GOLDEN ROSE ürünleri kullananların yorumları

gözçevresını aydınlatmak için bır urununu kullanıyorum. kapatıcı denıyor galıba adına.bence fıyatına gore gayet başarılı.çok kalıcı degıl 4-5 saat sonra tazelemenız gerekıyor ama yıne de dedıgım gıbı fıyatına gore iyi sayılır.yüzümde gorenler çok begenıyor hep soruyorlar ne kullanıyorsun hem cok dogal duruyor hem de çok yakışıyor yuzun çok aydınlık gorunuyor dıyorlar.esmersenız bı deneyın bu urune derım.ruj seklınde kapaklı fln.ama mutlaka allık da kullanın yoksa çok solgun gorunuyorsunuz..fıyatı da 8 tleydi.watsons'tan almıstım.

emily göz kalemi fena değil, indirimli pudrasını aldım doğal duruyor fiyatına göre iyi, ojelerine diyecek yok zaten, rimeli orta şekerli diyebilirim, rujları çok güzel hiç kusur bulamam, hayvan deneyi yapmıyor sanırım fiyatlarıda hesaplı, performanslarıda bazı çok pahalı markalara denk düzeyde diyebilirim.ben sadece köpük fondösünü almamalıydım çünki yağlı ciltlere daha uygunmuş bana pek iyi gelmedi. yanlız farları biraz daha değişik renklerde olabilir renk çeşitleri daha çok olabilir.

indirimden pudrasını kaptım güzel çıktı. farları gayet güzel, köpük fondösü de ipek gibi sürülüyor çok hoş iyi yani

Pudrası ne kadardı? bende pastelin pudrasını aldım hiç memnun kalmadım

Pudrası ne kadardı? bende pastelin pudrasını aldım hiç memnun kalmadım

6tl ye kapmıştım. yumuşak sürümü cildimi kurutmadı da. prety dedikleride çok güzel 10tl olması gerek hesaplı hemde ipek gibi pudrası. elimdeki bittiğinde prety olanını alcam. pastelin ürünleri iyi diye biliyorum ama pudrası iyi çıkmadımı. bende farı ve allığı var çok güzel hele allığı gayet kalıcı. :108:

sanırım prety flormardı yanılmıyorsamm.....

golden rose çok iyi ya bugüne kadar kullandığım ürünlerinden memnun kalmadığım olmadı..

valla ben de perfect shine rujlarına hastayım.mor kapaklı olanlar.şuan 2 tane var bende daha alıcam.dudaklarımın rengi çok kemirmekten dolayı biraz morumsudur,golden rose rujları o morluğu kapatıyor,dudağıma sürünce rujun rengi değişmiyor.

Ben bugüne kadar ojelerini kullandım şu eyfel kulesi şeklinde olanları alıyorum şekilleri güzel diye ama fırçaları kısa tek kötü yanı o yoksa renklerini kıvamını beğeniyorum da fırçaları azıcık daha uzun olsa :)

Anadolu yakasında Golden Rose mağazası var mı City's de standları var mesela o şekilde de olabilir bütün ürünlerini bulamıyorum.

bende fikirlerimi paylaşmak istedim . Golden roseun asansörlu siyah göz kaleminden, 5 numaralı compact pudrasindan , perfect shine 223 numaralı rujundan ve de 102 numaralı aydınlatıcısından çok memnunum :) memnun olmadığım şey stick concealer bende 4 numarası var ve sürdüğümde pütür pütür bi görüntü oluyor onun dışında seviyorum bu markayı ha bir de bir kaç ojesi var fakat denildiği gibi çok sıvı bence ama renklerini beğeniyorum :)

Ojeleri çok hoş ve kaliteli
Fondotenine bayılıyorum yüzde ne yagli ne mat duruyor gün boyu akma yapmıyor Ancak allık da sorun yaşadım bir sure sonra sanki hiç sürmemisim gibi yok oluyor.

keşke pasteldeki gibi likit mat ruj yapsalar o rujlar bir harika oluyor ama hem pasteli bulmak zor hem de renk seçeneği az, zira golden rose un mat serideki stick rujlarının renkleri bir harika hele de son eklenenler.. koyu mor, vişne, siyah bile var.. tek eksiği likit olmamaları.. pastelin o likit rujlarını bilenler anlayacaktır ne demek istediğimi..

Pastel ürünleri watsons gratis gibi mağazalarda var sanırım dediğin ruju merak ettim en yakın zamanda alıcam

Pastel ürünleri watsons gratis gibi mağazalarda var sanırım dediğin ruju merak ettim en yakın zamanda alıcam
kissproof diye geçiyor canım.. 9 numarası çok meşhur.. evet oralarda var biliyorum ama her renk olmuyor.. pastel bu rujun 15 20 rengini üretti ama kozmetik marketlerinde anca 3 5 tanesini bulabiliyorsun.. yine en güzeli kendi internet sitesi.. keşke pastel de golden rose flormar gibi kendilerine ait mağazalar açsa ya da standlar hani avm ortalarında oluyor ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…