• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GOLDEN ROSE ürünleri kullananların yorumları

Oje imparatorluğumda yer alan markalardan biri;) memnunum gayet güzel ojeleri.

köpük fondötenini kullanıyorum. küçücük şeye 20 lira verdim ama değdi. çok iyi kapatıcılığı var ve yüzde kalıp gibi durmuyo. daha sonra kalemini de aldım ama sürekli aktığı için kullanmadım bi daha.

ben terracota allıklarını kullanıyorum yaz mevsimi için çok güzel simleri sayesinde yüzüme ışıltı veriyor

Stick kapatıcısını kullanıyorum en açık rengi,cok memnunum özellikle uykusuzken kullanıyorum güzel ürün,bide ojelerini çok seviyorum

kızlar ben allıklarını,ojelerini ve rujlarını kullanıyorum daha önce göz altı kapatıcısını da kullanmıştım fakat pek memnun kalmadım.
terracota allıklarından 101,104,105ini kullanıyorum.allıklar baya pigmentli. 101 ve 105ten çok memnunum 101 biraz daha koyu terracota bronz allık 104 daha turunculuk barındırıyor 105 ise altın pırıltıları olan bronz bi allık 104ten o kadar memnun değilim turunculuk barındırdığı için. bide dün bronzerını pudrasını aldım o da 104 numara yaz aylarında kullanabilecek en iyi pudralardan bi tanesi fiyatıda çok uygun 11.90 aldım watsonstan aldım ve gerçekten fiyatına göre çok iyi performası. rujlarında ise de nude tonlarını ve kırmızı tonlarını kullanıyorum bi tane de pembemsi bi ruj kullanıyorum esmer olmama rağmen kendime yakıştırdığım tek pembe ruju da golden rose da buldum. rujlarını,allıklarını ve bronz pudrasını rahatlıkla kullanabilirsiniz.hem fiyatlarına göre olan performansları mükemmel hemde türk markası türkiye kazansın :)

canım siyah kapaklı serisinden adını hatırlamıyorum 120 çok güzel bi vişne çürüğü ve 55 numarasıda çok güzel bi kaç kırmızı bordo tonu var bunlara bi bak istersen netten bloglarda da görebilirsin. flormar kullanıyosan ordan da tavsiye edebilirim.

Meta siyah eyelinerının rengi çok güzel ama eyeliner sürme konuusnda çok yetenekli olmadığım için sürümünü çok iyi beceremiyorum.

Kullandığım kozmetik markalarından en kötüsü en başarısızıydı golden rose..
Ben, ablam hiç memnun kalmadık fondeteni, ruju, rimeli aşırı derecede kalitesizdi. Zaten tek kullandıktan sonra çöpe gitti yani para çöpe gitti

golden rose ojelerini seviyorum özellikle son çıkan tek fırça darbesi özelliğiyle rich color serisi...

bende golden rosenin sadece 55 numara siyah kapaklı rujunu kullandım.memnunum ama gri kapaklıda 129 numara var o renk çok hoşuma gitti fakat bulamıyorummmmmm:43:bir çok yere baktım halbuki

golden rosenin internet sitesi güvenlimidir acaba yani kredi kartımla alış veriş yapmak istyrum ama güvenliği hakkında bilgim yok:50:

çok beğendiğim bir ruj rengi var samsunda oturuyom burda bulamadım internette gördüm o yüzden almak istyrm ama bnde teredütte kaldım

terracota allıklarını tek geçerim!!
özellikle 103 numarasını.tüm gün kalıyor ve renkleri çok hoş :)
ayrıca muhakkak büyük boyunu alın,çevrenizdeki mağazaları bir gezin birinde kesin indirimde oluyor,küçük boyundan daha ucuza alıyorsunuz :)
ojelerini de pek severim.
rujlarını ve farlarını ise ... paraya yazık gerçekten ,kalıcılık vs sıfır.

Back