Gömme Rezervuar Kullanan Var mı? ( Resimli)

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Kızlar hem banyodaki klozet için, hem de normal alaturka tuvalet için gömme rezervuar yaptırmak istiyorum. Gömme rezervuar hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum.

:71:

Gömme Rezervuar

Bizim hem banyoda hemde tuvalette gömme ve ayaksız rezervuar var kullanımı rahat ve altlarını temizlemek kolay oluyor
3-6 litrelik su seçeneğiyle istediğiniz kısmına basabiliyorsunuz 3 litrelik su bile yeterli geliyor .....

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar :71:

çok güzel ben de böyle yaptırıyorum fakat rezervuar iç takımını mutlaka ii bir marka almalısınız. bozulması durumunda tamiratı zor..

kızlar bilmem yazdıklarım yardımcı olabilirmi ama bende ev inşatıyla uğraşıyorum.dayım tesisatçı dayımla konuştuk dayıcım hem daha pahalı,bozulduğunda duvardaki yeri söküp ordan el yordamıyla tamir ediytoruz.diğerine göre yaşam ömrü daha kısa,ayrıca bozulduğunda parçaları diğerinden daha pahalı yinede sen bilirsin dedi.ama bence gömme değilde duvara sabitlediğimiz modeller var onlardan düşün dedi.bende kararsızım;(((

güzelmiş canım güle güle kullan.kaç liraya aldınız peki??ayrıca garantiyi kaç yıl için veriyolar?

evimiz inşaat aşamasındayken müteahhite aldırdık. 190 lira civarı galiba..
garanti süresini bilmiyorum ama aldığımız yer grohe asla bozulmaz diyor..

evimiz inşaat aşamasındayken müteahhite aldırdık. 190 lira civarı galiba..
garanti süresini bilmiyorum ama aldığımız yer grohe asla bozulmaz diyor..

ya işte garantisi varsa üstelikte uzunsa iyide.dediğim gibi daım bu işin ehli ömrü kısa oluyor diyince bende kararsız kaldım.ne alabiliyorum ne vazgeçebiliyorum:SSS

biz kendimiz de müteahhitlik yapıyoruz. ev dekorasyon işleri yapıyor eşim. markaya güvenmese almazdı asla...

o zaman sorun yok.umarım bi aksilik çıkarmaz sizin için.bende zamanı gelince mutlaka bişeye karar vericem:))

bende evimde kullnıyorum canım ve çok memnunum çünkü altları arkaları çok rahat temizleniyor ve şık duruyor küçük banyolar içinde oldukça ideal çünkü fazla yer kaplamıyor şimdiden güle güle kullanın

benim eşimde dekorasyon işiinde ve evimiz yeni bizde kullanıyoruz hem çok şık hem daha kullanışlı hemde temizliği daha kolay kesinlikle çok memnunum ve bildiğim kadarıyla garanti süreleri çok uzun..karar sizin tabiiki ama tavsiye ederim..

Back
X