hem guluyorum hem aglamaklıyım suan :)
!
evvelkı gun ıkındı vaktınden bu yana 20 lık diş acısı cekıyorum
acıkcası ben sen gıbı durup o acıyı cekıp bekleyebılecek degılım..dun dr a gıttım ..agzımda azı diş kaybım cok oldugundan (hepsını agrıdıkca cektırdım cunku)ılacla tedavı edelım eger ılaclara ragmen gecmıyorsa cekım yapalım dedı..dişim mi agrıyor cenem mı agzımın kemıklerımı anlamadım..agzımı acamıyorum yutkunamıyorum ve yuzumun yarısı şiş ..dişim cıkmaya calısırken diş etini enfekte etmıs ve o kısımdakı diş etlerim su toplamıs baloncuk olmus,yara olmus..aynen boyle dedı...
gecenın su vaktınde komaya sokacak bır agrıyla uyandım yazıyım dedım sen aklıma geldın :)..gecırdıgım su geceden sonra yarın beklemeden gıdıp cektırıcem dısımı...ne bu canım korkulu ruya mı..hergun o ruyayı gorecegıme bı gun okkalısından görürüm daha ıyı..
yalnız benı dusunduren ankara da kı dr um bu konuda cok basarılıydı cekım sonrasında 2 saat ıcınde kendıme geldım ne acı ne bısey olmadı..sımdı mardındeyım ve acıkcası kendımı bılmedıgım bırıne emanet etmek benı dusunduruyor...bır de dr kadın ve ufak tedef bır bayan guvenemıyorum yanı...
ve daha kotusu cuma gunu tatıl ıcın ızmıre gıdıyoruz ne macera ama o agızla...dişi cektıkten sonra var güçleriyle bastırıyolar diş etıne kanamayı durdurmak ıcın ve o sırada cene de yanakta diş etıde mahfoluyor sonrasında dişin yuvasının acıdıgı yetmez gıbı bı de oraların acısını cekıyosun...ya Allah bısmıllah deyıp oturucam koltuga yarın,dayanamıyorum bu acıyaa oyle ılacla falan gecebılecek turden degıl yanı..