Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GOLDEN ROSE ürünleri kullananların yorumları
- Konu Sahibi LadyEvil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2014
- 68
- 12
- 8
- 29
- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
kızlar golden rose'un sarı kaplı rimeli tek kelime ile mükemmelll hem de çok ucuz ya 7 8 lira falan yani. bazı yerler 12 13 liraya da satıyor ama yine bir şey değil. ne rimeller denedim ne markalar aldım ysl, mac, diordan tut da nelere kadar ama bu kadar güzel bi rimele rastlamadım. beğenmeyen olduysa şaşırırım yani hem dolgun gösterip hem kirpikleri uzatıyor ve üst üste sürdüğünüz de simsiyah mükemmel görünüyor kirpikleriniz.
- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- 43
- 26 Nisan 2016
- 6
- 0
- 6
- 26
Bu markadan memnun olanlar ya makyaja yeni başlayanlar ya da beklentisi yüksek olmayanlar... İlk maskaram golden rose du ve o zamanlar küçük olduğum için makyajdan anlamıyordum. Maskaranın kirpiklerimde topaklanmasının bir sorun olduğunun farkında değildim. Gelelim günümüze... Bugün Maybelline diye aldığım maskaranın eve geldiğimde Golden Rose olduğunu fark etmem ve ambalajını açmadığına şükretmem... Satıcı kızın azizliğine uğramışım. Yarın ilk işim değiştirmek olacak. Çünkü kız ürünü tanıtırken golden rose olduğunu söylememişti kendi kirpiğine bakmamı söylemiş ve beğenip beğenmediğimi sormuştu. Kirpikleri topak topaktı. Heralde 5 kat sürdüğü için böyledir diye düşündüm ve ürünü aldım. Golden Rose hiç değişmemiş.
Son düzenleme:
- 26 Nisan 2016
- 6
- 0
- 6
- 26
- 19 Ağustos 2016
- 77
- 80
- 3
- 33
Foto atacaktım boyutu büyük diye hata verdiGolden Rose ürünleri kullananlar,kullandıkları ürünler hakkındaki yorumları burada paylaşabilir
Color expert 36 ojesi güzel bir bordo denemeye değer
Evet ojelerini kullanmasi cok kolay ben fazla beceremiyorum oje surmeyi ama o kadar iyiki cok guzel duruyoojeleri flormarın ojelerinden daha güzel bence
siyah göz kalemini kullandım memnun kaldım kolay akmıyordu
bundan başka allığını kullandım ama memnun değildim. sivilce yaptı
bugünde bordo renkli rimelini aldım biraz topaklanma var ama bu renk rimeli başka hiçbir markada bulamamştım
- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 48
- 37
- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
Sadece sarı kutulu rimelini denemiştim yıllar önce. Fena değildi ama kirpiklerimi aşırı sert yaptığı için yeniden almadım. Göz kalemi nerdeyse renk vermiyor, hele göz içine süreceksem en az 15 kere aynı yerden geçmem gerekiyor. Rujları fena değil ama tekrar tekrar alacağım kadar da iyi değil (şimdiye kadar mat rujlarından hiçbirini denemedim, diğer rujlar için konuşuyorum). Tırnak bakım ürünlerinden ve ojelerinden gayet memnunum (prodigy gel duo, express dry, color expert, rich color oje serilerini beğeniyorum. Tırnak bakımı ürünlerinden de özellikle Oxygen Nail Growth ve 4 in 1 Complete Care'i seviyorum). Oje kurutucusundan memnun kalmadım, ekstra bir kuruma etkisi sağlamadığını düşünüyorum.
- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49