- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
biri arzuyu durdursun senağlama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Kuzu yeşil lens aldım elizabet taylor oldum. Ancelina coliynen resim çektirsek kimse onun yüzüne bakmicek o derece oldum kızımhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri arzuyu durdursun senağlama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Kuzu yeşil lens aldım elizabet taylor oldum. Ancelina coliynen resim çektirsek kimse onun yüzüne bakmicek o derece oldum kızımhihoyyyt
chanel de ne kiii benneyaptımki
şu meşhur çarpadakilerden mi aldın yoosammm :roflol:lülülülülülü
he o çarpada lancome falan da var dimikafamçokkarıştı
komedi ya lancome, chanel, dior pazarda görse kendilerini intaar eder nan:roflol:
size bişe teklif edebilirmiyim krdi hanım:1ninca:
ay eylülüm sorma
geçen sosyete pazarında gördüm
millet üşüşmüş başına
yahu işin kötüsü kokoş full makyaj hatunlar da vardı
nası alıp kullanıyolar anlamıyorum
fake oldugu kabak gibi ortada
Ben evli ve çocuklu bir kadınım eylül anım her teklife açık diilim. Ama yine de bi pastanede buluşabiliriz alternatif alternatiftirdelikafadulden
bende evliyim krdi karısı seni napim hemde çocuklu -tatlicadiarzu-
ben "benim gelinim pardon kozmetikçim olurmusun" diyecektim
he o çarpada lancome falan da var dimikafamçokkarıştı
komedi ya lancome, chanel, dior pazarda görse kendilerini intaar eder nan:roflol:
ay eylülüm sorma
geçen sosyete pazarında gördüm
millet üşüşmüş başına
yahu işin kötüsü kokoş full makyaj hatunlar da vardı
nası alıp kullanıyolar anlamıyorum
fake oldugu kabak gibi ortada
hee laa pek sevmem o tarz pazaryerlerini neyin :1closedeyes:
amma lakin bir defa arkadaşla gittik anamm çakma ürün satılan tezgahların başındaki hatunlar sanki paris sakaklarından fırlamış gibi:1shok:
Aha arzu düşürdü yine ağına birini. kanının son damlasına kadar içecekkaydirigubbakcemile3
Aha arzu düşürdü yine ağına birini. kanının son damlasına kadar içecekkaydirigubbakcemile3