• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GOLDEN ROSE ürünleri kullananların yorumları

sadece velvet mat serisinin rujlarını kullanıyorum tek kelimeyle harikalar

Golden Rose un yeni çıkan mat serisinin rujunu aldım. Cildimde alerji yaptı sadece bir kez kullanmama rağmen ertesi sabah dudak kenarlarım yara halinde uyandım. Cildiniz hassassa hiç tavsiye etmiyorum makyaj ürünlerini.:KK61:

Geçen gün yüz bazını elimin üstüne sürdüm. Fondöten şişelerine benzeyen bir şişesi vardı sanırım gözenek küçültücü bir baz. Allahımm o kadar güzeldi ki, yapısı yumuşak, hemen emiliyor ve o kadar pürüzsüz yaptı ki elimi.. Kendi bazım bittiğinde onu alırım muhtemelen..

bu fondöten o kadar güzel ki daha yeni aldım sanırım hep bunu kullanıcam.
birincisi sıktığınız zaman çok geliyor hafif basın zaten alın ve yanak bölgesine yetiyor.
ikincisi çok güzel çiçek kokusu var bana güzel geliyor biriyle tokalaştığın zaman fondöten kokusu karşı tarafa gitmez en azından.
üçüncüsü benim cildim sivilceli aslında bu yanlış bişey hemen uykum geldiği zaman günün sonun da ben makyajımı yıkamadan yatıyorum ertesi gün sivilcelerim kurumuş oluyo :) dökülüyor.
herhalde böyle bir özelliği var.

ben aldım gayet memnunum sizede öneririm.

Eklentiler

• 2440.jpg
    2440.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 285
Golden rose vision rujları velvet matte rujları likit rujları ve mineral terracotta pudrasına hastayım tekli silky touch farları da çok güzel severek kullanıyorumm. Ama pudranon en açık rengi bile tek başına uyguladığımda biraz koyu kalıyor beyaz tenliyseniz çok hafif uygulamak lazım. Kek gibi görünmüyor yüz hafif ışıltıları var ama yüzde belli bile olmuyor sağlıklı bir aydınlık veriyor kesinlikle tavsiyem:KK52:

Golden Rose ürünleri kullananlar,kullandıkları ürünler hakkındaki yorumları burada paylaşabilir :KK71:
Golden Rose markasının en çok ojelerini kullanıyorum Geçtiğimiz günlerde üç tane kalem ruj aldım ama mat likit rujlarında ses son çıkarttığı Helogramli Ojelerin de fena aklım kaldı likit mat rujları bir türlü bulamıyorum ojeyi de bulamadım ama önce bana biraz pahalı geldi

genel olarak göz kalemleri eyelinerları özellikle mat rujları başarılı fakat satıcı bana mineral teracot powder diye birşey önerdi kızlar yüzüne baz sürüp sadce bunu sür fondoten kullanma dedi fakat yüzünüze sürünce bir süre sonra hemen turnculaşıyor ve açık tenliyseniz muhtelemen sizede olmayacak onun dısında diğer ürünleri güzel :)

Ten ürünlerini beğenmiyorum. Başarılı değil kalıp gibi duruyor yüzde. Pudrasını zorla ziyan olmasın diye göz altlarımda kullanarak bitirmiştim. Biraz fazla sürseniz un kurabiyesine dönüyorsunuz. Göz kalemleri çok başarılı siyah ve koyu yeşil olanını çok beğeniyorum. Oldukça kremsi ve uygulanabilir yapısı var.

Velvet matte serisi rujları çok kaliteli . Mac mat rujlarla aynı kalitede 16 ve 27 numarasını kullanıyorum.. 27 numara benim dudağımda mac kinda sexy ile birebir aynı duruyor
bende velvette mat rujlarına bayılıyorum 16 numarasını kullanıyorum hep bittikçe alıyorum :KK200:

Back