• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Golden Rose Matte & Matte Velvet Serisi

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
Bunları bugün gördüm
Sanırım yeni bir seri çünkü daha önce görmemem imkansız :1:
Henüz deneme fırsatım olmadı ama harika görünüyorlar :16:

Dup%252801%2529Foto%25C4%259Fraf0586.jpg

Golden_Rose_Matte_Velvet_Nail_Lacquer_3.50_TL.jpg

1318246063_Golden_Rose_Matte_Nail_Lacquer_3.50_TL.jpg

Gr%20matte%20velvet-101-104.jpg

velvetmattepallet.jpg

golden_rose_matte_oje_renk_katalogu.jpg

waaaoooowww bende görmedim hiç bunları süper duruyorlar koleksiyonuma eklemem lazım hemen bi kaç adet :9:

Flormarın mat serisi sürünce hiç de mat olmuyordu ama bunlar oluyordur heralde? Şişelerinden belli
5 tl mi? Ben bu ojeleri gittiğim yerlerde daha ucuza buluyorum.Mesela Golden Rose'un Fantasy serisi resmi sitesinde 3.5 tl yazıyordu ama ben 2.90a buldum:52:

Flormarın mat serisi sürünce hiç de mat olmuyordu ama bunlar oluyordur heralde? Şişelerinden belli
5 tl mi? Ben bu ojeleri gittiğim yerlerde daha ucuza buluyorum.Mesela Golden Rose'un Fantasy serisi resmi sitesinde 3.5 tl yazıyordu ama ben 2.90a buldum:52:

Flormar hiç mat olmuyor bunu bilmiyorum henüz deneme fırsatım olmadı :31:
Ben ilk gördüğüm yerdeki fiyatı söyledim daha ucuzu bulunur mutlaka
O yüzden almadım oradan :1:

arkadaşlar ben bu ojeyi kullanıyorum, sürdükten birkaç saniye sonra kuruyor, gayet başarılı, uzun süre kalıyor, çok cici bir oje
lakin ojeyi tırnağinizdan çıkarmak istediğinizde baya uğraştırıyor bi sürü aseton kullanmanız gerekiyor ve baya ovalamanız gerek
işin o boyutunu pek sevmedim,

arkadaşlar ben bu ojeyi kullanıyorum, sürdükten birkaç saniye sonra kuruyor, gayet başarılı, uzun süre kalıyor, çok cici bir oje
lakin ojeyi tırnağinizdan çıkarmak istediğinizde baya uğraştırıyor bi sürü aseton kullanmanız gerekiyor ve baya ovalamanız gerek
işin o boyutunu pek sevmedim,

peki bu şişelerden göründüğü gibi mat mı oluyor tırnakta?

Simli çeşitleri bile mas mat duruyor :9:
Ama benim gibi bir de üstüne matlaştırıcı da sürmeye kalkmayın tırnakta kalııın bir tabaka oluyor o zaman :9:

offf anam offffff bunlar ne boyle annem benı gebertecek o kadar cok ojem varkı bırde bunlardan alırsam ama dayanamama alırım fırcayıda yerım genemı oje dıye

Back