kızlar golden rose rujlarından vişne rengi önerebilceğiniz bir ruj var mı acaba? :44:
Pudrası ne kadardı? bende pastelin pudrasını aldım hiç memnun kalmadım
6tl ye kapmıştım. yumuşak sürümü cildimi kurutmadı da. prety dedikleride çok güzel 10tl olması gerek hesaplı hemde ipek gibi pudrası. elimdeki bittiğinde prety olanını alcam. pastelin ürünleri iyi diye biliyorum ama pudrası iyi çıkmadımı. bende farı ve allığı var çok güzel hele allığı gayet kalıcı. :108:
keşke pasteldeki gibi likit mat ruj yapsalar o rujlar bir harika oluyor ama hem pasteli bulmak zor hem de renk seçeneği az, zira golden rose un mat serideki stick rujlarının renkleri bir harika hele de son eklenenler.. koyu mor, vişne, siyah bile var.. tek eksiği likit olmamaları..pastelin o likit rujlarını bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi..
kissproof diye geçiyor canım.. 9 numarası çok meşhur.. evet oralarda var biliyorum ama her renk olmuyor.. pastel bu rujun 15 20 rengini üretti ama kozmetik marketlerinde anca 3 5 tanesini bulabiliyorsun.. yine en güzeli kendi internet sitesi.. keşke pastel de golden rose flormar gibi kendilerine ait mağazalar açsa ya da standlar hani avm ortalarında oluyor ya..Pastel ürünleri watsons gratis gibi mağazalarda var sanırım dediğin ruju merak ettim en yakın zamanda alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?