• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GOLDEN ROSE ürünleri kullananların yorumları

kissproof diye geçiyor canım.. 9 numarası çok meşhur.. evet oralarda var biliyorum ama her renk olmuyor.. pastel bu rujun 15 20 rengini üretti ama kozmetik marketlerinde anca 3 5 tanesini bulabiliyorsun.. yine en güzeli kendi internet sitesi.. keşke pastel de golden rose flormar gibi kendilerine ait mağazalar açsa ya da standlar hani avm ortalarında oluyor ya..

Tesekkur ederim canım onerin için zaten deli gibi ruj alışverişi yapasim var uzun zamandır kendime bakmadim :) senin dediğin renk tonuna da bayildimmm çok etkileyici cidden umarm bulurum

Yalnızca ojelerinden memnunum.
Onun dışında rimel, ruj asla iyi gelmiyor.
Ki zaten nedense çok da sağlıklı olduğuna inanmıyorum ürünlerinin.
Rujunu sürüyorum dudaklarım çatlıyor. Rimelini sürüyorum kirpiğim dökülüyor temizlerken.
Varsa yoksa Yves
:KK15:

rujları oldukça kaliteli. özellikle velvet matte serisine diyecek hiç bir şey yok.

rich color oje serisi de oldukça iyi. fırçası kalın olduğu için kolay sürülüyor.

Şu rengarek olan rimelleri berbat, ama bir tane pembe metal kapaklı rimeli var o kesinlikle harika, tavsiye ederim. Herkes soruyor rimelin markasını....
Ojeleri malesef çok kötü 2-3 kat sürmedikçe rengi belli olmuyor, tırnağınızın üstünde çok kalın bir tabaka oluşuyor bu da tabii ki şık bir görünüm değil...
Ama aşık olunası ürünleri rujları. Velvet matte serisi bir efsane. Her tonu mu güzel olur bir serinin? Özellikle gül kuruları, bordoları, gerçekten insanı kendine aşık ediyor..Tavsiye ederim ;)

yeni ürünler çıkarmış:

mat kalem ruj (matte lipstick crayon),
kalem far (eyeshadow crayon waterproof),
matlaştırıcı makyaj bazı (make-up primer mattifying & pore minimizing),
aydınlatıcı makyaj bazı (make-up primer luminious)

yeni ürünler çıkarmış:

mat kalem ruj (matte lipstick crayon),
kalem far (eyeshadow crayon waterproof),
matlaştırıcı makyaj bazı (make-up primer mattifying & pore minimizing),
aydınlatıcı makyaj bazı (make-up primer luminious)

mat kalem ruj alttan çevirmeli değil sanırım kalemtıraşla açmak gerekiyor?

bir mat likit ruj çıkaramadılar hala yaa..

matlaştırıcı bazı denemek lazım ama bir tık pahalı geldi bana sonuçta goldenrose yani..

mat kalem ruj alttan çevirmeli değil sanırım kalemtıraşla açmak gerekiyor?

bir mat likit ruj çıkaramadılar hala yaa..

matlaştırıcı bazı denemek lazım ama bir tık pahalı geldi bana sonuçta goldenrose yani..

evet kalemtraşla açılan ruj.

pastel'inkine benzer mat bir likit çıkarsalar bence de çok iyi olur. en azından seçeneklerimiz artar. yerli markalar son zamanlarda yeni ürünler çıkarma işini hızlandırdı, umarım devam ederler böyle...

evet kalemtraşla açılan ruj.

pastel'inkine benzer mat bir likit çıkarsalar bence de çok iyi olur. en azından seçeneklerimiz artar. yerli markalar son zamanlarda yeni ürünler çıkarma işini hızlandırdı, umarım devam ederler böyle...
umarım ben de takip ediyorum bakalım..

golden rose'da kullandığım tek şey dipliner ve oje. onun haricinde top allığını almıştım bir kaç sene ama cildimde alerji yaptı genel olarak cilt ürünlerini adi buluyorum

Makyaj ürünlerini sağlık sebebiyle önermem ancak ojeelr iyi bence

yalnız mat rujlarını ve sexy black rimelini kullanıyorum, rimel oldukça başarılı. rujlar ise şahane elimdeki mac rujlardan hiç bir farkı yok, fiyatı dışında.

Mat rujlari harika hele 02 gül kurusu rengi. Mat olmasina ragmen sürümü kolay, kalici ve fiyat performans acisindan üstüne tanımıyorum

mat rujları indirimden mutlaka alacağım,onun dışında yıllar önce 3d fantastic rimelini kullanmıştım valla mükemmeldi,bazende renkli kalemlerini kullanıyorum mürdüm tonları harika ama akıp bulaşıyorlar ne yazıkki

Velvet Matte ruj serisi. Özellikle 27 numarasına hastayım. Şeftali alt tonlu nude bir pembe renk. Renk açısından Mac'in Kinda Sexy rujuun birebir aynısı. Bence fiyat ve performans açısından Mac'ten çok çok daha başarılı. Dudakta kireç gibi durmuyor. Sürümü inanılmaz kolay ve dudakta kuruluk yapmıyor, kalıntı bırakmıyor.

Back