GOLDEN ROSE ürünleri kullananların yorumları

Kozmetikte kolay kolay bir şey beğenmem ve ciddi paralar harcarım, özellikle pudra konusunda çok hassasım.. birçok ürün denedim ama bu ürünler kadar memnun kaldığım bi alternatif daha olmadı, tabiii mac marka hariç

Velvet matte ruj serisinin nerdeyse her rengini aldım bu kadar güzel bir ruj olamaz zaten MAC rujlara muadil gösterilen rujlar bunlar ayrıca benim T bölgem ve göz kapaklarım çok yağlıdır ona rağmen diplinerında hiç bir zaman akma sorunu yaşamadım tavsiye ederim

Velvet matte
Maxim eyes mascara da günlük kullanıma uygun ve çok ucuz
Diplenir da çok güzel

kızlar golden rose'un sarı kaplı rimeli tek kelime ile mükemmelll hem de çok ucuz ya 7 8 lira falan yani. bazı yerler 12 13 liraya da satıyor ama yine bir şey değil. ne rimeller denedim ne markalar aldım ysl, mac, diordan tut da nelere kadar ama bu kadar güzel bi rimele rastlamadım. beğenmeyen olduysa şaşırırım yani hem dolgun gösterip hem kirpikleri uzatıyor ve üst üste sürdüğünüz de simsiyah mükemmel görünüyor kirpikleriniz.

sarı ve yeşil ambalajlı rimelleri malesef çok kötü.. doğru düzgün ne uzatıyor ne kıvırıyor ne de volume veriyor.. turuncusunu şu an kullanıyorum eh fena değil iki katta idare eder oluyor ama bu da gün içinde akıyor malesef..

bende velvet matte ruju var memnunum diğer ürünlerini de denemek istiyorum kendi mağazalarında gitmiştim görevli bayan ürünlerde yenilenmeye gidildiğini ürün çeşitliliklerini arttırcaklarını söylemişti

Bu markadan memnun olanlar ya makyaja yeni başlayanlar ya da beklentisi yüksek olmayanlar... İlk maskaram golden rose du ve o zamanlar küçük olduğum için makyajdan anlamıyordum. Maskaranın kirpiklerimde topaklanmasının bir sorun olduğunun farkında değildim. Gelelim günümüze... Bugün Maybelline diye aldığım maskaranın eve geldiğimde Golden Rose olduğunu fark etmem ve ambalajını açmadığına şükretmem... Satıcı kızın azizliğine uğramışım. Yarın ilk işim değiştirmek olacak. Çünkü kız ürünü tanıtırken golden rose olduğunu söylememişti kendi kirpiğine bakmamı söylemiş ve beğenip beğenmediğimi sormuştu. Kirpikleri topak topaktı. Heralde 5 kat sürdüğü için böyledir diye düşündüm ve ürünü aldım. Golden Rose hiç değişmemiş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bahsettiğim ürünü kullandım ve topak topak olmadı kirpiklerim. Essential Great Curly Volume Mascara adı. Golden Rose kendini değiştirmiş.

velvet matte serisi harici kullanmadım hiç. ama onların da mini tester boyları büyük boyları gibi mat durmuyor neden anlamadım

Evet ojelerini kullanmasi cok kolay ben fazla beceremiyorum oje surmeyi ama o kadar iyiki cok guzel duruyo

Ben bi rinelinide kullanmistim tam adi hatirlamiyorum gratis alisverisinden hediyeydi ama baya iyiydi oldukca dolgun gosteriyodu ve rujlarinida begeniyorum

Velvet matte rujları kesinlikle efsane. Mat kalıcı çizgi yapmıyor çok memnunum.
13-16-18-19 numaraları var şimdilik seriyi genişleteceğim gibi :)

golden rose göz kalemi gözümde şişlik ve kabuklanma yaptı sonrası iltihap bir daha kullanmam.

Velvet matte rujlari o dünyaca unlu, pahali marka rujlari ezip gecer. Lutfen bi deneyin bana hak verceksiniz. Hatta o serinin butun rujlarini almayi planliyorum <3

Velvet matte serisi rujları çok kaliteli . Mac mat rujlarla aynı kalitede 16 ve 27 numarasını kullanıyorum.. 27 numara benim dudağımda mac kinda sexy ile birebir aynı duruyor

Sadece sarı kutulu rimelini denemiştim yıllar önce. Fena değildi ama kirpiklerimi aşırı sert yaptığı için yeniden almadım. Göz kalemi nerdeyse renk vermiyor, hele göz içine süreceksem en az 15 kere aynı yerden geçmem gerekiyor. Rujları fena değil ama tekrar tekrar alacağım kadar da iyi değil (şimdiye kadar mat rujlarından hiçbirini denemedim, diğer rujlar için konuşuyorum). Tırnak bakım ürünlerinden ve ojelerinden gayet memnunum (prodigy gel duo, express dry, color expert, rich color oje serilerini beğeniyorum. Tırnak bakımı ürünlerinden de özellikle Oxygen Nail Growth ve 4 in 1 Complete Care'i seviyorum). Oje kurutucusundan memnun kalmadım, ekstra bir kuruma etkisi sağlamadığını düşünüyorum.

Bir sürü yeni ruj aldığım halde dönüp dolaşıp velvet mat rujları kullanıyorum yeni aldıklarımın yüzüne bile bakmıyorum vazgeçemediğim tek rujum 2 numarası

Bitirebildiğim ilk rujum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…