet hastanesi doktoru o anda çekmiyor yani bu ameliyat ortaminda yapılacagi icin muayenehane şartları elvermiyor o yüzden. Bence hic korkma bende korkmuştum bosyere, dişin cekilince öyle bir rahatliyorsun ki sorma dünya varmış diyorsun:)