Kızlar ben lisedeyken herkes 20 lik çıkarıyordu. Ve ben heheh bende diş yok galiba diye eğleniyordum. Üniversitenin de ilk yıllarında geriye kalan arkadaşlarım çıkardı ve bende yine tık yoktu.
Geldim şimdi 23 yaşıma. Okuldaki 5. Senem. (Sen 4 değil miydin linci gelmeden yazayım 1 sene sınıfta kaldım) Yaşıtlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldu. Ben de evde 20 lik diş acısı cekiyorum. Arada ağrıyordu ama acıya dayanıklı sayılırım. Seslenmiyordum.
2 hafta önce sol üst dişim damağı yardı, usulca yerlesti. Ama sol alt damağım şuan, gecenin bu vakti yarılmaya çalışıyor. Sol çenem uyuşuyor artık ağrıdan. Arabam yok, anneannem ile annem uyuyor ne yapabilirim. Ağrı kesici ictim ama ise yaramadı
(sizden linç gelmeden yazayım evet ne biçim tıp öğrencisiyim kendime hayrım yok, ben zaten yalan söylüyorum, cahilim beceriksizim!..)
Şimdi gelelim soruma sizin 20likler Çok ağrılı geçmiş miydi nasıl baş ettiniz. Ağzıma kolonya sürmek istemiyorum midem çok hassas hemen bulanırım
Sabah şu bebeklerin dişlerine sürülen kaşıntı gidericilerden almaya gidicem. Bebeklerin ateşlerinin çıktığı kadar varmış. Çok zormus